"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

23/6/10

Αντιδρασεις στην Κρητη για την εξαιρεση απο τα φωτοβολταϊκα-ΠΑΣΟΚ-ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ!!


 Ο Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ν. Ηρακλείου Βασίλης Κεγκέρογλου απέστειλε επιστολή προς τους Υπουργούς Υποδομών, Μεταφορών Δικτύων και Περιβάλλοντος, Ενέργειας  Κλιματικών Αλλαγών, σχετικά με το γεγονός ότι η Κρήτη εξαιρείται από την ανάπτυξη των ...
φωτοβολταϊκών συστημάτων. Το κείμενο της επιστολής είναι το παρακάτω:
«κ.κ. Υπουργοί
Τα προβλήματα στον αγροτικό κόσμο της Κρήτης οξύνονται, την ώρα που το Υπουργείο, όχι μόνο δε λαμβάνει μέτρα για την ενίσχυση του, αλλά εξακολουθεί να τον αντιμετωπίζει με δύο μέτρα και δύο σταθμά, αποκλείοντας τους αγρότες του νησιού από την χρήση φωτοβολταϊκών συστημάτων.
Όπως έχει γίνει γνωστό η περιοχή με τη μεγαλύτερη ηλιοφάνεια στην Ελλάδα, δεν μπορεί να κάνει χρήση των φωτοβολταϊκών συστημάτων στον αγροτικό της τομέα. Και όλα αυτά τη στιγμή που έχει ξεκινήσει μια καμπάνια για την ενημέρωση των αγροτών πανελλαδικά, σχετικά με τις επενδύσεις των φωτοβολταϊκών συστημάτων.
κ.κ. Υπουργοί
Τα φωτοβολταϊκά συστήματα αποτελούν προτεραιότητα για την ανάπτυξη της γεωργίας, ενώ η χρήση τους αποτελεί ένα ακόμη κίνητρο για να παραμείνουν στην Ύπαιθρο.
Μάλιστα η διοίκηση της ΠΑΣΕΓΕΣ υπογραμμίζει την αναγκαιότητα της συμμετοχής των αγροτών της χώρας στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας μέσω συλλογικών σχημάτων, προκειμένου να εξασφαλίσουν ένα συμπληρωματικό εισόδημα.
Και όμως το νησί εξακολουθεί να αποκλείεται επιδεικτικά από κάθε προσπάθεια προστασίας του περιβάλλοντος, ενίσχυσης των αγροτών και επίλυσης του ενεργειακού προβλήματος.
Επειδή το υπουργείο δείχνει μια πρωτοφανή άρνηση στην ανάπτυξη του αγροτικού κόσμου της Κρήτης και τον ανταγωνισμό και
επειδή η πράσινη ανάπτυξη πρέπει να αποτελεί στόχο για όλους και να αφορά όλη την Ελλάδα και όχι μόνο κάποιες περιοχές της, σας ζητώ να εξετάσετε το συγκεκριμένο θέμα, συμπεριλαμβάνοντας άμεσα και τους αγρότες της Κρήτης στην ανάπτυξη των φωτοβολταϊκών συστημάτων».
Αν κάποιοι εξ υμών θεωρούν τις εκλογές ως μέσον ανατροπής των κατακτητών, εγκληματούν κατά του εαυτού τους. Δεν θα συμμετάσχουμε σε εκλογές τους όρους των οποίων καθορίζει ο εχθρός. Η μαζική αποχή και η απονομιμοποίηση των εκλογών τους είναι βασικός όρος ανατροπής των κατακτητών. Δεν πρέπει να παίξουμε θέατρο σε ένα έργο με δικό τους σενάριο. Εξηγούμαι περαιτέρω. Πώς είναι δυνατόν να λάβουμε μέρος στις εκλογές των κατακτητών χωρίς να έχει γίνει εκκαθάριση των εκλογικών καταλόγων από όλους τους ελληνοποιημένους εισβολείς; Χωρίς εκκαθάριση εκλογικών καταλόγων δεν μπορούμε να συμμετέχουμε στις εκλογές τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: