"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

5/6/10

ΚΑΙ Ο ΜΠΟΥΛΕΝΤ ΓΙΛΝΤΙΡΙΜ ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ….(Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΙΗΗ).

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ .Ε .ΔΡΟΥΓΟΣ
Προστέθηκε και ο στενός φίλος του ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ στον κατάλογο των σκληρών δηλώσεων. Μιλώντας σε διάφορα τηλεοπτικά κανάλια στον ΑΡΑΒΙΚΟ ΚΟΣΜΟ είπε μεταξύ άλλων τα εξής:
*ΑΛΛΑΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΙΣΛΑΜ.
*ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ ΘΑ... ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ.
*ΑΝ ΔΕΝ ΑΡΘΕΙ Ο ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΚΕΙ.
*ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ; ΤΙΠΟΤΑ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΜΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΘΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΜΑΡΤΥΡΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑΧ!!
*ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΣΤΟΝ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΘΑ ΗΣΑΝ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΟΙ, ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΕΝΑ ΗΓΕΤΗ ΣΑΝ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ!!!
Βέβαια ο επικεφαλής της ΙΗΗ (που όπως έχω γράψει με πληθώρα στοιχείων έχει τρομοκρατικές διασυνδέσεις) δεν είπε τίποτα για τα νέα στοιχεία που παρουσίασε αργά το βράδυ το ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ. Έδωσε προς τα έξω τις συνομιλίες του επικεφαλής των Ισραηλινών ναυτικών δυνάμεων με τον ασυρματιστή και κυβερνήτη του πλοίου . Ενώ τους λένε να μην πλησιάσουν την περιοχή, ακούγονται στην επικοινωνία δυνατά οι εκφράσεις «ΑΝΤΕ ΠΑΤΑ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΑΟΥΣΒΙΤΣ!!» και «καθίστε καλά και οι φίλοι σας οι ΗΠΑ να μην ξεχνάνε τη 9/11!»

Δεν υπάρχουν σχόλια: