"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

12/6/10

Εθνισμός και διεθνισμός

 
Ο Έλλην διατηρεί συγχρόνως την ιδιομορφία και την οικουμενικότητά του. Δεν μπορείς να είσαι το ένα χωρίς το άλλο. Από την μία πλευρά χωρίς έναν οικουμενικό ορίζοντα, χωρίς μία παγκόσμια αγορά ιδεών που θα απορροφά τα Ελληνικά πολιτιστικά προϊόντα, δεν θα μεγαλουργήσεις. Από την άλλη πλευρά αν αφομοιωθείς από τους μη-Έλληνες, δεν θα έχεις να προσφέρεις κάτι στην ανθρωπότητα.
Ο εθνισμός σου σε βοηθά να επιβιώσεις μέσα στον παγκόσμιο πολιτισμό. Ο διεθνισμός σου σε βοηθά να μετασχηματίσεις τον παγκόσμιο πολιτισμό. 
Για να βρεις το σθένος να οδηγήσεις τα αλλοεθνή πλήθη εκτός του ιδεολογικού βάλτου που έχουν περιπέσει, πρέπει να έχεις ...διεθνιστικό ορίζοντα που θα τον παρατηρείς με τα κάτοπτρα του εθνισμού.
Όσο σκληρά θα καυτηριάζεις όσους Έλληνες κρύβουν την δειλία και την ανευθυνότητά τους πίσω από την μάζα του ποιμνίου, άλλο τόσο θα καυτηριάζεις όσους Έλληνες κρύβουν την δειλία τους για ανατροπή του διεθνούς κατεστημένου πίσω από μία εσωστρέφεια για το ένδοξο Ελληνικό παρελθόν. Όποιος Έλλην δεν αγωνίζεται για το μέλλον του Ελληνικού Έθνους δεν έχει δικαίωμα να αναφέρεται και να τρέφεται από τις δάφνες του παρελθόντος.
Υπάρχουν δύο συμφωνίες που σε δεσμεύουν. Μία συμφωνία με τους Έλληνες, και μία με την ανθρωπότητα. Δεν διεθνοποιείται ο Έλλην, αλλά οι απόψεις του.

Αν κάποιοι εξ υμών θεωρούν τις εκλογές ως μέσον ανατροπής των κατακτητών, εγκληματούν κατά του εαυτού τους. Δεν θα συμμετάσχουμε σε εκλογές τους όρους των οποίων καθορίζει ο εχθρός. Η μαζική αποχή και η απονομιμοποίηση των εκλογών τους είναι βασικός όρος ανατροπής των κατακτητών. Δεν πρέπει να παίξουμε θέατρο σε ένα έργο με δικό τους σενάριο. Εξηγούμαι περαιτέρω. Πώς είναι δυνατόν να λάβουμε μέρος στις εκλογές των κατακτητών χωρίς να έχει γίνει εκκαθάριση των εκλογικών καταλόγων από όλους τους ελληνοποιημένους εισβολείς; Χωρίς εκκαθάριση εκλογικών καταλόγων δεν μπορούμε να συμμετέχουμε στις εκλογές τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: