"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

22/6/10

Βηρυτός: Το Ισραήλ θα είναι υπεύθυνο για κάθε επίθεση κατά του Λιβάνου


Το Ισραήλ θα είναι υπεύθυνο για κάθε επίθεση κατά του Λιβάνου, ανέφερε η Βηρυτός, μετά από την προειδοποίηση του εβραϊκού κράτους ότι θα χρησιμοποιήσει "όλα τα μέσα" για να αποτρέψει τα δύο πλοία με τους ακτιβιστές από το να.... φτάσουν στην Γάζα.

"Ο Λίβανος δεν μπορεί να απαγορεύσει σε ένα πλοίο να αποπλεύσει από τα λιμάνια του αν το φορτίο του, οι επιβάτες του και ο προορισμός του συμμορφώνονται με το λιβανικό δίκαιο", σημείωσε η Βηρυτός σε επιστολή της προς τον ΟΗΕ.

Το φορτηγό πλοίο "Julia" το οποίο βρίσκεται προς το παρόν στο λιμάνι της Τρίπολης στον βόρειο Λίβανο θα μεταφέρει δεκάδες Λιβανέζους και ξένους δημοσιογράφους, ενώ ένα δεύτερο πλοίο το "Mariam" θα μεταφέρει περίπου πενήντα ακτιβιστές.

ΠΗΓΗ ΑΠΕ ΜΠΕ 
Αν κάποιοι εξ υμών θεωρούν τις εκλογές ως μέσον ανατροπής των κατακτητών, εγκληματούν κατά του εαυτού τους. Δεν θα συμμετάσχουμε σε εκλογές τους όρους των οποίων καθορίζει ο εχθρός. Η μαζική αποχή και η απονομιμοποίηση των εκλογών τους είναι βασικός όρος ανατροπής των κατακτητών. Δεν πρέπει να παίξουμε θέατρο σε ένα έργο με δικό τους σενάριο. Εξηγούμαι περαιτέρω. Πώς είναι δυνατόν να λάβουμε μέρος στις εκλογές των κατακτητών χωρίς να έχει γίνει εκκαθάριση των εκλογικών καταλόγων από όλους τους ελληνοποιημένους εισβολείς; Χωρίς εκκαθάριση εκλογικών καταλόγων δεν μπορούμε να συμμετέχουμε στις εκλογές τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: