"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

12/6/10

Σε ποιον ανήκει το Reuters; Αν κοιτάξετε την ιστορία της εταιρείας, θα δείτε, ότι ιδιοκτήτης του είναι η οικογένεια Rothschild.Αυτό σημαίνει, ότι για το Reuters και το AP η διάσκεψη Bilderberg δεν έγινε ποτέ

Αυτό σημαίνει, ότι για το Reuters και το AP η διάσκεψη Bilderberg δεν έγινε ποτέ. Εάν τα ειδησεογραφικά πρακτορεία δεν αναφέρουν κάτι, τότε είναι προφανές, ότι δεν συνέβη τίποτε. Προφανώς τα ρεποτάζ που έκανα τις τελευταίες μέρες απο το Sitges της Ισπανίας, θα το έχω μόνο ονειρευτεί και οι φωτογραφίες των συμμετεχόντων που τράβηξα δεν υπάρχουν.

Έτσι διαστρεβώνεται η εικόνα της.... πραγματικότητας.

Σε ποιον ανήκει το Reuters; Αν κοιτάξετε την ιστορία της εταιρείας, θα δείτε, ότι ιδιοκτήτης του είναι η οικογένεια Rothschild. Κατα τις αρχές του 20ου αιώνα της ανήκαν όλα τα σπουδαιότερα πρακτορεία ειδήσεων, το Wolff στη Γερμανία, το Havas στη Γαλλία και το Reuters στην Αγγλία και είχαν έτσι το μονοπώλιο των ειδήσεων. Έτσι μπορούσαν να κρατήσουν μυστικό το όνομά τους από όλες τις εφημερίδες και να προωθούν τις εγκληματικές δραστηριότητές τους απαρατήρητοι.

Δεν είναι γνωστό αν κρατούν ακόμη μετοχές της εταιρίας, μπορεί να χρησιμοποιούν κάποιον αχυράνθρωπο, σαν τον Rupert Murdoch, που την δεκαετία του 90 κρατούσε το 15 τοις εκατό των μετοχών του.

Το Reuters ανήκει σήμερα κυρίως στην καναδική οικογένεια Thomson, που το αγόρασε το 2008 για περίπου 14 δισεκατομμύρια δολλάρια. Ακολούθησε μετά η συγχώνευση της Thomson με την Reuters στην Thomson-Reuters. Κύριος μέτοχος και Διευθύνων Σύμβουλος είναι ο David Kenneth Roy Thomson. Αυτός και η οικογένειά του θεωρούνται ως οι πλουσιότεροι άνθρωποι του Καναδά με περιουσιακά στοιχεία ύψους 20 δισ. καναδικών δολαρίων Καναδά και σύμφωνα με το Forbes 2010 είναι ο υπ' αριθμόν 20 πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο.

Στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας Thomson-Reuters υπάρχουν δύο μέλη του Council on Foreign Relations (Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων) του Rockefeller, ο Niall FitzGerald και ο Tom Glocer. Επομένως είναι ευκολο να φανταστεί κανείς, γιατί το πρακτορείο Reuters δεν μεταδίδει ειδήσεις για την Λέσχη Bilderberg, αφού η κεντρική φιγούρα της Λέσχης είναι ο David Rockefeller.

Και άρα, ότι δεν γράφουν οι εφημερίδες δεν έχει συμβεί, ανεξάρτητα απο του τί πραγματικά συνέβη.

Οι πολίτες ελέγχονται ήδη έτσι από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ώστε να μην έχουν πλέον εμπιστοσύνη στην δική τους αντίληψη. Θα μπορούσε να πέσει και ένα αεροπλάνο δίπλα στο σπίτι τους, εάν δεν το δούν στην τηλεόραση, δεν θα πιστεύουν στα μάτια τους αλλά σ' αυτά που βλέπουν στην τηλεόραση. Όσοι μάρτυρες και να λένε, ότι ακούσανε εκρήξεις μέσα και γύρω από το World Trade Center, αυτοί θα πιστεύουν τους παπαγάλους στην τηλεόραση, που λένε αυτά που τους είπαν άλλοι.

Το αντίθετα με το σύννεφο τέφρας. Κανείς δεν το είδε, εκτός απο έναν γαλάζιο ουρανό, όλοι όμως το πιστεύουν, γιατί το είπε η τηλεόραση. Μπορεί η Lufthansa και ο Niki Lauda να έκαναν δοκιμαστικές πτήσεις χωρίς να πάθουν καμμιά ζημιά, τα αεροπλάνα όμως έμειναν καθηλωμένα στο έδαφος και εκατοντάδες χιλιάδες επιβάτες εγκλωβίστηκαν στα αεροδρόμια χωρίς κανένα λόγο.

Αυτή η δύναμη των μέσων μαζικής ενημέρωσης έγινε το αργότερο γνωστή απο την ραδιοφωνική διασκευή του Orson Wells "Πόλεμος" που μεταδόθηκε απο το ραδιόφωνο το 1938, όταν ακροατές στην Ανατολική Ακτή των ΗΠΑ πανικοβλήθηκαν όταν άκουσαν, ότι έγινε μια επίθεση εξωγήινων.

Το Rockefeller Foundation είχε χρηματοδοτήσει το σχέδιο αυτό σαν ένα πείραμα ελέγχου μυαλού, για να δεί, πώς μπορεί να μανιπουλάρει κανείς τις μάζες μέσω των μέσων μαζικής ενημέρωσης. Και το σχέδιο λειτούργησε τέλεια. Γνωρίζουμε έτσι, ότι οι άνθρωποι πιστεύουν το κάθε ψέμα, αρκεί αυτό να εξαγγέλεται απο κάποιον που στα ΜΜΕ θεωρείται σαν μία αυθεντία. Ρωτάτε κάποιον, από που έμαθε κάτι ή γιατί είναι κάποας γνώμης, έρχεται αμέσως η τυπική απάντηση, το έχω δει στην τηλεόραση. Δεν είναι η δική τους γνώμη, αλλά αυτό που τους έχουν έβαλε στο μυαλό τους η μηχανή του ψέματος.

Συμπερασματικά. Για τον λόγο αυτό έχουν τα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης μια μεγάλη σημασία, διότι προσπαθούν να φέρουν στο φώς της δημοσιότητας αυτό που δεν αναφέρεται ή εμφανίζεται διαστρεβλωμένο, για να πληροφορούν τον κόσμο γι' αυτά που πραγματικά συμβαίνουν. Αυτή η δουλεία αξίζει για έναν διαφωτισμένο λαό. Εάν συνεχιστεί η αντίληψη, ότι όλα, όσα προέρχονται από το Διαδίκτυο πρέπει να είναι δωρεάν και τα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης πρέπει να δουλεύουν τζάμπα, τότε ως κοινωνία δεν πάμε πουθενά και οι σημερινοί κάτοχοι της εξουσίας θα έχουν κερδίσει.

Είναι ούτως ή άλλως τραγικό να πληρώνεις για να παραπληροφορείσαι και ότι η γνώση της αλήθειας δεν αξίζει ούτε ένα λεπτό. Γιατί αγοράζει, διαβάζεο, βλέπει κανείς τα mainstream μέσα ενημέρωσης και έτσι τα στηρίζει; Με μια τέτοια αντίληψη δεν είναι να απορεί κανείς που ο κόσμος είναι έτσι όπως είναι. Γι' αυτό, ακριβώς όπως έχει κανείς μόνο τους πολιτικούς και το πολιτικό σύστημα που του αξίζει, έχει και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης που τους αξίζουν".

Εν κατακλείδει. Η κατάσταση σήμερα στην Ελλάδα, που είναι ένα - μικρό - μέρος του όλου, είναι πιο σοβαρή από ότι ήταν κατα τα "σκοτεινά χρόνια" της λεγόμενης δικτατορίας των Στρατιωτικών. Κι΄αυτό, γιατί σήμερα έχουμε δημοκρατία, ελευθερία λόγου, δεν υπάρχει λογοκρισία", κλπ. κλπ. Καλά και άγια όλα αυτά. Μόνο που τα ΜΜΕ, είτε αυτα λέγονται ΤΟ ΒΗΜΑ, Η Καθημερινή, ΜΕΓΑ ή Αντ1 ανήκουν σε γνωστούς νταβατζήδες κι΄αυτοί είναι, κάπου στην άκρη της αλυσσίδας, ένα κλαδάκι στο δέντρο των Rothschild και στα ενδιάμεσα παρακλαδια του, ενώ οι αυθεντίες που απασχολούν, Πρετεντέρης, Παπαχελάς και όπως αλλιώς λέγονται, σε τελευταία ανάλυση παπαγάλοι που λένε το τραγούδι των Rothschild. Και όπως λένε εδώ στη Γερμανία "οποιανού το ψωμι τρώω, εκεινού τα τραγούδια λέω".  

von Εμμανουήλ Σαρίδης

Αν κάποιοι εξ υμών θεωρούν τις εκλογές ως μέσον ανατροπής των κατακτητών, εγκληματούν κατά του εαυτού τους. Δεν θα συμμετάσχουμε σε εκλογές τους όρους των οποίων καθορίζει ο εχθρός. Η μαζική αποχή και η απονομιμοποίηση των εκλογών τους είναι βασικός όρος ανατροπής των κατακτητών. Δεν πρέπει να παίξουμε θέατρο σε ένα έργο με δικό τους σενάριο. Εξηγούμαι περαιτέρω. Πώς είναι δυνατόν να λάβουμε μέρος στις εκλογές των κατακτητών χωρίς να έχει γίνει εκκαθάριση των εκλογικών καταλόγων από όλους τους ελληνοποιημένους εισβολείς; Χωρίς εκκαθάριση εκλογικών καταλόγων δεν μπορούμε να συμμετέχουμε στις εκλογές τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: