"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

6/9/10

Ομολογώ ότι αγνοούσα πως ο Αυγουστίνος Καντιώτης ευρίσκετο εν ζωή ως και πριν από λίγες ημέρες. Ήταν 104 ετών όταν εκοιμήθη (ησυχία μην ξυπνήσει) και φαντάζομαι ότι μόνο και μόνο η ηλικία του θα χρησιμοποιηθεί ως επιχείρημα για την αγιότητά του:

http://www.avgerinos.no/NewFiles/Frames%20hovedsidegresk.html
Βυζάντιον  --Προκόπιος

 Έκανε αρκετή δουλειά για τον Θεό, οπότε ο Κύριος αποφάσισε να τον κρατήσει αρκετά κοντά μας. Εγώ πάλι θα έλεγα ότι και ο ίδιος ο Κύριος δεν ήταν απολύτως έτοιμος για τη συνάντησή του με τον Καντιώτη και την ανέβαλλε συνεχώς. Διαβάζω, λοιπόν, το βιογραφικό του, φοβούμαι ότι κι εμείς εδώ μπορεί να έχουμε κανένα αφιέρωμα στον μεγάλο ιεράρχη και κάποιες ακραίες σκέψεις αρχίζουν να διαπερνούν το μυαλό μου, ευτυχώς αναίμακτα. Όπως θα έχετε διαπιστώσει, είναι καιρός πια που πλήττω θανάσιμα, που βαριέμαι, βρε παιδί μου, να ασχοληθώ με τα ευτελή και ανούσια της πολιτικής. Το μεταφυσικό με διεγείρει περισσότερο και από τις κραυγές του Πάγκαλου, την .....αμηχανία του Γιώργου και την ντεμοντέ προσπάθεια του Σαμαρά. Έλεγα, λοιπόν, να κάνω μια πρόταση προς τον εκδότη μου...
•••
Ας υποθέσουμε ότι αποφάσιζα να γυρίσω τη στήλη αποκλειστικά σε θέματα σχετικά με τα UFO, τους ιπτάμενους δίσκους και τους επισκέπτες από τον ουρανό. Είναι προφανές ότι ύστερα από δύο Κυριακές ο εκδότης θα απαιτούσε να σταματήσω. Λογικό; Όχι και τόσο. Ο εκδότης θα μου έλεγε ότι όλα αυτά είναι παράλογα, δεν τεκμηριώνονται από πουθενά, αποτελούν πεδίο ενασχόλησης γραφικών και μυθομανών. Ίσως συμφωνούσα. Όμως την ίδια στιγμή, ο ίδιος εκδότης δίνει μία σελίδα σε τύπους που πιστεύουν ότι στο ύψος της ατμόσφαιρας ζει ένας καλός κύριος που δημιούργησε τον κόσμο, μας επιβλέπει, έστειλε τον Υιό του και εμείς τον σταυρώσαμε, δίπλα του κυκλοφορεί μια καλή κυρία, ένα περιστέρι και κάτι τάγματα αγγέλων. Λοιπόν όποιος πιστεύει όλα αυτά είναι όχι απλώς εντάξει, θεωρείται και ευσεβής. Όποιος πιστεύει ότι υπάρχουν UFO θεωρείται γραφικός. Νομίζω ότι δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσω τον συλλογισμό μου, έχουμε καλυφθεί όλοι.
•••
Μιλώντας για UFO τέτοιες μέρες, δεν μπορείς να μη σταθείς στην επέτειο του
ΠΑΣΟΚ. (Tο Εθνικό Συμβούλιο, οι υποψηφιότητες και τα διάφορα σχετικά δεν μου λένε τίποτα). Το πρόβλημα βέβαια είναι πως έρχεται το ΠΑΣΟΚ και κάθεται μπροστά σου. Θυμάμαι πέρσι τον Γιώργο στο Θησείο να κάνει πάρτι μία μέρα μετά την ανακοίνωση των εκλογών. Σαν να τον ακούω τώρα με το «λεφτά υπάρχουν». Αυτά τα λεφτά να είχαμε και τον Αραφάτ, θα κάναμε πάλι τρομερό πάρτι. Θα μου πεις ότι τον Αραφάτ μπορούμε να τον φέρουμε με το μαυσωλείο. Όμως δεν μπορούμε να βρούμε ούτε τα λεφτά ούτε το ΠΑΣΟΚ. «Μόνο να γράφεις το όνομά σου και εκείνο το έμαθες μισό...» Υποτίθεται ότι ο στίχος αναφέρεται στον Μακρυγιάννη, στο στοιχειωμένο πλέον «θα σε ξανάβρω στους μπαξέδες, 3 του Σεπτέμβρη να περνάς». Εγώ έχω την αίσθηση ότι αναφέρεται στους πρώτους υπουργούς του ΠΑΣΟΚ, αν και εκείνοι ούτε το όνομά τους να γράψουν δεν ήξεραν. Κι όμως, πέρασαν 36 χρόνια ΠΑΣΟΚ. Ούτε οι Rolling Stones να ήταν. Έκανε καλό στον τόπο το ΠΑΣΟΚ; Νομίζω πως ναι, όσο κι αν η ιστορία καταγράφει μια αγέλη πεινασμένων που ορμάει προς την εξουσία και πετάει κόκαλα πίσω της. Και το ΠΑΣΟΚ ήταν Ανδρέας. Δεν υπάρχει ΠΑΣΟΚ χωρίς Ανδρέα. Υπάρχει χωρίς Σημίτη, χωρίς Γιώργο. Αλλά ακόμα και σήμερα το ΠΑΣΟΚ είναι Ανδρέας. Όχι ως ιδεολόγημα, αλλά ως άλλοθι.
http://www.paron.gr

Αν κάποιοι εξ υμών θεωρούν τις εκλογές ως μέσον ανατροπής των κατακτητών, εγκληματούν κατά του εαυτού τους. Δεν θα συμμετάσχουμε σε εκλογές τους όρους των οποίων καθορίζει ο εχθρός. Η μαζική αποχή και η απονομιμοποίηση των εκλογών τους είναι βασικός όρος ανατροπής των κατακτητών. Δεν πρέπει να παίξουμε θέατρο σε ένα έργο με δικό τους σενάριο. Εξηγούμαι περαιτέρω. Πώς είναι δυνατόν να λάβουμε μέρος στις εκλογές των κατακτητών χωρίς να έχει γίνει εκκαθάριση των εκλογικών καταλόγων από όλους τους ελληνοποιημένους εισβολείς; Χωρίς εκκαθάριση εκλογικών καταλόγων δεν μπορούμε να συμμετέχουμε στις εκλογές τους.
Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: