"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

8/9/10

Ανοικτή επιστολή προς τις μελλοντικές γενεές Ελλήνων-34. Η σχέση μας με τους Θεούς-35. Θυσία και εξιλέωση-36. Η δύναμις των Ιδεών-


  34. Η σχέση μας με τους Θεούς  
Οι Έλληνες είναι ιδιοκτησία των Θεών. Δεν μπορείς να διαθέτεις τον εαυτό σου κατά το δοκούν. Ό,τι περιουσία έχεις, ανήκει στους Θεούς, εσύ είσαι ένας απλός θεματοφύλακας.
Μιμείσαι τους Θεούς. Αυτή είναι η πιό βασική σου σχέση με τους Πατρώους Θεούς. Η ζωή σου αντανακλά την θέληση των Θεών, η ιστορία σου το σχέδιό Τους.
Η σχέση μας με τους Θεούς μερικές φορές είναι δύσκολη, με προστριβές, αλλά ποτέ δεν διεκόπη. Αυτό που ενώνει εμάς τους πεπερασμένους με το άπειρο των Θεών είναι η ηθική εκστρατεία για να διορθώσουμε τον κόσμο. Είμαστε συνεργάτες των Θεών στην αέναη δημιουργία του....
κόσμου. Είμαστε οι οικοδόμοι μίας παγκόσμιας κοινωνίας που θα λειτουργεί ως Οίκος των Θεών.
Οι Θεοί δεν ταυτίζονται με την φύση. Όποιος Τους ταυτίζει με την φύση, Τους θέτει εκτός κοινωνίας. Οι Έλληνες επικοινωνούν με τους Θεούς περισσότερο μέσα στην κοινωνία παρά μέσα στην φύση.
Οι άθεοι ισχυρίζονται ότι οι Θεοί δεν επεμβαίνουν στα ανθρώπινα πράγματα, για να συγκαλύψουν την δική αλαζονεία που τους ωθεί να θέλουν να επεμβαίνουν στα Θεϊκά πράγματα. Και επειδή οι άθεοι είναι αδιάφοροι μπροστά στην δυστυχία και την αδικία, αποδίδουν αυτή την στάση στους Θεούς, αφ’ ενός για να συκοφαντήσουν τους Θεούς και αφ’ ετέρου για να αθωώσουν τους εαυτούς των.
Με εντολή των Θεών ταξιδεύουμε σε όλον τον κόσμο λαμβάνοντας μέρος σε πολιτιστικές και πνευματικές εκστρατείες για να απελευθερώσουμε τους καταπιεσμένους λαούς. Οι Θεοί δεν είναι με το μέρος των καταπιεστών αλλά με το μέρος των Ελλήνων.
Στην Ελληνική Θρησκεία υπάρχει μία διαρκής συνομιλία Ελλήνων και Θεών. Όταν ρωτάς τους Θεούς, οι Θεοί απαντούν. Μετά οι Θεοί σε ρωτούν, και με την σειρά σου οφείλεις να απαντήσεις. Έτσι ξέρουμε ότι δεν είμαστε μόνοι στον κόσμο. Στον διάλογο Θεών και Ελλήνων δεν υπάρχουν εύκολες απαντήσεις. Πολλές ερωτήσεις αφορούν τις αρρώστιες, την πείνα, τους πολέμους, τις αδικίες που βλέπουμε γύρω μας. Σκοπός του διαλόγου είναι να βρούμε την δύναμη να θεραπεύσουμε, να αγωνιστούμε, να αλλάξουμε το κόσμο, να φέρουμε δικαιοσύνη.
Ο διάλογος με τους Θεούς έχει ως κεντρικό άξονα το ζήτημα του Όρκου προς τους Θεούς. Του Ιερού Όρκου που έδωσαν όλες οι Ελληνικές γενεές προς τους Πατρώους Θεούς και καθορίζει τί μας συνδέει, τί μας υποχρεώνει απέναντί Τους.
Η Φωνή των Θεών σε καλεί να αλλάξεις τον κόσμο. Να γκρεμίσεις τις τυραννίες και τις αυτοκρατορίες. Αυτό είναι η υποχρέωσή μας απέναντι στους Θεούς. Είναι το βασικό μας όραμα. Οι Πατρώοι Θεοί είναι οι καθοδηγητές μας σε μία διαρκή ηθική επανάσταση που έχουμε εξαπολύσει από τα πανάρχαια χρόνια προς όλα τα μήκη και τα πλάτη της ανθρωπότητος. Διαλύσαμε την περσική, την ρωμαϊκή, την βυζαντινή, την φραγκική και την οθωμανική αυτοκρατορία και θα διαλύσουμε όλες τις αυτοκρατορίες που θα σταθούν εμπόδιο στον δρόμο μας.
Οι Θεοί αποκαλύπτονται στους Έλληνες όχι δια ανέμων και βροχών, αλλά δια της Διδασκαλίας, με Φωνή που διδάσκει. Με τον Λόγο. Οι Θεοί είναι κάλεσμα σε υπευθυνότητα. Είναι η φωνή που καλεί σε δράση. Και αφού μπορούμε να αλλάξουμε τον εαυτό μας, μπορούμε να αλλάξουμε την ανθρωπότητα.
Η Ελληνική Θρησκεία εμπεριέχει αλήθεια σκεπτομένη και αλήθεια βιωμένη. Εμπεριέχει γνώση για το τί υπάρχει και γνώση για το τί πρέπει να υπάρχει. Η Ελληνική Θρησκεία εμπεριέχει μία σειρά από αξιώματα που γίνονται αληθινά μόνο αν βιωθούν, συλλογικά, από τον Ελληνικό Λαό, μέσα σε ένα ιστορικό ταξίδι. Το ιστορικό ταξίδι μετατρέπει το πρέπει σε είναι. Η Φωνή των Θεών είναι η φωνή του πρέπει σε έναν κόσμο του είναι.  
35. Θυσία και εξιλέωση 
Ως άνθρωπος σίγουρα θα υποπέσεις σε σφάλματα, όπως όλοι μας. Θα εξοργίσεις τους Πατρώους Θεούς. Αμέσως πρέπει να εξιλεωθείς. Η Ελληνική Ψυχή αντιμετωπίζει διαρκώς το πρόβλημα της εξιλεώσεως. Η αποστασία από τους Θεούς αποτελεί την μολυσματική ενοχή της Ελληνικής Ψυχής.
Το βάρος της ενοχής αίρεται δια πνευματικών θυσιών. Η θυσία μπορεί να γίνει μόνον από τον ίδιο τον ένοχο, όχι από τρίτον. Δεν απαιτείται θυσία ζώου, ούτε μεσολάβηση Ιερέως.
Στην Ελληνική Θρησκεία δεν αναλαμβάνει κάποιος θεός να θυσιαστεί για να εξιλεώσει τις δικές σου αμαρτίες. Μπορείς να εξιλεωθείς απευθείας από τους Θεούς. Χωρίς καθυστερήσεις οφείλεις να ομολογήσεις το έγκλημά σου, και να μην το επαναλάβεις στο μέλλον. Αφού το ομολογήσεις, πρέπει να έρθεις ξανά κοντά στους Θεούς, με μία καλή πράξη που θα εξισορροπεί την προηγουμένη κακή πράξη. 
Η εξιλέωση ως βασικό τελετουργικό της Ελληνικής Θρησκείας προξενεί πνευματικές ανατάσεις. Δια της εξιλεώσεως επιστρέφεις καθαρός από το μίασμα στην Ελληνική Κοινότητα, αφού πρώτα κάνεις μία πνευματική θυσία. Στην πνευματική θυσία θα σκοτώσεις το κακό δαιμόνιο που βασανίζει την ψυχή σου. Η πνευματική θυσία απαιτεί προετοιμασία, αυτοέλεγχο, συγκέντρωση όλων των πνευματικών σου δυνάμεων.
Στην διάρκεια του τελετουργικού, που μπορεί να κρατήσει αρκετές ημέρες ή ακόμη και μήνες, θα αποκαθάρεις την ψυχή σου από το μίασμα που σε βασανίζει και που έθεσε σε κίνδυνο την σχέση σου με τους Πατρώους Θεούς.
Όταν εξιλεωθείς και αισθανθείς ότι οι Θεοί δεν είναι πιά εξωργισμένοι μαζί σου, θα διαπιστώσεις ότι έχεις αναρριχηθεί σε νέα πνευματικά ύψη.        
36. Η δύναμις των Ιδεών  
Η πνευματική πραγματικότητα είναι αυτό που υπάρχει, η υλική πραγματικότητα αυτό που φαίνεται. Η πνευματική πραγματικότητα αποτελεί το πραγματικό πεδίο των ιδεών. Η πραγματικότητα των ιδεών υπάρχει, ενώ η υλική πραγματικότητα που βλέπουμε είναι ατμός, εξατμίζεται. Είναι μία αντανάκλαση στον καθρέπτη των ιδεών.
Εκτός από φυσικούς νόμους, υπάρχουν και πνευματικοί νόμοι. Οι πνευματικοί νόμοι καθορίζουν τί επιτρέπεται και τί απαγορεύεται στην πνευματική σου φύση ώστε να αποφεύγεις τις πνευματικές καταστροφές. Η συμπεριφορά σου είναι καθρέφτης της πνευματικής πραγματικότητος.
Κανένα έθνος, πλην το Ελληνικού, δεν κατενόησε την δύναμη των ιδεών. Η δύναμις των ιδεών είναι πολλαπλασία της υλικής δυνάμεως που κατέχει το Ελληνικό Έθνος. Η πνευματική πραγματικότητα σχηματοποιεί την κοινή ιστορία και τις κοινές μας ελπίδες.
Ο ανθρώπινος κόσμος δεν έχει αίτιο και αιτιατό. Στον ανθρώπινο κόσμο τα πράγματα εξελίσσονται διαφορετικά από τον φυσικό κόσμο. Στον ανθρώπινο κόσμο οι επιλογές βασίζονται σε ιδέες. Το τί σκεφτόμαστε καθορίζει το τί κάνουμε.
Η υλική επιβίωση του Ελληνισμού εξαρτάται αποκλειστικώς από την δύναμη και την διάρκεια των ιδεών του. Σε στιγμές κρίσεων εμφανίζονται ωρισμένες αιρέσεις μέσα στον Ελληνισμό, οι οποίες δεν έχουν διάρκεια. Μόλις περάσει η κρίση, εξαφανίζονται ταχύτατα χωρίς να αφήσουν ίχνος στην Ιστορία, επειδή διέδιδαν εφήμερες ιδέες. Αλλά δυστυχώς στον τάφο τους παίρνουν μαζί και αρκετές Ελληνικές Ψυχές.
Θα αντιμετωπίζεις συνεχώς τέτοιες αιρέσεις. Η επικινδυνότητά τους δεν εντοπίζεται στην αριθμητική τους δύναμη, αλλά στο ότι προκαλούν σύγχυση στις Ελληνικές συνειδήσεις, και τις εμποδίζουν να έρθουν σε επαφή με τις Ελληνικές ιδέες που έχουν δύναμη και διάρκεια. Θα απαγορεύσεις και θα τιμωρήσεις αυστηρώς την διάδοση των αιρετικών ιδεών, γίνονται πρόξενοι μεγάλων δεινών για τους Έλληνες.  
Η Ελληνική Θρησκεία δεν επιβιώνει στις καρδιές των Ελλήνων εξαιτίας της υλικής δυνάμεως των πιστών της, αλλά διότι απευθύνεται σε ό,τι καλύτερο έχουν μέσα τους οι Έλληνες και τους βοηθά να το βιώσουν. Απευθύνεται σε κάτι που έχει διάρκεια στο ανθρώπινο πνεύμα. Δημιουργεί θεσμούς στο Ελληνικό Έθνος που διαρκούν και έχει μέσα της τον σπόρο της επεκτάσεως και της αναγεννήσεως.
Η Ελληνική Θρησκεία εκτός από τρόπος ζωής και αντιλήψεως του κόσμου, είναι η Ιδέα. Είναι η Ζώσα Ιστορία. Και όποιος Έλλην την αρνείται, αρνείται να ζήσει. Αρνείται την ταυτότητά του, αρνείται τους Προγόνους του. Αρνείται την πραγματικότητα.
Οι ιδέες της μαζικής παιδείας του Λαού, της μεταδόσεως της παραδόσεως, της ενδογαμίας, του διαχωρισμού, της αποδράσεως από την τυραννία, της λυτρώσεως, φύτρωσαν μέσα στους Έλληνες και δημιούργησαν το αναγκαίο στέρεο οικοδόμημα. Οι ιδέες ομοιάζουν με την σπορά. Πρέπει να σπείρεις, να ρίξεις λίπασμα, να οργώσεις και μία ημέρα να απολαύσεις την συγκομιδή των πνευματικών καρπών. Δεν υπάρχει αυτόματη γένεση, ούτε τροφή χωρίς κόπους.
Επιβάλλεται να ασκείσαι καθημερινώς στην σκέψη. Θα λάβεις μέρος στην Επανάσταση του Πνεύματος. Μία επανάσταση που σε εφοδιάζει με την απαραίτητη ενέργεια στην καθημερινή ανατροπή όλων των κατεστημένων.
Η διαρκής Επανάσταση του Πνεύματος και της Ψυχής αναλύει και συνθέτει το τρίπτυχο Θεοί, Φύση, Έλληνες, με ολιστική προοπτική, δεν εξετάζει κάθε παράγοντα ξεχωριστά. Αυτό το σύμπλεγμα λειτουργεί ως αντιδραστήρας όπου οι ιδέες μετατρέπονται σε ψυχική ενέργεια, και η ψυχική ενέργεια σε υλική πραγματικότητα. 
37. Επίλογος
Αγέννητε Έλληνα, λατρευτέ Απόγονε, παραλαμβάνεις ένα βαρύτατο φορτίο από τις Ελληνικές γενεές που έφυγαν για να το παραδώσεις στις Ελληνικές γενεές που θα έρθουν. Οι Πρόγονοί σου προτίμησαν την φτώχεια, τις διώξεις, τους εξευτελισμούς παρά να αποστατήσουν από τους Πατρώους Θεούς. Προτίμησαν τον θάνατο παρά να κερδίσουν την ζωή με τίμημα την άρνηση της Ελληνικής ταυτότητος.
Όσο σκληρώτερα εργαστείς τόσο λιγώτερες δυσκολίες στην επιβίωσή τους θα αντιμετωπίσουν οι Ελληνικές γενεές που θα έρθουν μετά από σένα.
Θα κατατροπώσεις τους εχθρούς των Θεών. Θα στεφανωθείς με την δόξα του μαρτυρίου. Θα αφήσεις πολλούς Απογόνους. Θα εκπαιδεύσεις νέους ατρόμητους Πολεμιστές που θα υπερασπιστούν το ευλογημένο όνομα Έλλην. Θα εξεγείρεις τους σκλαβωμένους Έλληνες και θα ραπίσεις την αλαζονεία των μισελλήνων τυράννων.
Προχώρα εμπρός! Χωρίς φόβο. Χωρίς έλεος. Στην θέα του θριάμβου σου, οι καρδιές των Προγόνων σου θα κτυπούν ασταμάτητα.
Προχώρα εμπρός! Άκου την φωνή των Πατρώων Θεών. Σε καλεί να οδηγήσεις την γενεά σου μακριά από την αθεΐα. Σε καλεί να φέρεις τα παιδιά σου να ξεδιψάσουν στους Ναούς των Αθανάτων.
Δώσε πρότυπα, όραμα, ελπίδα, ευθύνες, νόμους, προσδοκίες στους Έλληνες Απογόνους σου και θα επιβιώσουν. Θα μεταβιβάσουν την Ελληνική κληρονομιά σου στις επόμενες Ελληνικές γενεές.
Να θυμάσαι πάντα: Οι Έλληνες είναι η μοναδική ελπίδα σωτηρίας ενός κόσμου που ζει μέσα σε μία θάλασσα απαισιοδοξίας. Οι Έλληνες είναι ο Αιώνιος Λαός, και η Αιωνιότητα αυτού του Λαού ζει μέσα από σένα.
Αναθάρρησε! Οι Πατρώοι Θεοί πάντα θα φωτίζουν τα βήματά σου στο δύσκολο μονοπάτι που διάλεξες.

Υπατία η Αλεξανδρινή
3η Μεσούντος μηνός Θαργηλιώνος, έτους 2771 μετά πρώτην Ολυμπιάδα



Αν κάποιοι εξ υμών θεωρούν τις εκλογές ως μέσον ανατροπής των κατακτητών, εγκληματούν κατά του εαυτού τους. Δεν θα συμμετάσχουμε σε εκλογές τους όρους των οποίων καθορίζει ο εχθρός. Η μαζική αποχή και η απονομιμοποίηση των εκλογών τους είναι βασικός όρος ανατροπής των κατακτητών. Δεν πρέπει να παίξουμε θέατρο σε ένα έργο με δικό τους σενάριο. Εξηγούμαι περαιτέρω. Πώς είναι δυνατόν να λάβουμε μέρος στις εκλογές των κατακτητών χωρίς να έχει γίνει εκκαθάριση των εκλογικών καταλόγων από όλους τους ελληνοποιημένους εισβολείς; Χωρίς εκκαθάριση εκλογικών καταλόγων δεν μπορούμε να συμμετέχουμε στις εκλογές τους.
Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: