"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

5/6/10

Οι καταστρεπτικές συνέπειες που προκαλεί η σύγχυση των όρων Έλληνας και χριστιανός, στην λαϊκή ψυχή

Παρατηρείστε το εξής σημαντικό γεγονός: πόσες φορές έχετε ακούσει στα χριστιανικά μέσα μαζικής ενημερώσεως τις φράσεις, «οι Έλληνες πολιτικοί αδιαφορούν για τους φτωχούς», «το Ελληνικό Κράτος είναι ανοργάνωτο», «η Ελληνική Πολιτεία δεν έχει μακροχρόνιο πρόγραμμα αναπτύξεως»; Πόσες φορές έχετε ακούσει από χριστιανικά χείλη να λένε «ντρέπομαι που είμαι Έλληνας», «το Ελληνικό υπουργείο πολιτισμού αδιαφορεί για τα Αρχαία μας Μνημεία», «το Ελληνικό υπουργείο εξωτερικών αδιαφορεί για τους απόδημους Έλληνες»;
Σίγουρα όλοι οι αναγνώστες εντόπισαν την λεκτική ταχυδακτυλουργία των χριστιανών δημαγωγών: Οι χριστιανοί κάνουν την βρωμιά τους και μετά την αποδίδουν στους Έλληνες. Αντί να βρωμίζουν τον όρο χριστιανός, βρωμίζουν τον όρο Έλληνας.
Η ψυχολογία έχει έναν βασικό κανόνα: δια της επαναλήψεως, πιστεύουμε ακόμη και ...πράγματα που έρχονται σε πλήρη αντίθεση με την πραγματικότητα και τις πεποιθήσεις μας. Αν κάποιος μας επαναλαμβάνει συνεχώς ότι είμαστε Κινέζοι και ότι είμαστε απόγονοι των αρχαίων Κινέζων, ακόμη και αν αυτό έρχεται σε αντίθεση με την αλήθεια, την ιστορία, την βιολογία, μία μέρα θα καταστεί κοινή πεποίθηση. Αρκεί να επαναλαμβάνεται συνεχώς στον Λαό, και αρκεί να μην ακούγεται αντίθετη φωνή.
Κάτι αντίστοιχο γίνεται με τους χριστιανούς δημαγωγούς. Λένε συνεχώς «εμείς οι Έλληνες...». Στοπ. Ποιός είπε ότι είναι Έλληνες οι χριστιανοί; Ποιός είπε ότι οι Έλληνες είναι βλάσφημοι, άθεοι, απολίτιστοι και δούλοι του Τζεσουά; Αυτές είναι ιδιότητες των χριστιανών, και όχι των Ελλήνων.
Το αποτέλεσμα της συγχύσεως των όρων Έλληνας και χριστιανός, προκαλεί τεραστία ζημία στο ηθικό του Ελληνικού Λαού. Οι Έλληνες ακούγοντας όλη αυτή την αρνητική προπαγάνδα, όπου τα αίσχη των χριστιανών αποδίδονται στους Έλληνες, αποθαρρύνονται. Αισθάνονται ντροπή για την Φυλή τους. Αισθάνονται ότι κάτι δεν πάει καλά στους σημερινούς Έλληνες. Ότι δεν είναι άξιοι συνεχιστές των ενδόξων Προγόνων τους. Και απογοητεύονται. Αυτή η απαισιοδοξία, αυτή η ηττοπάθεια, αυτή η έλλειψη αυτοσεβασμού, είναι θάνατος για τον Ελληνισμό. Είναι δηλητήριο στις ψυχές των Ελλήνων, που πρέπει να το αποβάλλουμε δια παντός.
Ας δούμε ωρισμένα παραδείγματα για να κατανοήσουμε καλύτερα το πόσο κακό κάνει η σύγχυση των δύο όρων στους Έλληνες.
Πριν μερικούς μήνες ο σμηναγός Κώστας Ηλιάκης σκοτώθηκε σε αερομαχία με τουρκικά αεροσκάφη πάνω από το Αιγαίο. Κατά την πάγια τακτική τους οι χριστιανοί πολιτικοί αδιαφόρησαν για το πλήγμα που δέχθηκε η Ελλάδα, και συνέχισαν απτόητοι την ενδοτική και ραγιαδική πολιτική τους.
Βγαίνει την άλλη μέρα στο Τηλεάστυ ο νεοβυζαντινός φωστήρας Άδωνις Γεωργιάδης και αρχίζει το «πατριωτικό» του παραλήρημα ως εξής: «Με αυτά που συνέβησαν, νιώθω ντροπή που είμαι Έλληνας». «Οι Τούρκοι παραβιάζουν το Ελληνικό εναέριο χώρο και εμείς οι Έλληνες μιλάμε για ελληνοτουρκική φιλία». «Σκοτώθηκε ο πιλότος μας και εμείς οι Έλληνες καθόμαστε σαν τις κότες», «Εμείς οι σημερινοί Έλληνες με την αδιαφορία μας εξευτελίζουμε το κλέος των προγόνων μας», κλπ.
Είναι πασιφανές ότι αυτός ο νεοβυζαντινός δημαγωγός από την μία μεριά, όταν θέλει να τονίσει την εθνική του ταυτότητα, λέει «είμαστε χριστιανοί ορθόδοξοι», «είμαστε απόγονοι των βυζαντινών», αλλά όταν έρθει η ώρα της απονομής ευθυνών για τα κακώς κείμενα λέει «ντρέπομαι που είμαι Έλληνας με τα όσα συμβαίνουν». Ο κύριος Άδωνις Γεωργιάδης στο τραγικό γεγονός με τον σμηναγό Ηλιάκη, δεν είπε «ντρέπομαι που είμαι χριστιανός», «ντρέπομαι για την βυζαντινή μου καταγωγή», όπως είναι το σωστό. Αντ’ αυτού απαξίωσε τον όρο Έλληνας. Μίλησε για γραικυλισμό που υφέρπει στην Ελληνική πολιτική ζωή και μίλησε για γραικύλους Έλληνες πολιτικούς, αντί να μιλήσει για γραικύλους χριστιανούς πολιτικούς.
Παρατηρείστε το δημαγωγικό ρητορικό σχήμα των διαφόρων «πατριωτών» που δήθεν ανησυχούν για το μέλλον της Ελλάδος. Από την μία ωρύονται ότι είναι ρωμιοί, ότι ο χριστιανισμός έσωσε τον Ελληνισμό, ότι πρέπει να απελευθερώσουν την αγιά-σοφιά, ότι το βυζάντιο είναι η συνέχεια της Αρχαίας Ελλάδος, και από την άλλη μεριά, όταν η Ελλάδα υφίσταται πολιτικούς, οικονομικούς και στρατιωτικούς εξευτελισμούς, τότε λενε «Το Ελληνικό Κράτος αδιαφόρησε», και όχι ότι το χριστιανικό κράτος αδιαφόρησε. Λένε οι Έλληνες πολιτικοί πρόδωσαν, και όχι ότι οι χριστιανοί πολιτικοί πρόδωσαν. Οι χριστιανοί δημαγωγοί θέλουν να καρπώνωνται μόνον τα κέρδη, τις ζημίες τις αφήνουν να τις υποστούν μόνον οι Έλληνες.
Το αποτέλεσμα από την επανάληψη αυτής της μισελληνικής προπαγάνδας είναι να εισέρχεται στο υποσυνείδητο του Ελληνικού Λαού, ότι «εμείς» οι Έλληνες συμπεριφερόμαστε ως ραγιάδες. Ότι «εμείς» οι Έλληνες αδιαφορούμε για την Πατρίδα. Ότι «εμείς» οι Έλληνες δεν είμαστε άξιοι συνεχιστές των Προγόνων μας. Ενώ το «εμείς» αναφέρεται στους χριστιανούς. Αυτοί δεν είναι άξιοι συνεχιστές των Ελλήνων Προγόνων. Είναι άξιοι συνεχιστές των βυζαντινών καθαρμάτων.
Ουδείς Έλλην συγχωρεί τον ραγιαδισμό. Ουδείς Έλλην αδιαφορεί για την Πατρίδα. Αλλά οι χριστιανοί δημαγωγοί επιρρίπτουν τις δικές τους ανηθικότητες στους Έλληνες.
Έλληνες, όπου σταθείτε, σε όποια συζήτηση λάβετε μέρος και ακούσετε αυτή την χριστιανική προπαγάνδα, αλλάξτε αμέσως τον όρο Έλληνες με τον όρο χριστιανοί. Πέστε στους ακροατές σας ότι οι χριστιανοί φταίνε για αυτά τα εγκλήματα και όχι οι Έλληνες. Κάντε αμέσως τον διαχωρισμό. Μην αφήνετε τους χριστιανούς να λερώνουν και άλλο τον όρο Έλληνας. Το κάνουν εδώ και 2000 χιλιάδες χρόνια, φτάνει πιά η χριστιανική αγυρτεία.
Σε αυτή την παγίδα είχε πέσει ένας φίλος μου. Έβλεπε γύρω του κακομοιριά, αδιαφορία, αγραμματοσύνη, βρωμιά, ανοργανωσιά και νόμιζε ότι έτσι είναι οι Έλληνες. Επειδή ήταν απόφοιτος του Πολυτεχνείου αναρωτιόταν συνεχώς γιατί εμείς οι Έλληνες να μην έχουμε δική μας βιομηχανία αυτοκινήτων. Γιατί να μην κατασκευάζουμε πυραύλους. Γιατί να μη κατασκευάζουμε ηλεκτρονικούς υπολογιστές και όλα να τα εισάγουμε. Και κατέληγε στο ότι οι Έλληνες είναι άχρηστοι. Ήθελε να φύγει μετανάστης στην Αμερική και να αλλάξει υπηκοότητα. Ουδείς του εξήγησε ποτέ ότι το πρόβλημα είναι το χριστιανικό σκουλήκι που εμφιλοχωρεί στις ψυχές αρκετών Ελλήνων, και όχι η Ελληνική του καταγωγή.
Ας δούμε και άλλα παραδείγματα.
Πόσες φορές έχετε ακούσει στις ειδήσεις ότι οι Έλληνες βιοτέχνες, παραγωγοί, επιχειρηματίες δεν πωλούν την παραγωγή τους και κλείνουν τις επιχειρήσεις τους; Όμως η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική. Όσοι επιχειρηματίες είναι Έλληνες και ακολουθούν τις εντολές Θεών και Προγόνων, μεγαλουργούν στο εξωτερικό και στο εσωτερικό. Προφανώς τα χριστιανικά ΜΜΕ αναφέρονται στις εξαθλιωμένες χριστιανικές μάζες που μέσα στο πνευματικό σκότος που ζουν δεν μπορούν να αναπτυχθούν επιχειρηματικώς. Δεν έχουν καμμία αλληλεγγύη και καθοδήγηση. Και καταστρέφονται οικονομικώς. Αλλά έτσι οι χριστιανοί δημαγωγοί δημιουργούν μία εικόνα οικονομικής καταστροφής που αποθαρρύνει κάποιους Έλληνες.
Πόσες φορές έχετε ακούσει στα χριστιανικά ΜΜΕ, ότι τα Ελληνικά σχολεία είναι εγκαταλελειμμένα, βρώμικα, αφύλακτα. Έτσι όμως οι χριστιανοί δημαγωγοί δημιουργούν την εντύπωση ότι οι Έλληνες αδιαφορούν για την παιδεία τους, ότι οι Έλληνες αδιαφορούν για την νέα γενιά Ελλήνων. Όμως αν χρησιμοποιούσαν τον όρο χριστιανός και λέγανε, «οι χριστιανοί αδιαφορούν για τα Ελληνικά σχολεία, ενώ οι Έλληνες αγωνίζονται να τα διατηρήσουν», τότε η αλήθεια θα ενθάρρυνε την ψυχή του Έλληνος και η απογοήτευση θα εξαφανιζόταν.
Πόσες φορές οι χριστιανικές κουτσομπολίστικες εκπομπές αναφέρουν ότι οι Έλληνες εγκαταλείπουν τις Ελληνίδες, και μάλιστα μητέρες των παιδιών τους, και πάνε με ξένες; Η διαστρέβλωση της αλήθειας είναι νόμος για τους χριστιανούς δημαγωγούς. Το κάνουν εσκεμμένα για να υποβάλλουν στους Έλληνες την ιδέα της διαλυμένης οικογένειας. Δεν είναι δυνατόν ένας Έλληνας να πηγαίνει με αλλόφυλη γυναίκα και μάλιστα να εγκαταλείπει μόνη της την Ελληνίδα μητέρα των παιδιών του. Αυτά τα εγκλήματα τα κάνουν οι χριστιανοί που δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο, που δεν έχουν φυλετική και εθνική συνείδηση. Αλλά το έγκλημα το φορτώνουν στους Έλληνες. Αν τα χριστιανικά ΜΜΕ έλεγαν «οι ελληνόφωνοι χριστιανοί εγκαταλείπουν τις συζύγους τους και πηγαίνουν με ξένες γυναίκες, ενώ οι Έλληνες δεν εγκαταλείπουν ποτέ τις Ελληνίδες συζύγους τους για να πάνε με ξένες γυναίκες», τότε ο Ελληνικός Λαός θα κατανοούσε την άβυσσο που χωρίζει Έλληνες και χριστιανούς.
Πόσες φορές ακούτε στα χριστιανικά ΜΜΕ ότι «ο σύνδεσμος Ελλήνων βιομηχάνων απείλησε ότι αν δεν μειωθούν οι μισθοί, τα εργοστάσια θα μεταφερθούν στο εξωτερικό και θα φέρουν ξένους εργάτες». Είναι απίστευτο, αλλά τα εγκλήματά τους οι χριστιανοί καπιταλιστές συνεχώς τα φορτώνουν στους Έλληνες επιχειρηματίες.
Όλοι οι ευσεβείς Έλληνες γνωρίζουν ότι αποτελεί ποινικό αδίκημα το να δίνεις εργασία σε αλλόφυλο και αλλόθρησκο από την στιγμή που υπάρχει έστω και ένας Έλληνας άνεργος. Και όμως οι χριστιανοί εργοδοτικοί σύλλογοι έχοντας κλέψει τον όρο Έλληνας, τον χρησιμοποιούν για να του φορτώνουν τα δικά τους εγκλήματα, αντί να παραδεχτούν ότι ο σύνδεσμος χριστιανών βιομηχάνων απειλεί να φέρει ξένους εργάτες και να μεταφέρει τα εργοστάσια στο εξωτερικό.
Πόσες φορές έχετε παρακολουθήσει χριστιανικές ταινίες στην τηλεόραση γεμάτες κλάψα και κακομοιριά, όπως ταινίες με την Μάρθα Βούρτση και τον Νίκο Ξανθόπουλο; Σε αυτές τις ταινίες κυριαρχεί η απογοήτευση, η μοναξιά, η εγκατάλειψη, η απαισιοδοξία, η μιζέρια. Καμμία σχέση με το Ελληνικό αγωνιστικό πνεύμα. Καμμία σχέση με την Ελληνική αλληλεγγύη και αισιοδοξία.
Και όμως τα διάφορα τηλεοπτικά προγράμματα στις χριστιανικές εφημερίδες και τα περιοδικά τις αναφέρουν ως Ελληνικές ταινίες, και όχι ως χριστιανικές. Με αποτέλεσμα να δημιουργείται η εντύπωση στον Έλληνα τηλεθεατή ότι κάπως έτσι σκέπτονται οι Έλληνες, ότι κάπως έτσι συμπεριφέρονται οι Έλληνες. Ενώ έτσι συμπεριφέρονται και σκέπτονται οι χριστιανοί.
Πόσες φορές έχετε ακούσει κλαψοτράγουδα από ερμηνευτές σαν τον Στέλιο Καζαντζίδη, που δεν έχουν καμμία σχέση με το Ελληνικό πνεύμα αλλά αντιθέτως ξεχειλίζουν από χριστιανική δυσωδία; Τα διαφημίζουν ως δήθεν «λαϊκά τραγούδια», ως τραγούδια που δήθεν μιλάνε για τον «πόνο του Λαού». Αντιθέτως πρόκειται για χυδαία χριστιανικά κλαψοτράγουδα. Και όμως οι χριστιανοί δημαγωγοί τα διαφημίζουν ως Ελληνικά τραγούδια. Οι Έλληνες ακροατές που πέφτουν στην χριστιανική παγίδα, αντί να θεωρούν τους Παιάνες ως την μουσική που αρμόζει στην Ελληνική Ψυχή, και οι οποίοι προκαλούν ηρωικές ανατάσεις, θεωρούν την χριστιανική πνευματική πρέζα χασισο-ρεμπέτηδων σαν τον Μάρκο Βαμβακάρη, ως ...ελληνικό άκουσμα.
Πόσες φορές έχετε ακούσει ότι το «Ελληνικό υπουργείο πολιτισμού αδιαφορεί για τον τύμβο των Σαλαμινομάχων, ο οποίος έχει μετατραπεί σε σκουπιδότοπο»; Μιά που οι χριστιανοί θεωρούν ότι οι όροι Έλληνας και χριστιανός ταυτίζονται, γιατί δεν το αποκαλούν χριστιανικό υπουργείο πολιτισμού;
Αν το αποκαλέσουν χριστιανικό υπουργείο πολιτισμού, αμέσως ο Ελληνικός Λαός θα συνειδητοποιήσει γιατί ο τύμβος των Σαλαμινομάχων παραμένει σκουπιδότοπος. Αντιθέτως όσο οι χριστιανοί δημαγωγοί μιλάνε για «Ελληνικό» υπουργείο πολιτισμού, η κατηγορία πέφτει στους Έλληνες, και ο Ελληνικός Λαός θεωρεί ότι οι σύγχρονοι Έλληνες είναι ασεβείς προς τους Προγόνους τους. Έτσι ο Ελληνικός Λαός χάνει τον αυτοσεβασμό και την αυτοπεποίθησή του.
Πόσες φορές έχετε ακούσει την φράση «εμείς οι Έλληνες δεν σεβόμαστε τα Αρχαία Ελληνικά Μνημεία», ενώ το σωστό είναι το «εμείς οι χριστιανοί δεν σεβόμαστε τα Αρχαία Ελληνικά Μνημεία». Αν όμως ειπωθεί κάτι τέτοιο, χριστιανοί σαν τον κύριο Άδωνι Γεωργιάδη θα παρεξηγηθούν. Θα πουν, όχι! δεν φταίνε οι χριστιανοί για την καταστροφή των Αρχαίων Μνημείων. Ναι, αλλά εμείς οι Έλληνες δεν πρέπει να παρεξηγηθούμε όταν ο κύριος Γεωργιάδης λέει ότι οι σημερινοί Έλληνες δεν σέβονται τα Αρχαία Μνημεία; Γιατί μας εξισώνει και μας ταυτίζει με τους χριστιανούς εγκληματίες;
Πόσες φορές έχετε ακούσει ότι «το Ελληνικό υπουργείο πολιτισμού επιχορήγησε την ανέγερση τουρκικών τζαμιών»; Ενώ το σωστό είναι ότι το χριστιανικό υπουργείο πολιτισμού κάνει αυτές τις ανθελληνικές ενέργειες. Δεν αρκεί στους χριστιανούς να διαπράττουν το έγκλημα. Θέλουν και να το επιρρίπτουν στους Έλληνες. Έτσι προκαλούν απαισιοδοξία για το μέλλον της Ελλάδας στην ψυχή του Ελληνικού Λαού.
Πόσες φορές έχετε ακούσει την φράση «το Ελληνικό Κράτος ολιγώρησε», «το Ελληνικό Κράτος ταλαιπώρησε τους φορολογουμένους», «το Ελληνικό Κράτος αδιαφορεί για τα νησιά, για τους αγρότες, για την επαρχία»; Δηλαδή οι χριστιανοί δημαγωγοί βρωμίζουν έναν όρο που δεν υφίσταται. Βρωμίζουν τον όρο «Ελληνικό Κράτος», αντί για τον όρο χριστιανικό κράτος. Δεν λένε ότι το χριστιανικό κράτος ταλαιπώρησε τους φορολογουμένους. Ότι το χριστιανικό κράτος αδιαφορεί για τα νησιά, για τους αγρότες, για την επαρχία. Από την μία μεριά μιλούν για σύνδεση και ταύτιση Ελληνισμού-χριστιανισμού, και από την άλλη μεριά όταν έρθει η ώρα της επιρρίψεως ευθυνών, τα χρεώνεται όλα ο Ελληνισμός.
Και σαν να μην μας έφταναν οι χριστιανοί δημαγωγοί έχουμε βλάκες Εθνικούς που θέλουν να μηνύσουν το «Ελληνικό Κράτος» στα ευρωπαϊκά δικαστήρια επειδή δεν αναγνωρίζει την Ελληνική Θρησκεία, αντί να μηνύσουν το ρωμέϊκο/χριστιανικό κράτος. Δηλαδή κάποιοι βλάκες Εθνικοί υποστηρίζουν ότι όλα αυτά τα εγκλήματα που γίνονται εις βάρος της Ελλάδας, σε ζητήματα οικονομίας, υγείας, εθνικής αμύνης, εργασίας, θρησκείας, παιδείας, πολιτισμού κλπ, τα κάνουν Έλληνες αξιωματούχοι(!), και όχι χριστιανοί αξιωματούχοι. Αλλά όταν κάποιος αυτοπροσδιορίζεται Εθνικός αντί για Έλληνας, τί καλύτερο να περιμένουμε από αυτόν;  
Πόσες φορές έχετε ακούσει κάποια χριστιανικά ΜΜΕ να λένε «οι Έλληνες πολιτικοί πρόδωσαν την Κύπρο το 1974». Ψεύδη! Αποκρουστικά ψεύδη!! Τερατώδη ψεύδη!!! Οι χριστιανοί πολιτικοί πρόδωσαν την Κύπρο το «1974» και όχι οι Έλληνες πολιτικοί. Οι χριστιανοί πολιτικοί πρόδωσαν, προδίδουν, και θα προδώσουν ξανά και ξανά, όσους Έλληνες τους εμπιστεύονται.
Προσφάτως ο χριστιανός αρχηγός των χριστιανικών ενόπλων δυνάμεων του ρωμέϊκου κράτους επισκέφθηκε την κατεχομένη Ιωνία και κατέθεσε στεφάνι στο μαυσωλείο του Κεμάλ Ατατούρκ. Και όμως τα χριστιανικά ΜΜΕ μίλησαν για «Έλληνα» ναύαρχο, για «Ελληνικές» ένοπλες δυνάμεις. Έτσι δημιουργήθηκε η λανθασμένη εντύπωση ότι οι Έλληνες στρατιωτικοί κάνουν τέτοιες ανήθικες πράξεις. Ενώ η ευθύνη ανήκει εξ ολοκλήρου στους χριστιανούς στρατιωτικούς που δεν έχουν Ελληνική συνείδηση.
Ας το χαράξουμε στην μνήμη μας: Οι χριστιανοί αντί να βρωμίζουν τον όρο χριστιανός, βρωμίζουν τον όρο Έλληνας. Όταν θέλουν να υποδηλώσουν εθνική ταυτότητα λένε «είμαστε ρωμιοί». Όταν όμως θέλουν να κατηγορήσουν το κράτος λένε το «Ελληνικό» και όχι το ρωμέϊκο κράτος. Έτσι χρεώνεται ο Ελληνισμός τα εγκλήματά τους. Όταν θέλουν να δηλώσουν το ιστορικό παρελθόν τους λένε «είμαστε χριστιανοί ορθόδοξοι», «είμαστε απόγονοι των βυζαντινών», όταν όμως συμβαίνουν προδοσίες όπως στην Κύπρο, λένε «πρόδωσαν οι Έλληνες πολιτικοί», δεν λένε ότι πρόδωσαν οι χριστιανοί πολιτικοί.
Πρέπει απαραιτήτως όλοι οι Έλληνες, όπου σταθούν και όπου βρεθούν, να κάνουν την πρέπουσα αλλαγή στους όρους. Να αποδίδουν τα κακά στους χριστιανούς και όχι στους Έλληνες. Αλλιώς ο Ελληνισμός θα υποστεί βαρύτατες συνέπειες.
Μία τέτοια συνέπεια υφίσταται στο ζήτημα του Ιερατείου. Οι Έλληνες και αρκετοί χριστιανοί, αηδιασμένοι από την συμπεριφορά του χριστιανικού ιερατείου λένε, «μακριά από τους ιερείς, είναι ανήθικοι». Ναι, αλλά λόγω συγχύσεως των όρων Έλληνας και χριστιανός, η κατηγορία πέφτει στους ώμους των Ελλήνων Ιερέων. Το αποτέλεσμα είναι να χρεώνωνται οι Έλληνες Ιερείς και οι Ελληνίδες Ιέρειες τα εγκλήματα των παπάδων, καθώς αρκετοί Έλληνες, αν και πιστοί των Πατρώων Θεών, δεν νοιώθουν άνετα στο άκουσμα της φράσεως «Έλληνες Ιερείς».
Αν επιτρέψουμε στον Ελληνικό Λαό να μετατοπίζει την απέχθειά του για τους χριστιανούς παπάδες προς τους Έλληνες Ιερείς, θα υποστούμε ένα φοβερό θρησκευτικό πλήγμα. Αν επιτρέψουμε στον Ελληνικό Λαό να ταυτίζει τον όρο «Ελληνικό Κράτος» με το ρωμέϊκο κράτος, θα υποστούμε την στρατιωτική και πολιτική ήττα του Ελληνικού Έθνους, από αλλοφύλους και αλλοθρήσκους, εσωτερικούς και εξωτερικούς εχθρούς.
Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε σε κάθε συζήτηση είναι η αποκατάσταση του διαχωρισμού Ελλήνων και χριστιανών. Έτσι όχι μόνον θα αναθαρρήσουν οι Έλληνες, αλλά κυρίως θα ενοχοποιηθούν οι χριστιανοί για τα εγκλήματα που διαπράττουν εις βάρος του Ελληνισμού.  
 
Φαίαξ 
4η Λήγοντος μηνός Μεταγειτνιώνος, έτους 2782 μετά πρώτην Ολυμπιάδα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: