"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

8/9/10

Ανοικτή επιστολή προς τις μελλοντικές γενεές Ελλήνων-1. Η Ελληνική Συνέχεια-2. Οι διωγμοί των ιεροσύλων θα ενισχύσουν την πίστη σου στον Ελληνισμό-3. Διαχωρισμός-4. Αφομοίωση-5. Ελπίδα....


  1. Η Ελληνική Συνέχεια
Χαίρε σε σένα Έλληνα που ανήκεις στις μελλοντικές γενεές Ελλήνων. Αυτή την στιγμή που γράφεται η επιστολή δεν έχεις γεννηθεί, θα έρθεις στον Κόσμο ίσως μετά από 100, 200, 300, 400 χρόνια, ποιός ξέρει; Όταν την διαβάσεις, δεν θα βρίσκωμαι στην ζωή. Είμαι μία φωνή από το Ελληνικό παρελθόν. Μία ημέρα θα γράψεις και εσύ μία παρόμοια επιστολή προς τις μελλοντικές γενεές Ελλήνων της δικής σου εποχής. Θα τους παραδώσεις την δική σου κληρονομιά στην αδιάσπαστη αλυσίδα του Ελληνισμού.
Η Ελληνική Πολιτιστική και Βιολογική Συνέχεια εξαρτάται από σένα και οφείλεις, όπως οι Πρόγονοί σου, να δημιουργήσεις τον επόμενο κρίκο στην...
μακρά Ελληνική αλυσίδα.
Η επιστολή είναι μία προσευχή στην μνήμη των Προγόνων και μία επένδυση στην δημιουργία Απογόνων. Εμείς οι Πρόγονοί σου θυμόμαστε το μέλλον. Έχουμε πίστη στο μέλλον. Και εφ’ όσον έχουμε πίστη στο μέλλον, σε σένα τον αγέννητο Έλληνα, το παρελθόν δεν θα πεθάνει ποτέ.
Στην διάρκεια του βίου σου θα αντιμετωπίσεις σημαντικά ερωτήματα που αντιμετωπίσαμε όλοι μας: Γιατί να δημιουργήσω Ελληνικό οίκο; Γιατί να έχω Ελληνικά εγγόνια; Πώς θα συνεχίσω τον Ελληνικό Μύθο;
Κάθε Ελληνική γενεά αντιμετωπίζει αυτά τα ερωτήματα, και κάθε γενεά δίνει τις δικές της απαντήσεις, που σφυρηλατούνται ως κρίκος στην εξελισσομένη στρατηγική επιβιώσεως του Ελληνισμού.
Όπως κάθε Ελληνική γενεά, έτσι και η δική σου γενεά, θα διδάξει στους Απογόνους τούς μηχανισμούς πολιτιστικής και βιολογικής συνεχείας, όπως σας τους παραδώσαμε και εμείς.
Για χιλιάδες χρόνια οι Πρόγoνοί σου προσεύχονται κάθε ημέρα οι Απόγονοί τους να μην αποστατήσουν, να μην καταστραφούν, να μην αφομοιωθούν. Πρόκειται για μία αδιάσπαστη αλυσίδα ενός τελετουργικού που μεταλαμπαδεύεται από Ελληνική γενεά σε Ελληνική γενεά. Και εσύ οφείλεις να επαναλαμβάνεις καθημερινώς την ίδια προσευχή.
Η Ελληνική πολιτιστική συνέχεια δεν είναι κάτι που συμβαίνει αυθόρμητα. Είναι το αποτέλεσμα μακροχρόνιου σχεδιασμού και σκληρών αγώνων απέναντι σε πανίσχυρους εχθρούς.
2. Οι διωγμοί των ιεροσύλων θα ενισχύσουν την πίστη σου στον Ελληνισμό
Στην εποχή που θα ζήσεις, όπως όλες οι γενεές Ελλήνων, θα αντιμετωπίσεις διωγμούς, στερήσεις και εξευτελισμούς απλά και μόνο επειδή είσαι Έλλην. Οι δοκιμασίες που θα περάσετε όλοι μαζί, θα σας ατσαλώσουν, θα σας εξαγνίσουν από το μίασμα των βαρβάρων.
Οι βάρβαροι θα σου ζητήσουν να αλλαξοπιστήσεις. Θα σου ζητήσουν να βλασφημήσεις τους Αληθινούς Θεούς. Για να μην σε σκοτώσουν θα σου ζητήσουν υποταγή στα είδωλα του σκότους. Πολλές φορές το φορτίο να είσαι Έλλην θα σου φανεί ασήκωτο. Θα νομίζεις ότι είναι κερδοφόρο να αποστατήσεις από τον Ελληνισμό.
Όπως συνέβηκε σε εμάς, θα στερηθείς τους καλύτερους φίλους σου, διότι οι ιερόσυλοι θα τους κομματιάσουν και θα πετάξουν στον δρόμο τις σάρκες τους. Ύστερα οι βέβηλοι θα σου υποσχεθούν, όπως σε εμάς, ότι δεν θα σε πειράξουν αν αποστατήσεις από τους Θεούς των Ελλήνων. Οι άθλιοι θα σου υποσχεθούν ότι αν αρνηθείς τους Προγόνους σου και το Ελληνικό Έθνος και συμμαχήσεις μαζί τους στην γενοκτονία κατά των Ελλήνων, θα σε κάνουν άγιο. Όταν θα διαβάζεις αυτές τις γραμμές θα ξέρεις ότι τα κομμάτια του σώματός μου σύρθηκαν στους δρόμους, αλλά το όνομά μου θα ζει ανά τους αιώνες μέσα από σένα.
Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές θα αντιμετωπίσεις το κρίσιμο ερώτημα, «γιατί να πιστεύω στους Πατρώους Θεούς;». «Γιατί να περάσω αυτή την δοκιμασία;», θα αναρωτηθείς. Ίσως να πεις, «και γιατί να είμαι Έλλην; επειδή έτσι γεννήθηκα; Ας αλλάξω θρήσκευμα. Τί σημασία έχει ποιός είναι Έλλην; όλοι άνθρωποι είμαστε».
Αλλά το ζήτημα δεν είναι ποιός είναι Έλλην, αλλά τί είναι ο Έλλην. Τί τον καθιστά μοναδικό, διαφορετικό και ξεχωριστό από τους μη-Έλληνες. Η απάντηση δεν είναι εύκολη. Θα παραμείνεις Έλλην όχι μόνο για το καλό του Ελληνικού Έθνους, αλλά και για το καλό ολοκλήρου της ανθρωπότητος.
Όταν το σκότος της αγνοίας θα πέφτει βαρύ πάνω στην ανθρωπότητα, εκείνες τις δύσκολες ώρες, όταν όλη η ανθρωπότητα θα πλέει μέσα σε μία θάλασσα απαισιοδοξίας, εσύ θα είσαι η μοναδική ελπίδα σωτηρίας. Για να ενθαρρύνεις τους υπό διωγμόν Έλληνες, θα τους διδάξεις περί της καταγωγής και του σκοπού του Ελληνικού Έθνους. Θα τους διδάξεις ότι η Πίστη στους Αληθινούς Θεούς κάνει τους Έλληνες τόσο ξεχωριστούς από τους άλλους λαούς.
Έχε θάρρος σε αυτές τις δύσκολες ώρες. Ιστορικώς έχει αποδειχτεί ότι οι Έλληνες εμφανίζουν τις καλύτερες ιδιότητες του χαρακτήρος των στις δύσκολες στιγμές. Στις εύκολες στιγμές, στιγμές πλούτου, ειρήνης, σταθερότητος, μερικές φορές εμφανίζουν τον κακό τους εαυτό. Οι Έλληνες επιβιώνουν πιό εύκολα υπό διωγμό παρά υπό προστασία, πιό εύκολα στην φτώχεια παρά στον πλούτο.
Η οικονομική καχεξία, οι εξωτερικές πιέσεις, οι πολιτικές ανακατατάξεις, οι στρατιωτικές συγκρούσεις, είναι σύμμαχοί σου στον εξαιρετικά δύσκολο αγώνα επιβιώσεως που διεξάγεις. Οι Έλληνες έχουν ευλογηθεί από τους Θεούς ώστε να θριαμβεύουν υπό αντίξοες συνθήκες.
Μην αποθαρρύνεσαι από τις διώξεις κατά των Ελλήνων. Μέσα από το κακό θα βλέπεις πάντα το καλό. Κάθε κρίσιμη καμπή στην Ιστορία του Ελληνισμού είναι δημιουργική, παρέχει ευκαιρίες παράλληλα με τους κινδύνους. Σου δίνει ευκαιρίες για μετανάστευση, για να γνωρίσεις νέες χώρες και να ξεφύγεις από τους διώκτες σου. Σε κρίσιμες στιγμές του Ελληνισμού αυξάνει κατακόρυφα το αίσθημα της Ελληνικής Αλληλεγγύης με τους Αδελφούς σου.

3. Διαχωρισμός
Για να δημιουργήσεις την επομένη γενεά Ελλήνων, θα σφυρηλατείς την ενότητα του Ελληνικού Λαού δια του διαχωρισμού από τους μη-Έλληνες. Όσο περισσότερο διαχωρίζεις τον Ελληνικό Λαό από τις πολιτιστικές επιρροές των άλλων λαών, τόσο πιό ενωμένος θα είναι.  
Ενώ οι άλλοι λαοί στοχεύουν στην αφομοίωση, στην ένταξη, στην συνένωση, εσύ θα μάχεσαι για τον διαχωρισμό. Πλήρη διαχωρισμό. Θα διδάξεις τους Απογόνους σου ότι για να διατηρήσουν την ζωτικότητά τους, πρέπει να απολαμβάνουν πολιτιστικού και βιολογικού διαχωρισμού. Δεν θα αναμειγνύωνται με τους άλλους λαούς ούτε στο πολιτιστικό ούτε στο βιολογικό πεδίο.
Ο πολιτιστικός συγκρητισμός και η φυλετική επιμειξία είναι οι δύο χειρότεροι εχθροί σου, χειρότεροι και από ένα τρισεκατομμύριο εχθρούς που έρχονται να σε κατασπαράξουν.
Ίσως αντιμετωπίσεις και εσύ το δικό μου πρόβλημα. Μόλις πριν μερικές ημέρες, η εξαδέλφη μου μού έστειλε μία πρόσκληση για τον γάμο της που θα τελεστεί σε χριστιανική εκκλησία. Μεγαλώσαμε μαζί από παιδιά και κάναμε πολλά όνειρα για το μέλλον, αλλά τώρα διέπραξε αυτό το ειδεχθές έγκλημα, παντρεύεται έναν διώκτη του Ελληνισμού. Της απάντησα ότι αδυνατώ να παραστώ στον γάμο της, και ότι η Ελληνική Κοινότητα θα απόσχει από την γάμο της σε ένδειξη πένθους. Ο γάμος με δούλους του Τζεσουά ισοδυναμεί με θάνατο.
Επί δεκαετίες θα προσπαθείς να διαχωρίσεις τους Αδελφούς σου από τους μη-Έλληνες. Θα τους διδάσκεις να διατηρούν τα Ελληνικά ήθη και έθιμα αλλά αυτοί θα αδιαφορούν. Θα τους ζητάς να διατηρούν την Ελληνική ενδυμασία, την Ελληνική κόμμωση, τα Ελληνικά τελετουργικά, αλλά αυτοί θα πιθηκίζουν μιμούμενοι ξένα ήθη. Και συγχρόνως αλλόφυλοι και αλλόθρησκοι θα αυτοαποκαλούνται Έλληνες μολύνοντες το Ιερό Όνομα των Θεών. Αυτή η κατάσταση είναι μόνιμο πρόβλημα στην Ελληνική Ιστορία που το αντιμετωπίζει κάθε γενεά, δεν είναι κάτι έκτακτο. Κάθε Ελληνική γενεά το υπερνικά με σκληρό πολιτιστικό πόλεμο, και σίγουρα η δική σου γενεά θα πράξει το ιερό της καθήκον, όπως οι προηγούμενες γενεές.
Ακόμη και αν η γενεά σου δεν ενεργήσει όπως πρέπει, αργά ή γρήγορα θα εμφανιστεί ένας διώκτης των Ελλήνων και θα επιβάλλει στους Έλληνες απομόνωση από τον υπόλοιπο πληθυσμό. Θα διατάξει να επιβληθεί ομαδική διάστιξη ώστε να ξεχωρίζουν οι Έλληνες από τους άλλους λαούς. Θα τους επιβάλλει σκληρές εργασίες ξεχωριστά από τους άλλους εργάτες. Θα διατάξει να φορούν διαφορετικά ενδύματα, να τρώνε και να εργάζωνται ξεχωριστά από τους άλλους λαούς, όπως έγινε στην διάρκεια της βυζαντινής αυτοκρατορίας.
Όσο λοιπόν και αν προσπαθούν οι Έλληνες να ξεφύγουν από τον Ελληνισμό, ο Ελληνισμός θα έρχεται να τους αγκαλιάσει, είτε αυτοβούλως είτε δια της βίας. Όσο περισσότερο προσπαθείς να ξεφύγεις από τον Ελληνισμό τόσο περισσότερο θα αντιμετωπίζεις καταστάσεις που θα σε φέρνουν εγγύτερα στον πολιτισμό των Προγόνων σου.
Η κακή τάση που υπάρχει σε ωρισμένες Ελληνικές Ψυχές να απομακρύνωνται από τον Ελληνισμό, δίνει έναυσμα για να ανοίξουν οι κρουνοί του μίσους των βαρβάρων και να επαναφέρουν τους Έλληνες δια της βίας πίσω στον Ελληνισμό.
Ό,τι και να κάνεις για να αποστατήσεις από τον Ελληνισμό, οι Θεοί θα συνωμοτήσουν εναντίον σου ώστε να μην προσβάλλεις το Όνομά Τους. Οι βάρβαροι δεν θα σε αφήνουν να παντρευτείς μαζί τους, θα σε θεωρούν βδελυρό όν. Έτσι δεν θα έχεις άλλη επιλογή από την ενδογαμία. Οι Θεοί θα εισβάλλουν ως πνεύμα στην ψυχή των βαρβάρων ηγετών και θα απαγορεύσουν να παντρεύεσαι εκτός της θρησκείας σου.
Όσο και να πιθηκίζεις, όσο και να μιμείσαι τα βαρβαρικά έθιμα, όσο και να προσηλυτιστείς στις αποκρουστικές δοξασίες των, όσο και να αλλοτριωθείς και να αποξενωθείς από τον Ελληνισμό, τόσο περισσότερο θα σε μισούν οι βάρβαροι.
Ακόμη και αν κάποιοι ομοεθνείς σου θεωρήσουν ότι με ύβρεις κατά του Ελληνισμού θα κερδίσουν την εύνοια των βαρβάρων μισελλήνων, η προδοσία δεν θα τους ωφελήσει σε τίποτε. Οι εχθροί του Ελληνισμού θα τους καταδιώκουν συνεχώς και με μεγαλύτερο μίσος.
Ο προσηλυτισμός, ο αφελληνισμός, ο κοσμοπολιτισμός, η απόρριψη της Ελληνικής ταυτότητος δεν θα τους βοηθήσει σε τίποτε να απαλλαγούν από τους διωγμούς για τους οποίους είναι προωρισμένοι εκ γενετής να υποστούν. Είναι δεσμευμένοι στο Πύρινο Άρμα των Αθανάτων Θεών, είτε τους αρέσει είτε όχι.
Και δικαίως θα ρωτήσεις, «πού βρίσκεται η σωτηρία μέσα σε αυτόν τον ζόφο;».
«Η Ελληνική Σωτηρία αρχίζει με τον διαχωρισμό από τους μη-Έλληνες», είναι η Θεϊκή Απόκριση. Μόνο όταν οι Έλληνες αποδείξουν εμπράκτως την πολιτιστική και βιολογική διαφορά μεταξύ εαυτών και μη-Ελλήνων, τότε και μόνον τότε αρχίζει να διαλύεται το σκοτάδι πάνω στην γή και το Θεϊκό Φως απλώνεται βαθμιαίως. Ο έμπρακτος διαχωρισμός, παρά τους κινδύνους, αποτελεί απόδειξη πίστεως προς τους Αθανάτους Θεούς.
Αλλά δεν αρκεί να διατηρήσεις την διαφορετικότητα της δικής σου γενεάς, πρέπει να την αναπαράγεις κιόλας. Πρέπει και οι Απόγονοί σου να διατηρήσουν την διαφορετικότητά τους από τους μη-Έλληνες. Οι Θεϊκοί Νόμοι δεν επιτρέπουν καμμία ανοχή στις προσμίξεις ξένων υλικών που αλλοιώνουν την πνευματική καθαρότητα του Ελληνισμού.
4. Αφομοίωση
Σεβαστέ μου Απόγονε, πάντα να θυμάσαι ότι εκτός από τις εμφανείς διώξεις που θα υφίστανται οι Έλληνες Αδελφοί σου, το μεγαλύτερο σιωπηλό ολοκαύτωμα για τον Ελληνισμό είναι η αφομοίωση.
Αφομοίωση σημαίνει ότι κάποιοι Έλληνες εγκαταλείπουν την Ελληνική Θρησκεία, εμβολιάζονται με ξένα πολιτιστικά στοιχεία και ξένα γονίδια δια της αναμείξεως με ξένους λαούς. Η ανάμειξη οδηγεί στην αφομοίωση των Ελλήνων, η οποία με την σειρά της οδηγεί στον αφανισμό αυτών των Ελλήνων. Αυτή είναι η μεγαλύτερη σιωπηλή γενοκτονία για τον Ελληνισμό, που έχει κοστίσει τις ζωές εκατομμυρίων Ελλήνων.
Αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα κάθε Ελληνικής Γενεάς. Δεν επιτρέπεται να αφομοιωθείς σε ξένες φυλές και ξένους πολιτισμούς. Θα διατηρήσεις την μοναδικότητα και την διαφορετικότητα του Ελληνικού Πολιτισμού και της Ελληνικής Φυλής. Αναλαμβάνεις αυτό το βαρύ καθήκον, όπως το αναλάβαμε και εμείς. Με την σειρά σου θα διδάξεις τους Απογόνους της δικής σου Ελληνικής γενεάς να αναλάβουν το ίδιο βαρύ φορτίο, και να διδάξουν με την σειρά τους την επομένη Ελληνική γενεά τους μηχανισμούς αναπαραγωγής Ελληνικού Πολιτισμού και την αποφυγή οιασδήποτε αναμείξεως με μη-Ελληνικά στοιχεία.
Αφομοίωση σημαίνει απόρριψη των Θεών, βλασφημία κατά του Ελληνισμού και των Προγόνων. Η αφομοίωση αποτελεί έγκλημα καθοσιώσεως κατά του Ελληνικού Μέλλοντος. Ένα τέτοιο αποτρόπαιο έγκλημα τιμωρείται με την μοναδική ποινή που του αρμόζει, τον ιστορικό θάνατο. Την διαγραφή δια παντός από τα αρχεία της Ιστορίας όσων Ελλήνων αφομοιώνονται.
Αλλά η Ελληνική ταυτότητα είναι μια αναπόφευκτη μοίρα. Όπως ελέχθη, όσο περισσότερο προσπαθείς να ξεφύγεις τόσο εγγύτερα έρχεσαι  στον Ελληνισμό, τόσο οι εχθροί σου συνωμοτούν για να σε φέρουν πίσω. Δεν μπορείς να δραπετεύσεις από την Ελληνική ταυτότητα. Η Ελληνική ταυτότητα σαν Ερινύα είναι άσπλαγχνη, αδυσώπητη. Αν δεν την επιδιώξουμε εμείς, θα μας καταδιώξει αυτή.
Θα διεξάγεις σκληρές πνευματικές μάχες για να εξολοθρεύσεις την επαπειλουμένη αφομοίωση. Κατά παράδοξο τρόπο, ο μισελληνισμός θα βοηθήσει εσένα και τους Αδελφούς να θυμάστε το ποιοί είστε. Ο μισελληνισμός, από τα πανάρχαια χρόνια, από την μία μεριά προκαλεί θύματα αλλά από την άλλη μεριά σώζει εκατομμύρια Ελλήνων από την αφομοίωση. Αν δεν υπήρχαν οι διώκτες των Ελλήνων που απέρριπταν την επαφή και τον γάμο με τους Έλληνες, θα είχαμε αφανιστεί ως έθνος από την Ιστορία. Όταν οι βάρβαροι μάς άνοιγαν τις αγκαλιές τους κάποιοι Έλληνες πηδούσαν από την χαρά τους, τους παντρευόντουσαν και αποστατούσαν από την Ελληνική Θρησκεία. Όταν οι βάρβαροι μάς κατεδίωκαν ο Έλλην παρέμενε πιστός στους Θεούς του, διότι δεν είχε άλλη επιλογή.
Αν παρ’ όλα αυτά στην εποχή σου ο Ελληνισμός ακμάζει, δεν θα το εκλάβεις ως αιτία εφησυχασμού. Ποτέ δεν θα θεωρείς δεδομένη την επιβίωση του Ελληνισμού. Κάθε Ελληνική γενεά που έρχεται στον Κόσμο ξεκινά από το μηδέν τον αγώνα για διαφύλαξη της συνέχειας του Ελληνισμού. Κάθε Ελληνική γενεά αντιμετωπίζει τον τρομερό εχθρό της Λήθης. Κάθε νέα Ελληνική γενεά υφίσταται αφόρητες εξωτερικές πιέσεις να αφομοιωθεί σε διεθνιστικές δοξασίες όπως η αίρεση των ναζωραίων, και κάθε Ελληνική γενεά θριαμβεύει θρυμματίζουσα τις χειροπέδες του μισελληνισμού.
Όπως οι γονείς σου απαίτησαν να αρνηθείς γάμο με μη-Έλληνα, προκειμένου να μην διαρρήξεις την Ελληνική Συνέχεια, έτσι και εσύ θα απαιτήσεις από τα παιδιά σου να μην παντρευτούν αλλοφύλους και αλλοθρήσκους, διότι θα τα αποπλανήσουν και θα λησμονήσουν τους σεβαστούς Θεούς και Προγόνους. Αν σε παρακούσουν τα παιδιά σου και παντρευτούν με μη-Έλληνες, δεν θα φέρουν στον κόσμο Ελληνόπουλα. Θα έχουν αποστατήσει από τον Ελληνισμό. Θα έχουν καταστρέψει το Ελληνικό τους μέλλον. Θα έχουν διαρρήξει την Ελληνική αλυσίδα. Και μία τέτοια βλάβη είναι ανεπανόρθωτη.
5. Ελπίδα
Μέσα σε αυτόν τον κυκεώνα διωγμών και αφορήτων πιέσεων θα καλλιεργείς την ιδέα στους Έλληνες Αδελφούς σου ότι πολλά κακά μπορεί να τους συμβούν, αλλά ένα πράγμα δεν θα συμβεί ποτέ: να επικρατήσει η απελπισία στην ψυχή τους. Αν το περιεχόμενο της Ελληνικής Θρησκείας μπορούσε να ειπωθεί με μία λέξη, θα την αποκαλούσαμε Ελπίδα. Ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον, ελπίδα για Ελευθερία.
Η απελπισία είναι εντελώς ξένο προς τους Έλληνες συναίσθημα. Αν εισβάλλει στην ψυχή σου, θα καταβροχθίσει όλη την ενέργειά σου. Μην της αφήσεις περιθώρια να ριζώσει, θα σε καταστρέψει. Η Ελπίδα ως φωτεινός οδοδείκτης θα σε συντροφεύει σε όλη σου την ζωή. Η Ελπίδα ανοίγει δρόμους εκεί που οι απελπισμένοι βλέπουν αδιέξοδο.     
Πολλές φορές στην Ελληνική Ιστορία παντοδύναμοι εχθροί έρριξαν τον θανατηφόρο πέπλο τους πάνω στην Ελληνική Ψυχή. Το βυζάντιο απηγόρευσε ακόμη και την προφορά του ονόματος Έλλην. Αλλά σήμερα οι Έλληνες θριαμβεύουν ενώ η μιαρά βυζαντινή αυτοκρατορία δεν υπάρχει πιά. Οι Ιεροφάντες στα χρόνια της βυζαντινής αυτοκρατορίας προφήτευαν συνεχώς ότι μία ημέρα η αυτοκρατορία του Κακού θα αφανιστεί δια παντός. Η προφητεία επαληθεύτηκε. Ήταν ένα δώρο ζωής για τους κατατρεγμένους Έλληνες. 
Όταν δεις Έλληνες να οδύρωνται δίπλα στους γκρεμισμένους Ναούς των Θεών, δώσε τους ελπίδα. Θύμισέ τους την διδαχή των Ιεροφαντών: πρώτα θα ξανακτίσουν τους Ναούς στις καρδιές των με προσευχές, και ύστερα πάνω σε εδάφη με πέτρες.
Για τους Πατρώους Θεούς είναι πιό σημαντικές οι προσευχές των Ελλήνων από τις λαξευμένες πέτρες. Η Ψυχή των Ελλήνων είναι ο σημαντικότερος Ναός των Θεών. Αν στην Ελληνική Ψυχή ο Ναός των Θεών στέκει γερά και οι Αδελφοί σου τον διατηρούν καθαρό από ανθελληνικά μιάσματα, μία ημέρα η εσωτερική ενέργεια θα μετατραπεί σε ύλη. Θα κτίσει και πάλι πανέμορφους λαξευτούς Ναούς πάνω στην Γη. Μόνον ένα οικοδόμημα που στηρίζεται στην Πίστη των Θεών θα αντέξει στον χρόνο και στις αντιξοότητες. Αν αποδυναμωθεί η Πίστη σου, το απισχνασμένο θεμέλιο δεν θα αντέξει το βάρος των πέτρινων Ναών.
Στην εποχή μου οι Ναοί των Θεών είναι γκρεμισμένοι, αλλά επιβιώνει ο Λαός, η Πίστη, και ο Πολιτισμός μας. Στην εποχή σου αναμφίβολα θα έχουν κτισθεί οι Ιεροί Ναοί των Πατρώων Θεών, αλλά μην στηρίξεις την συνέχεια του Ελληνισμού στην ανέγερση πέτρινων μνημείων-καταστρέφονται εύκολα. Αθάνατοι και άφθαρτοι Ναοί είναι οι Ναοί-Ακαδημίες. Τέτοιους πρέπει να οικοδομήσεις. Πνευματικούς Ναούς. Ο συνδυασμός εκπαιδευτικού και θρησκευτικού τεμένους θα αποτελεί την βάση της εκπαιδευτικής σου πολιτικής.
Ο Ελληνισμός χρειάζεται Ναούς-σχολεία όπου εκεί θα διδάσκεται η επομένη γενεά Ελλήνων την καταγωγή και τον προορισμό της. Τέτοιος Ναός μπορεί να γίνει η οικία σου, ή ένα δημοτικό οίκημα. Εκεί θα γίνεται η διδασκαλία, οι συνεδριάσεις της Κοινότητος, οι εορτές, τα τελετουργικά. Αυτοί θα είναι οίκοι προσευχής και μελέτης. Αυτά θα είναι τα πολιτιστικά φρούρια και σύνορα της δικής σου εποχής. Όσο και αν καταδιωχθεί, ο Ελληνισμός δεν πρόκειται να καταστραφεί διότι δεν εξαρτάται από εδάφη, κράτη, πέτρινους ναούς. Επιβιώνει και χωρίς αυτά διότι αγκαλιάζει ένα παγκόσμιο έθνος, το Ελληνικό.
Οι διάσπαρτες ανά τον κόσμο Ελληνικές Ακαδημίες-Ναοί σχηματίζουν ένα νοερό παγκόσμιο κράτος. Σχηματίζουν μία πνευματική Ελλάδα. Διαμορφώνουν έναν Ιερό Τόπο όπου οι Ελπίδες των Ελλήνων της Διασποράς συναντώνται στον χρόνο και τον χώρο.
Οι Ακαδημίες των διάσπαρτων ανά τον κόσμο Ελληνικών Κοινοτήτων θα αποτελούν μία νοερή πατρίδα για ένα Ελληνικό Έθνος χωρίς γεωγραφική πατρίδα. Θα αποτελούν τα πνευματικά, εκπαιδευτικά και φιλανθρωπικά κέντρα του Ελληνισμού. Μόνον έτσι θα διατηρηθεί άσβεστη η Ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον, όπου θα κατοικούν οι Θεοί στην Γη.
Αφού δημιουργήσεις τις Ακαδημίες της εποχής σου, θα κάνεις πράξη αυτά που διδάσκεις. Καθημερινώς με τις πράξεις σου θα αποκαλύπτεις τους Θεούς στους ανθρώπους. Τους Ναούς των Θεών θα τους ξανακτίσεις πρώτα με καλές πράξεις και μετά πέτρες. Οι Θεοί θα κατοικούν πρώτα στις καρδιές της δικής σου γενεάς και μετά στους πέτρινους Ναούς.
Ακόμη και αν χαθεί η γεωγραφική Πατρίδα αγέννητε Αδελφέ μου, ακόμη και αν εισβάλλουν εκατομμύρια βάρβαροι στην Ιερά Ελληνική Πατρίδα, εσύ και οι μελλοντικές γενεές Ελλήνων θα επιβιώσετε. Ακόμη και χωρίς δική σας πατρίδα θα επιβιώσετε διάσπαρτοι ανάμεσα στα έθνη των μη-Ελλήνων, υπό διαφορετικούς κυβερνήτες, αρκεί να διατηρήσετε ζωντανή την Φλόγα των Αθανάτων Θεών.
Η κοινή Ελπίδα για απελευθέρωση από τους βαρβάρους που μάς διαπερνά σαν κλωστή από τα πανάρχαια χρόνια, μάς διέσωσε από τον αφανισμό. Η Ελπίδα θα σφυρηλατήσει στην δική σου γενεά την θέληση για να δημιουργηθεί ο επόμενος κρίκος στην μακρά αλυσίδα του Ελληνισμού.
Μην θεωρείς τίποτε δεδομένο στην ιστορία των εθνών. Μάθε να αντιδράς καλώς στις εκπλήξεις, στην απότομη αλλαγή των πραγμάτων. Ο,τιδήποτε στέκεται εμπρός σου ως δεδομένο, βρίσκεται υπό συνεχή αμφισβήτηση. Εξασκήσου στην έκπληξη και στην ελπίδα. Ο,τιδήποτε φαίνεται φυσιολογικό στους άλλους για τους Έλληνες είναι αφύσικο.
Μην θεωρείς δεδομένη την Ελληνική Συνέχεια. Εσύ θα κάνεις την Ελληνική Συνέχεια πραγματικότητα. Θα εκπλαγείς από το πόσες φορές το Ελληνικό Έθνος κινδύνευσε να αφανιστεί. Απαιτείται σκληρή δουλειά από κάθε Ελληνική γενεά για να μεταλαμπαδεύσει την πολιτιστική και βιολογική της κληρονομικά στην επομένη γενεά.

Υπατία η Αλεξανδρινή
3η Μεσούντος μηνός Θαργηλιώνος, έτους 2771 μετά πρώτην Ολυμπιάδα

   


Αν κάποιοι εξ υμών θεωρούν τις εκλογές ως μέσον ανατροπής των κατακτητών, εγκληματούν κατά του εαυτού τους. Δεν θα συμμετάσχουμε σε εκλογές τους όρους των οποίων καθορίζει ο εχθρός. Η μαζική αποχή και η απονομιμοποίηση των εκλογών τους είναι βασικός όρος ανατροπής των κατακτητών. Δεν πρέπει να παίξουμε θέατρο σε ένα έργο με δικό τους σενάριο. Εξηγούμαι περαιτέρω. Πώς είναι δυνατόν να λάβουμε μέρος στις εκλογές των κατακτητών χωρίς να έχει γίνει εκκαθάριση των εκλογικών καταλόγων από όλους τους ελληνοποιημένους εισβολείς; Χωρίς εκκαθάριση εκλογικών καταλόγων δεν μπορούμε να συμμετέχουμε στις εκλογές τους.
Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: