"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

4/8/10

Κάποια πατριωτικά κόμματα λένε να πάμε σε εκλογές. Πώς; Αφού οι εκλογικοί κατάλογοι είναι νοθευμένοι. Τα μεγάλα ΜΜΕ ανήκουν στους κρατικοδίαιτους εργολάβους. Η βουλή δεν λειτουργεί. Το σύνταγμα έχει καταλυθεί.


Λένε ότι είμαστε υπό κατοχή, ότι είμαστε σε πόλεμο, ότι έχει διαλυθεί το κράτος. Μα τότε, δεν μπορούμε να μιλάμε για εκλογές, αλλά για την δόμηση ενός νέου Ελληνικού κράτους, εκ του μηδενός.
Ωρισμένοι δειλοί πατριώτες λένε, θα.... κάνουμε μήνυση στους προδότες. Δηλαδή θέτουν εκτός πολιτικού αγώνος τον Λαό, και αναθέτουν σε κάποιον άλλο(τον δικαστή του καθεστώτος) να κάνει αυτό που πρέπει να κάνει ο Λαός. Η ενέργειά τους υποδηλώνει πίστη στην δικαιοσύνη του καθεστώτος! Ωσάν η δικαστική εξουσία του καθεστώτος να μην είναι διεφθαρμένη και να μην εξαρτάται από την εκτελεστική εξουσία.
Με αυτό τον τρόπο αποκοιμίζουν τον Λαό. Του χορηγούν ένα υποκατάστατο πολιτικής δράσεως(την μήνυση κατά του Γ. Παπανδρέου) για να τον αδρανοποιήσουν. Είναι σαν να του λένε, «κάθησε στα αυγά σου, περίμενε μετά από 5 χρόνια να τελεσιδικήσει η μήνυση που κάναμε εμείς, οι ...πατριώτες πολιτικοί». Αυτού του είδους οι μηνύσεις είναι αντίστοιχες με τις 24ωρες απεργίες που προκηρύσσει η ΓΣΕΕ, με σκοπό να εξουθενώσει τον κόσμο, αφού δεν έχουν κανένα πολιτικό στόχο. Εκτός από το να εκτονώσουν την οργή του κόσμου με ακίνδυνες για το καθεστώς συνέπειες.

Οργανωτικό σχέδιο της Ελληνικής Επαναστάσεως


Αν κάποιοι εξ υμών θεωρούν τις εκλογές ως μέσον ανατροπής των κατακτητών, εγκληματούν κατά του εαυτού τους. Δεν θα συμμετάσχουμε σε εκλογές τους όρους των οποίων καθορίζει ο εχθρός. Η μαζική αποχή και η απονομιμοποίηση των εκλογών τους είναι βασικός όρος ανατροπής των κατακτητών. Δεν πρέπει να παίξουμε θέατρο σε ένα έργο με δικό τους σενάριο. Εξηγούμαι περαιτέρω. Πώς είναι δυνατόν να λάβουμε μέρος στις εκλογές των κατακτητών χωρίς να έχει γίνει εκκαθάριση των εκλογικών καταλόγων από όλους τους ελληνοποιημένους εισβολείς; Χωρίς εκκαθάριση εκλογικών καταλόγων δεν μπορούμε να συμμετέχουμε στις εκλογές τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: