"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

8/9/10

Ανοικτή επιστολή προς τις μελλοντικές γενεές Ελλήνων-6. Παιδεία-7. Η Μνήμη είναι θρησκευτικό καθήκον-8. Το νόημα της προσευχής -9. Αθεΐα, εθνικισμός, δημοκρατία-10. Ελληνική υπερηφάνεια


 6. Παιδεία
Οι ξένοι λαοί προσπαθούν να διατηρηθούν στην επιφάνεια της Ιστορίας δια πολεμικής και οικονομικής ισχύος, κάτι που οδηγεί σε μία άθεη-κοσμική φιλοσοφία. Λαοί στηριζόμενοι στην υλική δύναμη και στην άθεη-κοσμική ιδεολογία, αφανίστηκαν ή βρίσκονται σε στάδιο πλήρους αποσυνθέσεως. Η υλική ισχύς και η άθεη-κοσμική φιλοσοφία δεν αποτελούν εχέγγυα Ελληνικής επιβιώσεως.
Πέρα από την πολυμελή οικογένεια και την ενδογαμία, οι Έλληνες στήριξαν την επιβίωσή τους στην παιδεία. Η Ελληνική Παιδεία εξασφαλίζει την πιστή αναπαραγωγή των .....
Ελληνικών ηθών και εθίμων. Μόνον έτσι επιβιώνει ο Ελληνικός Πολιτισμός.
Η παιδεία ανήκει στα Μυστήρια της Ελληνικής επιβιώσεως. Είναι ένα τελετουργικό, μία ιεροπραξία, είναι προσευχή στους Θεούς.
Εσύ θα είσαι ο δάσκαλος για τα παιδιά σου. Εσύ θα τους διδάξεις την Ελληνική Παράδοση. Εσύ έχεις την ευθύνη για να γαλουχηθούν με την Ελληνική Σοφία. Ποτέ δεν θα αφήσεις βαρβάρους να διδάξουν τα παιδιά σου, θα τα απομακρύνουν από τον Ελληνισμό.
Όσο πτωχός και αν είσαι, θα φροντίσεις τα παιδιά σου να μορφωθούν, να γνωρίσουν τους Θεούς και τον Θείο Λόγο των Ιεροφαντών. Θα τα στείλεις σε ξεχωριστά σχολεία για να λάβουν Ελληνική Παιδεία και να μην αποκτήσουν βαρβαρικές συνήθειες.
Οι Ήρωες των Ελλήνων δεν είναι ούτε οι στρατηγοί, ούτε οι βασιλείς. Ήρωες των Ελλήνων είναι οι Δάσκαλοι, οι πνευματικοί ηγέτες. Το βασικό εκπαιδευτικό σου καθήκον είναι να κάνεις πολλά παιδιά και να τους διδάξεις την ιδέα ότι ανήκουν σε έθνος Δασκάλων. Τα Ελληνικά σχολεία είναι τα φρούριά μας, οι δάσκαλοι είναι οι ήρωές μας, το πάθος μας είναι η μάθηση.
Το πρώτο σχολείο είναι η οικογένεια, η μεγάλη οικογένεια. Ενώ τα βαρβαρικά δόγματα κτυπούν τον οικογενειακό θεσμό, η Ελληνική Θρησκεία τον προστατεύει με νόμους και τελετουργικά, ώστε να εξασφαλίσει την οικογενειακή καθαρότητα και ενότητα.  
Η Ελληνική οικογένεια εκτός από σχολείο, είναι η βασική πολιτιστική και δημογραφική μονάδα του Ελληνικού Έθνους. Η οικογενειακή σου οικία θα αποτελεί τον πρώτο Ναό των Θεών. Οι οικογενειακές συζητήσεις θα αποτελούν την πρώτη Εκκλησία του Δήμου. Εκεί θα διδαχθούν τα παιδιά σου τις πρώτες Ελληνικές Εορτές, τα πρώτα Ελληνικά τελετουργικά. Η οικογενειακή σου βιβλιοθήκη θα είναι η πρώτη φιλοσοφική ακαδημία.
Σε κάθε Ελληνική Κοινότητα, όσο ολιγάριθμη και αν είναι, θα ιδρύεις μία Ιερατική και Φιλοσοφική Ακαδημία για να διδάξεις στην επομένη Ελληνική γενεά τον Ελληνικό πνευματικό πλούτο. Η ενασχόληση με την Ελληνική Γραμματεία, η διαφώτιση, η πνευματική δράση, είναι ο πιό Ιερός θεσμός του Ελληνισμού.  
Με την προσευχή ο Έλλην γίνεται ιερεύς, με την δράση γίνεται στρατηγός, με την μελέτη γίνεται διδάσκαλος και προφήτης.
7. Η Μνήμη είναι θρησκευτικό καθήκον
Σεβαστέ Απόγονε, η απόδοση λατρείας στην Θεά Μνημοσύνη μάς διδάσκει ότι η μνήμη για τους Έλληνες είναι θρησκευτικό καθήκον, σε συλλογικό-εθνικό επίπεδο. Η καλλιέργεια συλλογικής μνήμης αποτελεί βασικό μηχανισμό της Ελληνικής Συνέχειας. Η Θεά Μνημοσύνη απαίτησε από τους Έλληνες ποτέ να μην λησμονήσουν, ούτε την καταγωγή, ούτε τον προορισμό τους.
Οι ξένοι πολιτισμοί αφανίστηκαν όταν άρχισαν να λησμονούν. Οι άλλοι λαοί ξεχνούν. Διαπράττουν τα λάθη του παρελθόντος και αφανίζονται, αλλά η Θεά Μνημοσύνη δεν επιτρέπει την λήθη. Οι Έλληνες ποτέ δεν άφησαν τις ευκολίες του παρόντος να τους κάνουν να ξεχάσουν τις δυσκολίες του παρελθόντος και τις ευθύνες τους για το μέλλον του Ελληνισμού.
Θα χρησιμοποιείς τις εορτές, τις θεατρικές παραστάσεις, τις παρελάσεις, τα σύμβολα, τις εικόνες, τα αγάλματα, τις επιγραφές, τους μύθους, τους αθλητικούς αγώνες, τους ύμνους, τα ποιήματα, τις ομαδικές δραστηριότητες, ως μνημοτεχνικές μεθόδους για να χαράξεις στην μνήμη των Ελλήνων την καταγωγή και τον προορισμό τους.
Πάνω απ’ όλα θα εκμεταλλεύεσαι την μαγική δύναμη του σωματικού και ψυχικού πόνου, για να εξασφαλίσεις το ανεξίτηλον της συλλογικής μνήμης.  
8. Το νόημα της προσευχής
Η Ελληνική προσευχή δεν είναι μόνον ένας διάλογος με τους Θεούς. Αποτελεί την συλλογική φωνή του Ελληνικού Λαού που εξωτερικεύει τις αγωνίες και τις ελπίδες του. Μέσα από τις Ελληνικές προσευχές ζει το πνεύμα των προηγουμένων Ελληνικών γενεών.
Όταν ανάψεις το ιερό πυρ στην οικογενειακή εστία και προσευχηθείς στους Θεούς, μπροστά σου, σαν από θαύμα, θα εμφανιστούν τα πρόσωπα των Προγόνων σου. Θα σε παρακολουθούν καθώς απευθύνεσαι στους Θεούς, και όλοι μαζί θα ακούσετε τις Βουλές των Αθανάτων Πατρώων Θεών.  
Η καθημερινή Ελληνική προσευχή σε μεταφέρει νοερά στα αθάνατα πεδία των μαχών όπου θυσιάστηκαν οι Προγονοί σου, σε συνδέει νοερά με την Σοφία των Προγόνων.
Η Ελληνική προσευχή σε φέρνει σε επαφή με την Θεϊκή Δύναμη που αγγίζοντάς την αποκτάς τρομερή ισχύ για να αντιμετωπίσεις τους διώκτες σου. Η Ελληνική προσευχή σου υπενθυμίζει την αγάπη που πρέπει να αισθάνεσαι για τους ομοεθνείς σου. Η Ελληνική προσευχή σου υπενθυμίζει τα μυριάδες βάσανα που πέρασαν οι προηγούμενες γενεές Ελλήνων για να είσαι εσύ ζωντανός και να μεταφέρεις το μήνυμα της Ελπίδος στην νέα Ελληνική γενεά. Η Ελληνική προσευχή σου υπενθυμίζει την Αθανασία του Ελληνικού Έθνους που σφυρηλατείται μέσα από μυριάδες δυσκολίες και εμπόδια.
Όταν κάθε βράδυ λίγο πριν τον ύπνο πλησιάζει η μικρή σου θυγατέρα και λέει, «ευλόγησέ με μητέρα, ζήτα από τους Πατρώους Θεούς να με προστατεύουν», θέσε το χέρι σου επί της κεφαλής της και ανάπεμψε προσευχή στους Θεούς και τα δικά της παιδιά να επικαλούνται καθημερινώς το Όνομα των Πατρώων Θεών ώστε να διακοσμήσουν την Ελληνική Συνέχεια με νέους θριάμβους.   
9. Αθεΐα, εθνικισμός, δημοκρατία
Δεν μπορεί να υπάρξει Ελληνική Συνέχεια αν η περιρρέουσα ατμόσφαιρα έχει δηλητηριαστεί από μία άθεη κοσμική φιλοσοφία. Μία άθεη κοσμική φιλοσοφία θεοποιεί το κράτος, την δημοκρατία, και ο,τιδήποτε άλλο μη διαχρονικό. Μία τέτοια καταστρεπτική φιλοσοφία δεν θα αποκτήσει ρίζες στον Ελληνικό Λαό. Η επομένη Ελληνική γενεά θα την απορρίψει καθώς θα απελευθερώνεται από τα συμπλέγματα και τις εκλογικεύσεις της προηγουμένης γενεάς.
Μία άθεη κοσμική φιλοσοφία δεν μπορεί να ενσαρκώσει την Ελπίδα στις δύσκολες στιγμές που περνά κατά καιρούς ο Ελληνισμός. Οι άθεες φιλοσοφίες είναι ανήθικες, προτάσσουν την ατομική σωτηρία που θα προέλθει από κάποιο περιστασιακό οργανισμό-ένα κράτος, μία δημοκρατία, κάποια ομοσπονδία.
Ο εθνικισμός, ως ιδεολογία του έθνους-κράτους, δεν δίνει απαντήσεις στα πολύπλοκα ερωτήματα επιβιώσεως του Ελληνισμού που θα αντιμετωπίσεις, επειδή η ιδεολογία του εθνικισμού καθιστά τους Έλληνες ένα έθνος όπως τα άλλα. Εγκλωβίζει τους Έλληνες σε μία ψυχολογία έθνους-κράτους που μακροπρόθεσμα αποτελεί πολιτική μαζικής εθνικής αυτοκτονίας.
Το Ελληνικό Έθνος για να επιβιώσει πρέπει να είναι διάσπαρτο σε όλη την γη. Να μεταναστεύει συνεχώς σε ανεκτικές χώρες και εκεί να δημιουργεί Ελληνικές Κοινότητες. Αν ελέγχει τα Πάτρια Εδάφη, πρέπει να επεκτείνει τα σύνορά του αργά και σταθερά δια της δημογραφικής αυξήσεως, ποτέ με συνεχείς στρατιωτικούς πολέμους. Για λόγους εθνικής ασφαλείας σε καμμία περίπτωση δεν επιτρέπεται όλος ο Ελληνικός πληθυσμός να συγκεντρωθεί μέσα σε ένα κράτος, ιδίως μέσα σε Ελληνικό έθνος-κράτος, διότι η ιστορία διδάσκει ότι μονίμως γίνεται στόχος εχθρικών γειτονικών κρατών.
Το έθνος-κράτος δημιουργεί μία αίσθηση σωτηρίας και αναμονής των πάντων από το κράτος. Όλοι διαμαρτύρονται κατά του κράτους. Το κράτος απορροφά όλη την ενέργεια των Ελληνικών συλλογικών προσπαθειών για εθνική πρόοδο. Αντικαθιστά τις συλλογικές πρωτοβουλίες των Ελλήνων πολιτών και μετατρέπεται σε αποκλειστικό φορέα πρωτοβουλιών. Ως συνήθως, το κράτος δεν παίρνει καμμία πρωτοβουλία υπέρ του Ελληνισμού.
Η κατάσταση χειροτερεύει καθώς το έθνος-κράτος σφετερίζεται στις συνειδήσεις των Ελλήνων τον ρόλο των Πατρώων Θεών. Μία στρατιά από ανικάνους δημοσίους υπαλλήλους μετατρέπεται σε οιονεί ιερατείο που λατρεύει την θεότητα του κράτους με αρχιερέα έναν πρωθυπουργό. Αυτό το πολιτικό ιερατείο αναπνέει, ζει και εργάζεται για το καλό του κράτους, και όχι για το καλό του Ελληνικού Έθνους.
Η ιδεολογία του έθνους-κράτους βοηθά βραχυπρόθεσμα για να διαλύσει μία πολυεθνική αυτοκρατορία όπως το βυζάντιο, αλλά μετά την διάλυση της αυτοκρατορίας, καθιστά το Ελληνικό έθνος-κράτος ευάλωτο σε στρατιωτικές, εμπορικές και πολιτιστικές πιέσεις των γειτονικών εχθρικών κρατών. Η ιθύνουσα τάξη του έθνους-κράτους δεν θα μπορέσει να συγκρατήσει τον Ελληνικό πληθυσμό από αφομοίωση προς τους γειτονικούς λαούς και πολιτισμούς, όταν αποδέχεται ότι το Ελληνικό έθνος-κράτος έχει την ίδια ιδεολογία και δομή με τα μη-Ελληνικά έθνη-κράτη.
Σε μία εποχή παγκόσμιας επικοινωνίας που διαπερνά τα κρατικά σύνορα, η συγκέντρωση όλου του Ελληνικού πληθυσμού σε ένα έθνος-κράτος είναι επικίνδυνη για την επιβίωση του Ελληνισμού καθώς διδάσκει τον Έλληνα ότι είναι ίσος και ίδιος με τους μη-Έλληνες, ότι έχει τα ίδια δικαιώματα και τις ίδιες υποχρεώσεις με τα έθνη-κράτη των αλλοφύλων και αλλοθρήσκων-άκρως επικίνδυνες ιδέες για την επιβίωση του Ελληνισμού.
Αγαπητέ μου Απόγονε, για να εξασφαλίσεις την Ελληνική Συνέχεια θα επιδιώκεις την καλλιέργεια του Αρχαίου Ελληνικού αποικιακού ενστίκτου. Ενός ενστίκτου συνεχούς μεταναστεύσεως, μία ταξιδιωτικής παραδόσεως που θα σε βοηθήσει να επιβιώσεις σε περίπτωση ανθελληνικών διωγμών σε ένα συγκεκριμένο κράτος. Δεν θα συνδέεις την εθνικότητα των ατόμων με την εθνικότητα των εδαφών, ούτε την επιβίωση του Ελληνισμού με την ύπαρξη πατρίων εδαφών. Θα καλλιεργείς το ένστικτο του πολιτιστικού, αποικιακού και δημογραφικού επεκτατισμού στους Έλληνες. Διάσπαρτοι σε όλο τον κόσμο, ωργανωμένοι σε κοινότητες, θα αποικούν ειρηνικά εδάφη που δεν τους ανήκουν. Όταν ελέγξουν αυτά τα ξένα εδάφη, θα τα μετατρέψουν σε Ελληνικά εδάφη.
Όσοι δεν μελέτησαν ενδελεχώς τον Αριστοτέλη συνέδεσαν τον Ελληνισμό με το πολίτευμα της δημοκρατίας. Το πολίτευμα της δημοκρατίας προσπαθεί να καταργήσει τις συλλογικές ταυτότητες και επιβάλλει έναν άκρως επικίνδυνο ατομισμό. Τα δημοκρατικά συντάγματα προστατεύουν την ατομική ελευθερία, την ατομική ιδιοκτησία, την ατομική ψήφο. Αυτές τις αξίες τις ανάγουν σε ύψιστο αγαθό, πέρα και πάνω από ο,τιδήποτε συλλογικό, κάτι που αποτελεί ύβρι για τον Ελληνισμό.
Οι δημοκρατικοί πολίτες δεν ζητούν από την κυβέρνηση να εγγυηθεί την βιολογική συνέχεια, την δημογραφική ευρωστία, την πολιτιστική καθαρότητα, την κοινωνική συνοχή, την συλλογική μνήμη του έθνους. Αντιθέτως ζητούν εγγυήσεις για την ατομική ασφάλεια, την ατομική ελευθερία, την ατομική περιουσία και την ατομική ψήφο. Οι Έλληνες δεν θα επιβιώσουν με τέτοιες αξίες θεωρούμενες ως ύψιστα αγαθά.
Ο Ελληνισμός θα επιβιώσει με πολιτεύματα που εξασφαλίζουν την πολιτιστική καθαρότητα, την φυλετική συνέχεια, την κοινωνική συνοχή, την συλλογική μνήμη, την συλλογική ελευθερία, την συλλογική περιουσία των Ελλήνων. Αυτά είναι τα φυσικά, ιερά και αναφαίρετα δικαιώματα των Ελλήνων δοσμένα από τους Θεούς, όστις τα αμφισβητεί δεν δικαιούται να αποκαλείται Έλλην. Οι ατομικές ελευθερίες έρχονται σε δεύτερη μοίρα.
Αλλά μην ξεχνάς ότι δεν τίθεται δίλημμα «δημοκρατία ή ολιγαρχία;». Όποια κυβέρνηση, δημοκρατική ή ολιγαρχική, εξασφαλίζει τις προϋποθέσεις επιβιώσεως του Ελληνισμού, αυτή είναι η κατάλληλη, την δεδομένη στιγμή, για τους Έλληνες.
Αν μία ξένη δημοκρατία εξασφαλίζει την Ελληνική Συνέχεια σεβομένη τα δικαιώματα των Ελληνικών Κοινοτήτων της Διασποράς, είναι προτιμωτέρα μιάς ξένης ολιγαρχικής κυβερνήσεως που θα διώκει τους Έλληνες εξ αιτίας της θρησκευτικής τους ταυτότητος. Αν μία ημεδαπή ολιγαρχία εξασφαλίζει την Ελληνική Συνέχεια είναι προτιμωτέρα μιάς ημεδαπής δημοκρατίας που θα διαφθείρει τους Έλληνες προωθώντας ατομικές-εγωκεντρικές αξίες.
10. Ελληνική υπερηφάνεια
Οι Έλληνες Αδελφοί σου θα παραμείνουν στην Ελληνική Παράδοση και θα υπομείνουν όλες τις ανθελληνικές διώξεις, μόνο αν τους διδάξεις τον ξεχωριστό, υπερήφανο Ελληνικό τρόπο ζωής.
Θα τους εμβολιάσεις με την Ελληνική υπερηφάνεια. Όταν όλοι οι κακούργοι βλασφημούν τους Θεούς και τον Ελληνισμό, θα διδάξεις τους Απογόνους σου να υψώνουν τα χέρια στους Ουρανούς και να προσεύχωνται, «Ω Αθάνατοι! σας ευχαριστώ που με αξιώσατε να γίνω Έλλην».
Θα διδάξεις τους Απογόνους της δικής σου Ελληνικής γενεάς να νοιώθουν υπερήφανοι όταν αρνούνται να υπακούσουν τους νόμους των αλλοφύλων και αλλοθρήσκων. Θα τους διδάξεις να νοιώθουν υπερήφανοι όταν αρνούνται να προδώσουν Θεούς. Θα τους διδάξεις να είναι υπερήφανοι όταν φέρνουν πολλά παιδιά στον κόσμο, όταν κτίζουν οικονομικές αυτοκρατορίες, όταν γκρεμίζουν μισελληνικές τυραννίες, όταν συντρίβουν τις μισελληνικές δοξασίες.
Για να είσαι Έλλην απαιτείται υπερηφάνεια, υπευθυνότητα και σκληρός αγών. Οι μη-Έλληνες σέβονται μόνο τους Έλληνες που διατηρούν την Ελληνική τους ταυτότητα, ενώ ντρέπονται όταν συναντούν Έλληνες που ντρέπονται να υπερασπιστούν τον Ελληνισμό.
Όταν διαδηλώνεις μαζικά στους δρόμους για την Ελληνική Υπερηφάνεια, όταν συγκρούεσαι με τις δυνάμεις καταστολής του εχθρού και το αίμα σου ρέει ποτάμι, θα ακούς την μαγική Φωνή των Θεών να αντηχεί από τους Ουρανούς, «Ευλογημένο τέκνο των Ελλήνων Προγόνων, κράτα γερά το σκήπτρο της Δικαιοσύνης. Μην διστάζεις μπροστά στην συντριβή των βαρβάρων».


Υπατία η Αλεξανδρινή
3η Μεσούντος μηνός Θαργηλιώνος, έτους 2771 μετά πρώτην Ολυμπιάδα



Αν κάποιοι εξ υμών θεωρούν τις εκλογές ως μέσον ανατροπής των κατακτητών, εγκληματούν κατά του εαυτού τους. Δεν θα συμμετάσχουμε σε εκλογές τους όρους των οποίων καθορίζει ο εχθρός. Η μαζική αποχή και η απονομιμοποίηση των εκλογών τους είναι βασικός όρος ανατροπής των κατακτητών. Δεν πρέπει να παίξουμε θέατρο σε ένα έργο με δικό τους σενάριο. Εξηγούμαι περαιτέρω. Πώς είναι δυνατόν να λάβουμε μέρος στις εκλογές των κατακτητών χωρίς να έχει γίνει εκκαθάριση των εκλογικών καταλόγων από όλους τους ελληνοποιημένους εισβολείς; Χωρίς εκκαθάριση εκλογικών καταλόγων δεν μπορούμε να συμμετέχουμε στις εκλογές τους.
Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: