"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

16/6/10

Πώς να υπάρχουν αθώοι ισλαμιστές όταν το ισλάμ διδάσκει ότι θέλει να υποδουλώσει όλη την ανθρωπότητα; Δώστε στον πόλεμο μία ευκαιρία--Τι τρόμαξε τους μουλάδες και θέλουν συμβιβασμό


Καθώς η μία ισλαμική χώρα μετά την άλλη αναζητά όπλα μαζικής καταστροφής για να επιβάλλει την παγκόσμια ισλαμική δικτατορία, αναρχικοί, χίπυς, αριστεριστές, χαζοχαρούμενοι ειρηνιστές, αντιαμερικανοί εθνικιστές, για μία ακόμη φορά θα βγουν στους δρόμους για να τραγουδήσουν την επωδό του John Lennon, «all we are saying is give islamic terrorism a chance…».
Αυτός ο συμφερτός υποτάσσεται σε δύο συναισθήματα, το μίσος κατά των ΗΠΑ και την δειλία προς το ισλάμ. Και ...επειδή δεν έχει το θάρρος να υψώσει το ανάστημά του στον ισλαμικό ιμπεριαλισμό, ούτε την ανδρεία να πολεμήσει για την ελευθερία, στρέφεται κατά των ΗΠΑ οι οποίες παρέχουν ατιμώρητα το δικαίωμα στην διαφωνία. Ξέρουν ότι οι διαδηλώσεις κατά των ΗΠΑ δεν έχουν κόστος, αντίθετα οι συγκρούσεις με τους ισλαμιστές στους δρόμους έχουν βαρύ φόρο αίματος. Αυτή ήταν πάντα η συμπεριφορά των εθελόδουλων και των θρασύδειλων.
Αλλά η Δύση δεν επιτρέπεται να παραμένει απαθής. Ο πρόεδρος του Ιράν Αχμαντινετζάντ απειλεί ανοικτά με πυρηνικό όλεθρο τους πάντες και τα πάντα. Κάθε λεπτό που περνά χωρίς να αναλαμβάνει δράση η Δύση, θα το πληρώσει με ποταμούς αίματος. Η προληπτική επίθεση κατά του Αχμαντινετζάντ θα σώσει εκατομμύρια ζωές.
Οι δυτικοί ηγέτες πρέπει να σταματήσουν την προληπτική παράδοση άνευ όρων. Η αντί πάσης θυσίας ειρήνη εκλαμβάνεται από τους μουλάδες ως δυτική υποστήριξη του ισλαμικού τζιχάντ. Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο, πόλεμος εδώ και τώρα. «Δώστε στον πόλεμο μία ευκαιρία», τραγουδούν όσοι αγαπούν την ελευθερία και την ασφάλεια.
Το ισλαμικό Ιράν έχει κηρύξει πόλεμο κατά της Δύσεως από το «1979» με σωρεία τρομοκρατικών επιθέσεων, με απαγωγές, βασανιστήρια, δολοφονίες δυτικών υπηκόων, και αντί να έχει υποστεί τις συνέπειες των πράξεών του, υπάρχουν ακόμη ηλίθιοι εντός και εκτός Ελλάδος που αμφιταλαντεύονται για το αν είναι σωστό ή όχι να ξεκινήσει πόλεμος κατά των μουλάδων του Ιράν. Επί 30 χρόνια οι μουλάδες του Ιράν διεξάγουν μονομερή πόλεμο κατά Δυτικών στόχων, χωρίς να υφίστανται αντίποινα. Ο πόλεμος κατά του ισλαμικού Ιράν είναι αντι-ιμπεριαλιστικός. Είναι ένας δίκαιος πόλεμος σε συμμαχία με τον ιρανικό λαό.
Για να τερματιστεί η κατοχή του Αφγανιστάν, του Ιράκ, του Ιράν από τα ισλαμικά στρατεύματα κατοχής, πρέπει να αναληφθεί πολεμική δράση. Για να αναχαιτιστεί ο ισλαμικός ιμπεριαλισμός, πρέπει να ξεκινήσει ανορθόδοξος πόλεμος μέσα στα εδάφη του.
Ο πόλεμος κατά της ισλαμικής τρομοκρατίας εμπεριέχει την μεγίστη αρετή: τερματίζει τις συγκρούσεις και φέρνει ειρήνη και ελευθερία στους λαούς. Αντιθέτως η δυτική αντιπολεμική διάθεση και η αδράνεια, δημιουργεί ελπίδες νίκης στους ισλαμιστές τρομοκράτες. Για να αποχωρήσουν τα ισλαμικά στρατεύματα κατοχής από την Μέση Ανατολή, την Ασία και την Αφρική, πρέπει να αισθανθούν ότι η άνευ όρων παράδοση είναι πιό ελκυστική από την τρομοκρατία.
Στον ΟΗΕ πιά δεν υπερτερούν τα ελεύθερα έθνη. Οι περισσότερες χώρες βρίσκονται υπό δικτατορικές κυβερνήσεις, οι οποίες αρνούνται να συμπράξουν με τις ΗΠΑ στον πόλεμο κατά της ισλαμικής τρομοκρατίας. Πρόσφατο παράδειγμα η κινεζική κυβέρνηση η οποία αρνείται να καταδικάσει την γενοκτονία που διαπράττουν οι ισλαμιστές στο Σουδάν, και επιπλέον βοηθά με όπλα τους ισλαμιστές τρομοκράτες.
Όποιος αφελής αναμένει από τον ΟΗΕ να υπερασπιστεί τις ατομικές και συλλογικές ελευθερίες, θα υποστεί βαρύτατες απώλειες από τον ισλαμικό ιμπεριαλισμό.
Ο ΟΗΕ όχι μόνον δεν δίνει το πράσινο φως για στρατιωτική επέμβαση στο Ιράν, αλλά κάνει ό,τι είναι δυνατόν να παρατείνει τις πολεμικές συγκρούσεις σε Αφγανιστάν και Ιράκ, κατηγορώντας μονίμως το ΝΑΤΟ και τις ΗΠΑ για δήθεν παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Αποτρέπει τις δυτικές δυνάμεις από το να εξοντώσουν ολοσχερώς την ισλαμική τρομοκρατία, δημιουργώντας έτσι ισλαμικούς θύλακες που ανακαταλαμβάνουν τα χαμένα εδάφη. Η πολιτική του ΟΗΕ έχει ως αποτέλεσμα την παράταση του πολέμου και την αύξηση των θυμάτων στον δυτικό κόσμο.
Η προπαγάνδα των κάθε λογής φιλο-ισλαμιστών, αντιδυτικών, αριστεριστών, εθνικιστών, αντιστρέφει συνεχώς το επίκεντρο των απωλειών. Επικεντρώνεται στις απώλειες του ισλαμικού εχθρού, και ποτέ στις απώλειες των δυτικών στρατευμάτων. Οι αμερικανικές και νατοϊκές δυνάμεις δεν είναι ανεξάντλητες ούτε αναλώσιμες. Έχουν κάποια όρια και δεν επιτρέπεται να σπαταλώνται αδίκως. Δεν είναι δυνατόν να εκτίθενται σε κινδύνους επειδή μαζοχιστικοί «ανθρωπιστικοί» κανόνες εμπλοκής απαιτούν να κινδυνεύουν οι δικοί μας στρατιώτες προκειμένου να μην τραυματίσουν κάποιον αθώο ισλαμιστή. Πώς να υπάρχουν αθώοι ισλαμιστές όταν το ισλάμ διδάσκει ότι θέλει να υποδουλώσει όλη την ανθρωπότητα;
Οι στρατηγικοί στόχοι της Δύσεως και της ανθρωπότητος είναι πρωταρχικής σημασίας, όχι οι απώλειες που θα υποστεί το ισλαμικό Ιράν. Αυτό διδάσκει ο νόμος της αυτοσυντηρήσεως. Διεξάγεται ένας αγών για την επιβίωσή μας, είναι αδιάφορο αν θα επιβιώσει ο εχθρός.
Είναι γνωστόν ότι το νερό είναι δυσεύρετο στην Μέση Ανατολή και ήδη διεξάγονται σκληροί πόλεμοι μεταξύ εθνοτήτων για τον έλεγχο των υδάτων. Τους αγωγούς υδάτων πρέπει να κτυπήσει η Δύση ως αντίποινα για τις απειλές που εκστομίζονται από τους ισλαμιστές για αύξηση της τιμής του πετρελαίου σε περίπτωση εισβολής στο Ιράν. Πρέπει να αυξηθεί κατακόρυφα η τιμή του νερού στην Μέση Ανατολή, σε όσες ισλαμικές χώρες χρησιμοποιούν το πετρέλαιο ως όπλο κατά του Δυτικού πολιτισμού. Θα χρησιμοποιηθεί η έλλειψη νερού ως όπλο εναντίον της ισλαμικής τρομοκρατίας.
Η στρατηγική στο Ιράν πρέπει να είναι διαφορετική απ’ ό,τι στο Ιράκ. Είναι ανοησία να προσπαθούν τα δυτικά στρατεύματα να διατηρήσουν την τάξη και την ασφάλεια εις βάρος της δικής τους ασφαλείας. Εξ αρχής ο στόχος πρέπει να είναι ολοκληρωτική νίκη, χωρίς στρατιώτες να περιπολούν στις πόλεις όπως γίνεται σήμερα στο Ιράκ.
Αν δεν γίνει τάχιστα επέμβαση στο Ιράν, η Δύση στέλνει το λάθος μήνυμα στους μουλάδες. Τους αναπτερώνει το ηθικό, είναι σαν να τους διαβεβαιώνει ότι η τακτική της τρομοκρατίας έχει θετικά για αυτούς αποτελέσματα. «Δεν θα πληρώσετε ακριβό τίμημα για την συμπεριφορά σας», είναι το μήνυμα που λαμβάνουν οι μουλάδες. Αλλά έτσι είναι σαν να τους δίνουμε το πράσινο φως να αποκτήσουν πυρηνικά όπλα.
Είναι φανερό ότι η πολιτική ηγεσία των ΗΠΑ δεν έχει ξεκάθαρο στρατηγικό σχέδιο για το Ιράκ. Ακόμη και αν όλα πάνε όπως τα θέλει στο Ιράκ, δημιουργείται ένα δεύτερο σιϊτικό κράτος που θα γίνει φυσικός σύμμαχος του Ιράν και θα υποστηρίζει την χεσμπολάχ. Εξ αιτίας ελλείψεως πολιτιστικού στρατηγικού σχεδιασμού, στην ουσία οι αμερικανοί στο Ιράκ μάχονται για τα συμφέροντα του Ιράν, αλλά δεν το έχουν συνειδητοποιήσει.
Η ενδο-ιρακινή βία, δεν πρέπει να μας αποσπά την προσοχή από τον στρατηγικό στόχο που είναι το πυρηνικό Ιράν. Ας σκοτωθούν μεταξύ τους σιίτες και σουνίτες. Αυτό είναι προτιμώτερο από το να σκοτώνουν δυτικά στρατεύματα. Μόνοι τους υποδαυλίζουν τις συγκρούσεις, άρα δεν υπάρχει κανένας λόγος να θυσιάζωνται αμερικανοί και συμμαχικοί στρατιώτες για να επικρατήσει η ενότητα, από την στιγμή που οι ιρακινοί δεν θέλουν ενότητα. Η καλύτερη λύση στο πρόβλημα της ειρήνης είναι να διαχωριστεί το Ιράκ σε 3 κράτη, σιϊτικό, σουνιτικό και κουρδικό κράτος. Είναι μία λύση αποδεκτή και από τα τρία μέρη. Άλλωστε το Ιράκ δεν υφίστατο ως κράτος, είναι τεχνητό κατασκεύασμα των βρετανών και της Κοινωνίας των Εθνών.
Το σόφισμα των ελληνικής καταγωγής φιλο-ισλαμικών, αντιδυτικών, αντιαμερικανών «ειρηνιστών», ότι η Ελλάς δεν πρέπει να εμπλακεί στον πόλεμο που διεξάγεται στην Μέση Ανατολή επειδή αυτό είναι πρόβλημα μόνον των αμερικανών, είναι διάτρητο. Το ισλάμ έχει κηρύξει πόλεμο σε όλη την ανθρωπότητα, και δυστυχώς μόνον ο αμερικανικός λαός αντιστέκεται σθεναρώς. Το ισλάμ δεν κάνει διακρίσεις σε λαούς, είτε αμερικανοί, είτε εβραίοι, είτε ινδοί, είτε Έλληνες, είτε μαύροι, είτε λευκοί, είτε κίτρινοι, τους γενοκτονεί χωρίς κανέναν ενδοιασμό.
Πρέπει να πληρώσουμε το δικό μας μερίδιο για την κατάκτηση της ελευθερίας. Πρέπει να σηκώσουμε το δικό μας μερίδιο από το βαρύ φορτίο που τώρα σηκώνουν μόνον οι αμερικανοί. Αν πολεμήσουμε τους μουλάδες του Ιράν μέσα στο έδαφός τους, θα είναι πολύ καλύτερα από το να τους πολεμήσουμε μέσα σε Ελληνικά εδάφη. Δεν είναι επιτρεπτόν οι αμερικανοί να σηκώνουν μόνοι τους το βάρος των απελευθερωτικών επιχειρήσεων. Είναι αδιανόητον οι αμερικανοί να πολεμήσουν μόνοι τους για την δική μας ελευθερία, την στιγμή μάλιστα που έχουμε την εμπειρία των περσικών πολέμων.
Οι Έλληνες των Θερμοπυλών και της Σαλαμίνος πολέμησαν γενναία κατά των περσών, αλλά διέπραξαν ένα ασυγχώρητο λάθος. Επέτρεψαν ο πόλεμος να διεξαχθεί επί Ελληνικού εδάφους, αντί επί περσικού εδάφους. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε την επανάληψη τέτοιου φρικτού λάθους.
Όπως και τότε, έτσι και σήμερα εμφανίζονται αργυρώνητοι δημαγωγοί και εκστομίζουν ειρηνιστικές πομφόλυγες: αγάπη, ειρήνη, ηρωίνη...
Προσπαθούν να μας υποτάξουν στους μουλάδες με δήθεν ειρηνικά συνθήματα, τα οποία δεν κάνουν τίποτε άλλο από το να ενισχύουν τον ισλαμικό ιμπεριαλισμό, και την ισλαμική δικτατορία. Οι ελληνόφωνοι ειρηνιστές που αντιτίθεται στην συμμετοχή Ελλήνων σε μία επίθεση κατά του ισλαμικού Ιράν, κλείνουν τα μάτια μπροστά στον πυρηνικό όλεθρο που σχεδιάζει ο Αχμαντινετζάντ, άξιος διάδοχος του Ξέρξη.  
Ας δώσουμε στον πόλεμο μία ευκαιρία.

Βελλερεφόντης
10η Μεσούντος μηνός Εκατομβαιώνος, έτους 2784 μετά πρώτην Ολυμπιάδα

Τι τρόμαξε τους μουλάδες και θέλουν συμβιβασμό
The New York Times---24-02-07
Το Ιράν αγνόησε για μια ακόμη φορά τα Ηνωμένα Εθνη προχωρώντας τη διαδικασία εμπλουτισμού ουρανίου. Παράλληλα, ωστόσο, στέλνει ένα τελείως διαφορετικό μήνυμα, που έχει περάσει σχεδόν απαρατήρητο, αλλά αξίζει μεγάλης προσοχής.
Μετά τη συνάντησή του με τον αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ, ο σύμβουλος εθνικής ασφάλειας, Αλί Ακμπάρ Βελαγιατί, διακήρυξε ότι η αναστολή της διαδικασίας εμπλουτισμού ουρανίου δεν είναι απαγορευτική για το καθεστώς, με άλλα λόγια οι μουλάδες μπορεί να είναι έτοιμοι να συμφωνήσουν σ’ ένα είδος αναστολής. Ενας άλλος ισχυρός Ιρανός, ο Αλί Ακμπάρ Χασεμί Ραφσατζανί, είπε το ίδιο πράγμα με άλλη διατύπωση, ενώ ένας τρίτος αναγνώρισε ότι η Ισλαμική Δημοκρατία εξετάζει σοβαρά την πρόταση του προέδρου Πούτιν για την αναστολή του εμπλουτισμού έως ότου αρχίσουν σοβαρές διαπραγματεύσεις με τον ΟΗΕ. Επίσης υπήρξαν ενδείξεις ότι οι Ιρανοί θέλουν να δεχθούν το συμβιβαστικό σχέδιο Μπαραντέι, που προβλέπει αναστολή του εμπλουτισμού αλλά επιτρέπει στο καθεστώς να διατηρήσει κάποιες συσκευές φυγοκέντρησης. Οι μουλάδες επιθυμούν το συμβιβασμό και σ’ ένα άλλο θέμα. Μετά τη συνάντησή του με τον Αλί Χαμενεΐ, ο κ. Βελαγιατί ανακοίνωσε ότι το Ολοκαύτωμα ήταν γεγονός της Ιστορίας και επέπληξε όσους αμφισβητούν την πραγματικότητα. Εν συντομία, διαφαίνεται νέα προθυμία της ιρανικής πολιτικής ελίτ να αποφύγει τη ρητορική της αντιπαράθεσης. Αυτή η στροφή ερμηνεύεται με τρεις τρόπους: Οι οπαδοί της αμερικανικής εισβολής στο Ιράκ λένε ότι η ενίσχυση των αμερικανικών δυνάμεων στην περιοχή του Κόλπου έχει τρομάξει το ιρανικό καθεστώς. Λίγα αντιτορπιλικά πέτυχαν αυτό που δεν κατάφερε η πολυετής διπλωματία. Δεύτερο στρατόπεδο θεωρεί επικίνδυνη την ενίσχυση των δυνάμεων στον Κόλπο και υποστηρίζει ότι εκείνο που άλλαξε τα μυαλά των Ιρακινών ήταν η απόφαση του ΟΗΕ για την απειλή οικονομικών κυρώσεων. Αμφότερα τα στρατόπεδα έχουν κάποιο δίκιο, παράλληλα όμως σφάλλουν επικίνδυνα. Υπάρχει όμως και τρίτος τρόπος να κοιτάξουμε στα γεγονότα. Η ιστορία έχει αποδείξει ότι οι μουλάδες διαισθάνονται τον κίνδυνο και υποκύπτουν στις αξιώσεις των αντιπάλων τους την κατάλληλη στιγμή.
Πράγματι η παρουσία των αμερικανικών πλοίων βοήθησε, εξίσου καθοριστική ήταν η απόφαση του ΟΗΕ, τον περασμένο Δεκέμβριο. Ο πόλεμος είναι πιθανός σήμερα όσο πιθανή είναι και η ειρήνη. Με σύνεση οι ΗΠΑ θα μπορούσαν να επιτύχουν μια κατ’ αρχήν επίλυση της πυρηνικής κρίσης


Αν κάποιοι εξ υμών θεωρούν τις εκλογές ως μέσον ανατροπής των κατακτητών, εγκληματούν κατά του εαυτού τους. Δεν θα συμμετάσχουμε σε εκλογές τους όρους των οποίων καθορίζει ο εχθρός. Η μαζική αποχή και η απονομιμοποίηση των εκλογών τους είναι βασικός όρος ανατροπής των κατακτητών. Δεν πρέπει να παίξουμε θέατρο σε ένα έργο με δικό τους σενάριο. Εξηγούμαι περαιτέρω. Πώς είναι δυνατόν να λάβουμε μέρος στις εκλογές των κατακτητών χωρίς να έχει γίνει εκκαθάριση των εκλογικών καταλόγων από όλους τους ελληνοποιημένους εισβολείς; Χωρίς εκκαθάριση εκλογικών καταλόγων δεν μπορούμε να συμμετέχουμε στις εκλογές τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: