"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

2/6/10

ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΙΗΗ. ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΕΙΡΗΝΙΣΤΕΣ; ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΕΡΑΓΕΒΟ!

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
Συμπληρώνω ορισμένα στοιχεία σχετικά με την ΙΗΗ που πρωτοστατεί στα θέματα της ΓΑΖΑΣ. Ο αρχικός ηγέτης ήταν από το κόμμα RAFFAH του ΝΕΤΣΜΕΝΤΙΝ ΕΡΜΠΑΚΑΝ το 1992.(δεν είχε ακόμα ανεξαρτητοποιηθεί η ΒΟΣΝΙΑ). Εκεί δημιούργησε πολλές βάσεις για προώθηση των στόχων της που ήσαν στο ΣΕΡΑΓΕΒΟ, στη ΤΟΥΖΛΑ, στη ΖΕΝΙΤΣΑ, ενώ παράλληλα προώθησε τις επαφές της στο ΖΑΓΚΡΕΜΠ και στο ΒΕΡΟΛΙΝΟ.
Από το 1996 είναι υπό την παρακολούθηση της CIA και σε πρόσφατα αποχαρακτηρισθέν έγγραφο της Υπηρεσίας φαίνεται να την συνδέουν με το ΙΡΑΝ, το ΣΟΥΔΑΝ και την ΑΛΓΕΡΙΑ .Μάλιστα οι Αμερικανοί την κατατάσσουν στις πολύ ριζοσπαστικές ομάδες με διασυνδέσεις σε αρκετά μέρη του Μουσουλμανικού κόσμου. Στο ίδιο έγγραφο που αναφέρεται σε όλες τις λεγόμενες «φιλανθρωπικές ομάδες», σημειώνεται με βέλος η διασύνδεση της με αρκετά και ύποπτα κυκλώματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: