"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

6/9/10

Αν και δεν έβρεξε, το ρήγμα στη Μαυροπηγή επεκτείνεται…ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΑΠΩΝ - U.F.O.

 Συσκέψεις επί συσκέψεων και επισκέψεις ειδικών έχει προκαλέσει η επέκταση του ρήγματος στη Μαυροπηγή Κοζάνης. Στις 2 Σεπτεμβρίου έγινε επείγουσα σύσκεψη στη Νομαρχία Κοζάνης διότι το “φαινόμενο” έχει εξελιχθεί επικίνδυνα και το ρήγμα έχει φτάσει στο χωριό. Σύμφωνα με το... ιστολόγιο pontokomi.com, “πρόκειται ουσιαστικά για επέκταση της αρχικής επιφανειακής ρωγμάτωσης η οποία διασχίζει σχεδόν όλο το αγρόκτημα Μαυροπηγής φτάνοντας μέχρι και τα τελευταία σπίτια του χωριού”. Στις 31 Αυγούστου επισκέφθηκε την περιοχή κλιμάκιο του ΓΕΩΤΕΕ και στις 2 Σεπτεμβρίου καθηγητές από του Τμήματος Γεωλογίας του ΑΠΘ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι την ερχόμενη Τετάρτη αναμένεται και η επίσκεψη της Υπουργού Περιβάλλοντος.
Σπασμωδικά και μάλλον ύποπτα αντιδρά η ΔΕΗ που χθες, 4 Σεπτεμβρίου, άνοιξε με σκαπτικό μηχάνημα πέντε μεγάλες λακκούβες πάνω στο ρήγμα, ενώ σε άλλο σημείο το γέμισε με χώμα.


Αν κάποιοι εξ υμών θεωρούν τις εκλογές ως μέσον ανατροπής των κατακτητών, εγκληματούν κατά του εαυτού τους. Δεν θα συμμετάσχουμε σε εκλογές τους όρους των οποίων καθορίζει ο εχθρός. Η μαζική αποχή και η απονομιμοποίηση των εκλογών τους είναι βασικός όρος ανατροπής των κατακτητών. Δεν πρέπει να παίξουμε θέατρο σε ένα έργο με δικό τους σενάριο. Εξηγούμαι περαιτέρω. Πώς είναι δυνατόν να λάβουμε μέρος στις εκλογές των κατακτητών χωρίς να έχει γίνει εκκαθάριση των εκλογικών καταλόγων από όλους τους ελληνοποιημένους εισβολείς; Χωρίς εκκαθάριση εκλογικών καταλόγων δεν μπορούμε να συμμετέχουμε στις εκλογές τους.
Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: