"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

8/9/10

"Αριστερός", πράκτορας της KGB, βαρώνος των media, εθνικός εργολάβος-κυρίαρχος στο μεγάλο φαγοπότι 35 ετών και πρωτεργάτης στη κατεδάφιση της Ελλάδας.

 

 

Νέος εγκληματικός νόμος απευθείας αναθέσεων στον Μπόμπολα από το πακέτο ΔΝΤ




Ο νέος νόμος που (προφανώς) καταρτίστηκε και υπαγορεύθηκε στον υπουργό υποδομών από τους λομπίστες μηχανικούς του Μπόμπολα, βάζει χέρι αφενός στην κοινή δημόσια περιουσία του ελληνικού λαού και αφετέρου παρακάμπτει όλα τα ενδιάμεσα θεσμικά εμπόδια προκειμένου να αναλαμβάνει απευθείας νέα έργα από κονδύλια του ΔΝΤ, χρεώνοντας μερικές ακόμα γενιές Ελλήνων…
παιδιών, εγγονιών και δισέγγονων!..
Ήδη τα μάτια του Μπόμπολα ο οποίος απειλείται με άμεση χρεοκοπία, γυρίζουν βλέποντας δολλάρια $$$$$$!!!… Τώρα, εκτός από τον Εθνικό Τζόγο που προσπαθεί να πάρει με τον Κόκκαλη, ανοίγει με επιτυχία ένα δεύτερο κανάλι τζίρου δισεκατομμυρίων από τις τσέπες των Ελλήνων (έμμεσα και Ευρωπαίων) πολιτών.
Ποιος είπε ότι το “too big to fail” (πολύ μεγάλη για να κλείσει), ισχύει μόνο για τις Τράπεζες!.. Τώρα εγκαινιάζεται σε παγκόσμια πρώτη και για τους μεγαλοεπιχειρηματίες!..
Διαβάστε τον εγκληματικό νόμο, μνημείο πολιτικού θράσους και αλητείας… Το ΠΑΣΟΚ ούτως ή άλλως μετράει μήνες ή εβδομάδες μέχρι να πέσει. Τώρα είναι η ώρα για την μεγάλη κεφαλαιοποίηση… έ, κύριε “υπουργέ”… εμπρός στο δρόμο που άνοιξε ο συνάδελφος σου ο Πάχτας!.
Ανοίγουμε νέο φάκελλο για να αναδείξουμε το θέμα!!!
 Απάντηση στον υφυπουργό Μαγκριώτη

Σε συνέχεια του προηγούμενου άρθρου του κόμβου bobolasgate, λάβαμε την εξής απάντηση από τον υφυπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων:
“Προς τους διαχειριστές του Bobolasgate.info, του press-gr.blogspot.com και του tro-ma-ktiko.blogspot.com…
Σχετικά με την ανάρτηση «Νέο πολιτικό έγκλημα σε βάρος του ελληνικού λαού με υπογραφή Μαγκριώτη (καθ΄ υπαγόρευση Μπόμπολα)».
Ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα αυτό που...

γράφετε διότι, πρώτον η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου έχει πάνω από όλα τη διαφάνεια και δεύτερον, εγώ προσωπικά ούτε έχω υπογράψει, ούτε πρόκειται να υπογράψω τέτοιο σχέδιο νομού διότι δεν έχω καμία αρμοδιότητα για τέτοια θέματα.
Γιάννης Μαγκριώτης
Υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων”
Σε πρώτο επίπεδο, οι αναγνώστες και η κοινότητα μας είναι σε θέση να κατανοήσουν εύκολα την υπεκφυγή και την υποκρισία πίσω από την ξύλινη γλώσσα του υφυπουργού Μαγκριώτη. Για ορισμένους όμως αναγνώστες που απαιτούν την δική μας άποψη, αυτή έχει ως εξής:
Ο υφυπουργός Μαγκριώτης μας απευθύνεται υπό το κράτος σύγχυσης ή πανικού. Με ξύλινη και θολή γλώσσα αντιπαρέρχεται και δεν κατονομάζει τον υπεύθυνο της συγγραφής αυτού του Νόμου-Αίσχους. Επομένως μέχρι να μας ξεκαθαρίσει αν ο υπεύθυνος της συγγραφής, είναι ο τυπικός προϊστάμενος του Ρέππας ή ο ομόλογος του Σηφουνάκης, θεωρούμε δεδομένο ότι είναι ο ίδιος! Στην εποχή μας υφυπουργέ και ιδιαίτερα στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή, οι πολίτες δεν ανέχονται να τους θολώνετε τα νερά – προσωπικά και ως κυβέρνηση. Ενδιαφέρον έχει πάντως το γεγονός ότι και τα τρία πρόσωπα της ηγεσίας τους υπουργείου σας (που κατάρτησε το συγκεκριμένο νομοσχέδιο), είστε παλαιοί γνωστοί και “χαϊδεμένα παιδιά” των ΜΜΕ του Μπόμπολα. Αν αντιπαρέρχεστε το γεγονός ότι η μηντιακή προβολή τέτοιου μεγέθους, επί τόσα χρόνια, αποτελεί δώρο “εις είδος” και μάλιστα αποτιμώμενη σε εκατομμύρια ευρώ, οι πολίτες δεν το παραβλέπουν!
Ως προς την επισήμανση σας περί της προσήλωσης του πρωθυπουργού Παπανδρέου στην διαφάνεια, το θεωρούμε κακό χιούμορ, εκτός αν εννοείτε ως τεκμήριο διαφάνειας ότι ο αρχηγός σας εξαπάτησε 11 εκατομμύρια Έλληνες με το “λεφτά υπάρχουν… και πολλά!.. δισεκατομμύρια… τρισεκατομμύρια!!..”, και με αμέτρητα ακόμα ψεύδη, μέχρι να μας σύρει σιδηροδέσμιους στη φυλακή του ΔΝΤ, με “πλήρη διαφάνεια”!! Στην γλώσσα των πολιτών αυτό δεν λέγεται διαφάνεια, λέγεται εσχάτη προδοσία και για αυτό, τόσο εσείς όσο και ο πρωθυπουργός και άλλοι 172 συνάδελφοι σας διώκεστε ήδη ποινικά για το συγκεκριμένο έγκλημα, από ένα πρώτο κύμα ενεργών πολιτών από όλη την Ελλάδα.
Ας είστε σίγουροι, οι Έλληνες πολίτες δεν πρόκειται να σας αφήσουν να ξεπουλήσετε την κοινή τους περιουσία ούτε στον Μπόμπολα, ούτε σε κανέναν. Και φυσικά δεν θα σας επιτρέψουν να βάλετε το χέρι στο τεράστιο βαρέλι με το μέλι του δανείου του ΔΝΤ, για να ξεκοκαλίσετε όπως-όπως και ότι προλαβαίνετε μέχρι την πτώση της κυβέρνησης σας εν μια νυκτί.
Η Ελληνική κοινωνία, επικοινωνεί με τον έξω κόσμο, βλέπει ελεύθερη τηλεόραση από το διαδίκτυο και γνωρίζει ότι είναι ζήτημα εβδομάδων μέχρι να δηλώσετε το “δυστυχώς επτωχεύσαμεν”, βάζοντας το στα πόδια, όπως ο προκάτοχος του πρωθυπουργού σας.
Αυτό που προσπαθείτε να κάνετε υφυπουργέ Μαγκριώτη και με τον συγκεκριμένο Νόμο και γενικότερα με το ξεπούλημα της Ελλάδας, δεν είναι εύκολο! Κανείς δεν θα ‘θελε να είναι ούτε ψύλλος στον κόρφο σας μόλις η κοινωνία “εγερθεί” εναντίον σας και εναντίον των Βαρώνων πατρόνων σας…


Αν κάποιοι εξ υμών θεωρούν τις εκλογές ως μέσον ανατροπής των κατακτητών, εγκληματούν κατά του εαυτού τους. Δεν θα συμμετάσχουμε σε εκλογές τους όρους των οποίων καθορίζει ο εχθρός. Η μαζική αποχή και η απονομιμοποίηση των εκλογών τους είναι βασικός όρος ανατροπής των κατακτητών. Δεν πρέπει να παίξουμε θέατρο σε ένα έργο με δικό τους σενάριο. Εξηγούμαι περαιτέρω. Πώς είναι δυνατόν να λάβουμε μέρος στις εκλογές των κατακτητών χωρίς να έχει γίνει εκκαθάριση των εκλογικών καταλόγων από όλους τους ελληνοποιημένους εισβολείς; Χωρίς εκκαθάριση εκλογικών καταλόγων δεν μπορούμε να συμμετέχουμε στις εκλογές τους.
Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: