"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

15/6/10

ΗΠΑ:Στρατιωτική θα είναι η αντίδραση της Βορείου Κορέας σε οποιαδήποτε καταδίκη από τον ΟΗΕ

 Ο πρεσβευτής της Βορείου Κορέας στον ΟΗΕ προειδοποίησε ότι η χώρα του θα αντιδράσει σε στρατιωτικό επίπεδο σε οποιαδήποτε καταδίκη από το Συμβούλιο Ασφαλείας σχετικά με το ζήτημα της βύθισης του πολεμικού πλοίου της Νοτίου Κορέας για την οποία η... Σεούλ κατηγορεί την Πιονγιάνγκ.

"Δεν θέλουμε το Συμβούλιο Ασφαλείας να πάρει προκλητικά μέτρα εναντίον μας", δήλωσε ο πρεσβευτής Σιν Σον- χο, κατά την διάρκεια Συνέντευξης Τύπου.

Ο πρεσβευτής προειδοποίησε μάλιστα ότι αν το Συμβούλιο αποφασίσει να στραφεί κατά της χώρας του τα αντίποινα θα γίνουν από τις στρατιωτικές δυνάμεις της Βορείου Κορέας.

"Χρειαζόμαστε να στείλουμε δική μας ομάδα ερευνητών στον τόπο του ναυαγίου" πρόσθεσε ο κ. Σιν.


Αν κάποιοι εξ υμών θεωρούν τις εκλογές ως μέσον ανατροπής των κατακτητών, εγκληματούν κατά του εαυτού τους. Δεν θα συμμετάσχουμε σε εκλογές τους όρους των οποίων καθορίζει ο εχθρός. Η μαζική αποχή και η απονομιμοποίηση των εκλογών τους είναι βασικός όρος ανατροπής των κατακτητών. Δεν πρέπει να παίξουμε θέατρο σε ένα έργο με δικό τους σενάριο. Εξηγούμαι περαιτέρω. Πώς είναι δυνατόν να λάβουμε μέρος στις εκλογές των κατακτητών χωρίς να έχει γίνει εκκαθάριση των εκλογικών καταλόγων από όλους τους ελληνοποιημένους εισβολείς; Χωρίς εκκαθάριση εκλογικών καταλόγων δεν μπορούμε να συμμετέχουμε στις εκλογές τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: