"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

25/6/10

Οι συνέπειες του νομοσχεδίου είναι πολύ χειρότερες από αυτές που διατείνονται οι διαμαρτυρόμενοι Έλληνες.

 Η μισελληνική συμμορία των κατακτητών δεν κάνει καν διάκριση υπηκοότητος και ιθαγενείας. Δεν αναγνωρίζει δίκαιον αίματος αλλά δίκαιον εδάφους. Αυτό σημαίνει ότι... όχι μόνον αποκαλούνται Έλληνες όλοι οι αλλόφυλοι και αλλόθρησκοι εισβολείς, αλλά συγχρόνως και εμμέσως αλλάζει η ιθαγένεια των Ελλήνων που έχουν γεννηθεί σε ξένο έδαφος. Διότι αν ένας πακιστανός που έτυχε να γεννηθεί στην Ελλάδα είναι Έλλην, τότε ένας Έλλην που έτυχε να γεννηθεί στην Κίνα είναι κινέζος, σύμφωνα με το δίκαιο εδάφους των ναζωραίων κατακτητών.
 Αν κάποιοι εξ υμών θεωρούν τις εκλογές ως μέσον ανατροπής των κατακτητών, εγκληματούν κατά του εαυτού τους. Δεν θα συμμετάσχουμε σε εκλογές τους όρους των οποίων καθορίζει ο εχθρός. Η μαζική αποχή και η απονομιμοποίηση των εκλογών τους είναι βασικός όρος ανατροπής των κατακτητών. Δεν πρέπει να παίξουμε θέατρο σε ένα έργο με δικό τους σενάριο. Εξηγούμαι περαιτέρω. Πώς είναι δυνατόν να λάβουμε μέρος στις εκλογές των κατακτητών χωρίς να έχει γίνει εκκαθάριση των εκλογικών καταλόγων από όλους τους ελληνοποιημένους εισβολείς; Χωρίς εκκαθάριση εκλογικών καταλόγων δεν μπορούμε να συμμετέχουμε στις εκλογές τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: