"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

13/6/10

Ο πυρήνας Ελλήνων της Καβάλας θα τιμήσει την ηρωϊκή δασκάλα Χαρά Νικοπούλου


Ο  πυρήνας Ελλήνων της Καβάλας θα μεταβεί  την Τρίτη 15 Ιουνίου "2010" στο  Μ. Δέρειο Έβρου για να τιμήσει την ηρωϊκή δασκάλα Χαρά Νικοπούλου.
Ώρα αναχώρησης από Καβάλα: 7.30 πμ.
Θα ήταν καλό να υπάρχει συντονισμός με τις ομάδες άλλων πόλεων ώστε να αφιχθούν όλοι ταυτόχρονα στο ...Μ. Δέρειο.  
Τηλέφωνο συντονισμού με τον πυρήνα Καβάλας: 6957599648 (Aπολλώνιος).
Μπορείτε να  στείλετε το e-mail σας στο pitago99@gmail.com για να σας κρατάμε ενήμερους μέχρι την στιγμή της αναχώρησης (για τυχόν απρόοπτες εξελίξεις).


Αν κάποιοι εξ υμών θεωρούν τις εκλογές ως μέσον ανατροπής των κατακτητών, εγκληματούν κατά του εαυτού τους. Δεν θα συμμετάσχουμε σε εκλογές τους όρους των οποίων καθορίζει ο εχθρός. Η μαζική αποχή και η απονομιμοποίηση των εκλογών τους είναι βασικός όρος ανατροπής των κατακτητών. Δεν πρέπει να παίξουμε θέατρο σε ένα έργο με δικό τους σενάριο. Εξηγούμαι περαιτέρω. Πώς είναι δυνατόν να λάβουμε μέρος στις εκλογές των κατακτητών χωρίς να έχει γίνει εκκαθάριση των εκλογικών καταλόγων από όλους τους ελληνοποιημένους εισβολείς; Χωρίς εκκαθάριση εκλογικών καταλόγων δεν μπορούμε να συμμετέχουμε στις εκλογές τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: