"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

24/6/10

Σκάνδαλο-πρόκληση με ΕΡΤ και επίσκεψη Γ. Παπανδρέου στη Νέα Υόρκη

 πασοκ οι άθλιοι του.......
Η ΕΡΤ έστειλε στη Νέα Υόρκη για την επίσκεψη Παπανδρέου, που δεν ήταν καν κρατική (επίσημη), αλλά καθαρά κομματική (Σοσιαλιστική Διεθνής-δύο ημερών συνεδρίαση, άσχετα αν ο πρωθυπουργός έμεινε 5 ημέρες στην μεγαλούπολη), δύο τηλεοπτικά συνεργεία, με 8 ή 10 άτομα. Τα οποία μάλιστα, έκαναν χίλιες δυό ανοησίες, γιατί δεν ήξεραν πως.... λειτουργεί ο ΟΗΕ και τους έκαναν παρατήρηση, οι υπάλληλοί του. Σε άλλη περίπτωση δεν τους άφησαν να τραβήξουν με τηλεοπτική κάμερα και τους είπαν να τους δώσουν -οι του ΟΗΕ- βίντεο. Δύο συνεργεία της κρατικής τηλεόρασης, που πληρώνουν οι φορολογούμενοι, ''ταξίδι'' σε περίοδο κρίσης, στη Νέα Υόρκη; Τους ανταποκριτές της στη Νέα Υόρκη, γιατί τους έχει;...(Πολιτικός πρoϊστάμενος της ΕΡΤ είναι ο υπουργός Πολιτισμού)
Αν κάποιοι εξ υμών θεωρούν τις εκλογές ως μέσον ανατροπής των κατακτητών, εγκληματούν κατά του εαυτού τους. Δεν θα συμμετάσχουμε σε εκλογές τους όρους των οποίων καθορίζει ο εχθρός. Η μαζική αποχή και η απονομιμοποίηση των εκλογών τους είναι βασικός όρος ανατροπής των κατακτητών. Δεν πρέπει να παίξουμε θέατρο σε ένα έργο με δικό τους σενάριο. Εξηγούμαι περαιτέρω. Πώς είναι δυνατόν να λάβουμε μέρος στις εκλογές των κατακτητών χωρίς να έχει γίνει εκκαθάριση των εκλογικών καταλόγων από όλους τους ελληνοποιημένους εισβολείς; Χωρίς εκκαθάριση εκλογικών καταλόγων δεν μπορούμε να συμμετέχουμε στις εκλογές τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: