"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

13/6/10

Η εφημερίδα του ΛΙΒΑΝΟΥ ΑΝΤ-ΝΤΙΓΙΑΡ επικαλείται πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες οι Τούρκοι ήθελαν να έχουν δικούς τους ανθρώπους στις εισόδους για τη ΓΑΖΑ, για να είναι αυτοί υπεύθυνοι για τον σχετικό έλεγχο των φορτίων.(ΕΡΕΖ/ΒΟΡΕΙΑ-ΡΑΦΑ/ΝΟΤΙΑ-ΚΑΡΝΙ/ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ-ΣΟΥΦΑ κ ΚΕΡΕΜ ΣΑΛΟΝ/ΝΟΤΙΑ)

ΕΝΤΟΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΓΙΑ ΙΡΑΝ-ΧΑΜΑΣ.
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ. Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
Ο θεωρητικός των ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ της Τουρκίας που ζει επί χρόνια στις ΗΠΑ ΦΕΤΟΥΛΑ ΓΚΙΟΥΛΕΝ αφήνει «αιχμές» για την στάση ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ απέναντι στο Ισραήλ σχετικά με τον στολίσκο της ΓΑΖΑΣ, τονίζοντας ότι θα έπρεπε να είχε έρθει εκ των προτέρων σε επαφή με τους Ισραηλινούς και να αποφεύγοντας τη τραγική εξέλιξη στο Τουρκικό πλοίο.
Και το αντιπολιτευόμενο ΛΑΪΚΟ-ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ υποστηρίζει ότι «δεν... έπρεπε να διακοπεί η συνεργασία με το Ισραήλ και να έχουμε σφιχταγκαλιάσματα με την ΧΑΜΑΣ και το ΙΡΑΝ». Επίσης επικρίνεται ο ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ότι «για να κερδίσει ψήφους χρησιμοποιεί θέματα εξωτερικής πολιτικής για εσωτερική κατανάλωση».


Αν κάποιοι εξ υμών θεωρούν τις εκλογές ως μέσον ανατροπής των κατακτητών, εγκληματούν κατά του εαυτού τους. Δεν θα συμμετάσχουμε σε εκλογές τους όρους των οποίων καθορίζει ο εχθρός. Η μαζική αποχή και η απονομιμοποίηση των εκλογών τους είναι βασικός όρος ανατροπής των κατακτητών. Δεν πρέπει να παίξουμε θέατρο σε ένα έργο με δικό τους σενάριο. Εξηγούμαι περαιτέρω. Πώς είναι δυνατόν να λάβουμε μέρος στις εκλογές των κατακτητών χωρίς να έχει γίνει εκκαθάριση των εκλογικών καταλόγων από όλους τους ελληνοποιημένους εισβολείς; Χωρίς εκκαθάριση εκλογικών καταλόγων δεν μπορούμε να συμμετέχουμε στις εκλογές τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: