"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

8/6/10

Οι δημοσιογράφοι... αθωώθηκαν!

Ένα επιπλέον ενισχυτικό στοιχείο της μεθόδευσης για το κουκούλωμα είναι και το γεγονός ότι ύστερα από πιέσεις, εκβιασμούς, μεγάλο παρασκήνιο, τελικά κουκουλώθηκαν τα ονόματα δεκάδων δημοσιογράφων οι οποίοι τα έπαιρναν κανονικά απ’ τη Siemens, είτε ως... «χορηγίες», είτε ως «δωράκια», είτε για να... αναλάβουν «μελέτες»!

Ο αξιότιμος μάλιστα Ρ. Φίσερ μίλησε για 2 δημοσιογράφους οι οποίοι είχαν αναλάβει τη... σύνταξη μελέτης για την εταιρεία! Αλλά, επαναλαμβάνουμε, τα ονόματα είναι δεκάδες. Μεταξύ αυτών πολλοί μεγαλοδημοσιογράφοι, οι οποίοι μάλιστα παρελαύνουν απ’ τις οθόνες μας για να ενημερώνουν «έγκυρα» τον ελληνικό λαό! Η δημοσιοποίηση των ονομάτων θα προκαλούσε σεισμό!

Κι επειδή στη χώρα μας ...
ορισμένες ισορροπίες και διαπλοκές μεταξύ της πολιτικής και μιντιακής εξουσίας παραμένουν ταμπού, επήλθε ο μεγάλος συμβιβασμός. Με εκατέρωθεν βέβαια «παραχωρήσεις». Ακόμα και βουλευτές που έβγαιναν στα ΜΜΕ και μιλούσαν στεντορεία τη φωνή για ονόματα δημοσιογράφων, όλως περιέργως σιώπησαν. Κοινώς... μούγγα!
http://www.paron.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: