"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

15/6/10

Δεν ξέρω αν έχουν προλάβει να το αποκαλύψουν άλλοι, αλλά έμαθα ότι τελικώς οι νέες δραχμές κόβονται στη Λιβύη


σε ειδικές εγκαταστάσεις στην έρημο, τις οποίες και επιθεώρησε ο Γιώργος προβάλλοντας προσχηματικά την επίσκεψη προς τον σύντροφο Καντάφι. Το νόμισμα έχει βέβαια κάτι μικρές αλλαγές αισθητικού χαρακτήρα. Βγαίνει σίγουρα χαρτονόμισμα με τον Κώστα Σημίτη και τον... Κώστα Καραμανλή, έτσι, για να θυμάται ο κάθε Έλληνας την εποχή της άδολης ανεμελιάς που μας έφερε ως εδώ. Αυτοί θα είναι στη μία όψη. Στην άλλη παίζει ο Ρέβης, ο Μένιος Φουρθιώτης, η Τζούλια και η Ντούβλη. Για να ξέρει ο Έλληνας πού κατέληξε τώρα.
Οφείλω επίσης να διευκρινίσω πως, ενώ οι πάντες θα επιστρέψουν στη δραχμή, οι καλές δουλειές, και ειδικά οι μίζες, θα γίνονται με το καλό μας ευρώ, διότι έτσι και εμφανιστείς στη Λιβερία με δραχμές το πιθανότερο είναι να βρεθείς στη ζούγκλα, να γίνεις το σνακ των λιονταριών την ώρα που βλέπουν Μουντιάλ. Το άλλο που παίζει βέβαια είναι η Γερμανία και ο σκληρός πυρήνας της Ευρώπης να πάνε στη δραχμή και να αφήσουν εμάς στο ευρώ. Έτσι δεν θα διαψευστεί και η κυβέρνηση που λέει ότι δεν θα εγκαταλείψουμε το ευρώ. Δεν μας διαβεβαιώνει, όμως, ότι δεν θα το εγκαταλείψουν και οι άλλοι. Τέλος πάντων, μη σας παιδεύω τώρα, όταν γνωρίζω ότι ουδόλως σας απασχολούν αυτά. Σήμερα είναι Κυριακή. Έχει εκκλησία και Μουντιάλ. Διπλή χαρά για τους αναγνώστες μας. Εγώ πάλι κάνω το αντίθετο: Προσεύχομαι στο Μουντιάλ και θέλω να φωνάξω στην εκκλησία. Ας είναι.


Αν κάποιοι εξ υμών θεωρούν τις εκλογές ως μέσον ανατροπής των κατακτητών, εγκληματούν κατά του εαυτού τους. Δεν θα συμμετάσχουμε σε εκλογές τους όρους των οποίων καθορίζει ο εχθρός. Η μαζική αποχή και η απονομιμοποίηση των εκλογών τους είναι βασικός όρος ανατροπής των κατακτητών. Δεν πρέπει να παίξουμε θέατρο σε ένα έργο με δικό τους σενάριο. Εξηγούμαι περαιτέρω. Πώς είναι δυνατόν να λάβουμε μέρος στις εκλογές των κατακτητών χωρίς να έχει γίνει εκκαθάριση των εκλογικών καταλόγων από όλους τους ελληνοποιημένους εισβολείς; Χωρίς εκκαθάριση εκλογικών καταλόγων δεν μπορούμε να συμμετέχουμε στις εκλογές τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: