"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

15/6/10

ΤΡΟΜΟΣ έχει κυριαρχήσει παντού. Στους διαδρόμους του υπουργείου Οικονομικών οι γύρω από την πολιτική ηγεσία (σύμβουλοι, παρατρεχάμενοι και γυρολόγοι) καθημερινά κοιτάζουν ο ένας τον άλλον ανήμποροι να κάνουν κάτι.


  Αρχίζουν πλέον να διαπιστώνουν, με φανερό τον πανικό, ότι είναι αδύνατον να επιτευχθεί ο υπεραισιόδοξος στόχος του Προγράμματος Σταθεροποίησης για την αύξηση των εσόδων στο 11%. Προχειρότητα βασιλεύει παντού. Βάζουν στόχους σε μια περίοδο βαθύτατης οικονομικής ύφεσης όταν... ο ρυθμός μεταβολής του πραγματικού ακαθάριστου εγχωρίου προϊόντος προβλέπεται ότι θα πέσει κάτω και από -4%.

Όλα αυτά συμβαίνουν όταν οι υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών είναι πραγματικά διαλυμένες και είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει. Πάνω από 80 μονάδες, μεγάλες εφορίες-τελωνεία, βρίσκονται χωρίς διοίκηση εδώ και περισσότερο από 10 μήνες. Η διάλυση έχει και συνέχεια. Αψυχολόγητες μετακινήσεις χωρίς αντίκρισμα. Διατήρηση προϊσταμένων ΔΟΥ- τελωνείων που με τις πράξεις και τις ενέργειές τους όχι μόνο δεν συμβάλλαν στην επίτευξη των στόχων αλλά αντιθέτως επί σειρά ετών παραμένουν οι ίδιοι σε νευραλγικά πόστα μέσα από σκοτεινές και υπόγειες συμφωνίες διοικούντων - παραγόντων. Οι χθεσινοί συνδαιτυμόνες του Αλογοσκούφη, με τα τραγικά αποτελέσματα της τελευταίας πενταετίας, δηλαδή την κατάρρευση του εισπρακτικού και ελεγκτικού μηχανισμού, είναι οι σημερινοί διοικούντες του υπουργείου Οικονομικών!


Ο κατήφορος συνεχίζεται. Η τραγική κατάσταση των υπηρεσιών σε όλα τα επίπεδα δεν περιγράφεται, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες κάποιων υπαλλήλων.
Αν κάποιοι εξ υμών θεωρούν τις εκλογές ως μέσον ανατροπής των κατακτητών, εγκληματούν κατά του εαυτού τους. Δεν θα συμμετάσχουμε σε εκλογές τους όρους των οποίων καθορίζει ο εχθρός. Η μαζική αποχή και η απονομιμοποίηση των εκλογών τους είναι βασικός όρος ανατροπής των κατακτητών. Δεν πρέπει να παίξουμε θέατρο σε ένα έργο με δικό τους σενάριο. Εξηγούμαι περαιτέρω. Πώς είναι δυνατόν να λάβουμε μέρος στις εκλογές των κατακτητών χωρίς να έχει γίνει εκκαθάριση των εκλογικών καταλόγων από όλους τους ελληνοποιημένους εισβολείς; Χωρίς εκκαθάριση εκλογικών καταλόγων δεν μπορούμε να συμμετέχουμε στις εκλογές τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: