"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

24/6/10

Η ΕΡΤ ΤΗΣ ΚΟΜΠΙΝΑΣ ΚΑΙ Ο Π. ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ...


Μετά το δημοσίευμα του «ΕΘΝΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ» (20/6/2010), το οποίο πληροφόρησε την κοινή γνώμη, για την παράνομη πρόσληψη στην ΕΡΤ, της νομικής συμβούλου Αθηνάς Μπαλωμένου, η οποία υπήρξε «θεραπαινίδα» του Θ. Ρουσόπουλου. (ακόμα και δικηγόρος, πληρεξούσια, αντιπρόσωπος και... αντίκλητός του στην αγορά δυο διαμερισμάτων έναντι 720.000 ευρώ στις 20/2/2006). Γεννώνται μερικά καυτά ερωτήματα.Η τωρινή διοίκηση της ΕΡΤ (ο πρόεδρος και τα διοικητικά μέλη του συμβουλίου) γνωρίζει ότι η νομική σύμβουλος προσλήφθηκε παράνομα και ότι η σύμβασή της είναι άκυρη και παραμένει μέχρι και σήμερα άκυρη; Εάν ναι, γιατί τη διατηρεί ακόμα στη θέση της;Μήπως για να προστατεύει την πρώην αμαρτωλή διοίκηση της ΕΡΤ από τους εισαγγελείς και τους ελεγκτές δημόσιας διοίκησης, που κάνουν έρευνα στην ΕΡΤ για τα σκάνδαλα και τις ατασθαλίες της προηγούμενης διοίκησης;Δεν αντιλαμβάνεται η τωρινή διοίκηση ότι η νομική σύμβουλος αποτελεί και σήμερα το «μάτι και το αυτί» του πρώην προέδρου της ΕΡΤ Χ.Παναγόπουλου και του Θ.Ρουσόπουλου για τα τεκταινόμενα στην κρατική τηλεόραση;Η τωρινή διοίκηση της ΕΡΤ είναι ή όχι αποφασισμένη να τηρήσει και να υλοποίηση τις δεσμεύσεις του Πρωθυπουργού για μηδενική ανοχή στις παρανομίες, για την πλήρη διαφάνεια σε όλες τις ενέργειες της δημόσιας διοίκησης και την εφαρμογή της χρηστής διοίκησης και να εφαρμόσει τη νομιμότητα στη λειτουργία της ΕΡΤ και να παραπέμψει την υπόθεση στον εισαγγελέα ;Σε όλα αυτά τα ερωτήματα περιμένουν με αγωνία απάντηση οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ, η κοινή γνώμη και υποθέτω πως την ίδια αγωνία θα έχει και ο προϊστάμενος υπουργός Π. Γερουλάνος.
Αν κάποιοι εξ υμών θεωρούν τις εκλογές ως μέσον ανατροπής των κατακτητών, εγκληματούν κατά του εαυτού τους. Δεν θα συμμετάσχουμε σε εκλογές τους όρους των οποίων καθορίζει ο εχθρός. Η μαζική αποχή και η απονομιμοποίηση των εκλογών τους είναι βασικός όρος ανατροπής των κατακτητών. Δεν πρέπει να παίξουμε θέατρο σε ένα έργο με δικό τους σενάριο. Εξηγούμαι περαιτέρω. Πώς είναι δυνατόν να λάβουμε μέρος στις εκλογές των κατακτητών χωρίς να έχει γίνει εκκαθάριση των εκλογικών καταλόγων από όλους τους ελληνοποιημένους εισβολείς; Χωρίς εκκαθάριση εκλογικών καταλόγων δεν μπορούμε να συμμετέχουμε στις εκλογές τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: