"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

8/9/10

Ανοικτή επιστολή προς τις μελλοντικές γενεές Ελλήνων-29. Ο Ιεροφάντης ως πνευματικός ηγέτης, δάσκαλος και δικαστής-30. Φαίνεσθαι και πράττειν-31. Το Ελληνικό Ταξίδι -32. Αιωνιότητα-33. Ελευθερία-

  29. Ο Ιεροφάντης ως πνευματικός ηγέτης, δάσκαλος και δικαστής
Αγαπημένε Απόγονε, ο θεσμός του πνευματικού ηγέτου έσωσε τον Ελληνισμό από ολοκληρωτικό αφανισμό στις δύσκολες στιγμές που πέρασε. Ο Ιεροφάντης ως πνευματικός ηγέτης, δάσκαλος και δικαστής, διατήρησε ζωντανές τις Ελληνικές Κοινότητες όταν οι εχθροί εκτόξευαν φωτιά και σίδερο κατά των Ελλήνων. Πρέπει να μοχθήσεις σκληρά για να γίνεις και εσύ μία ημέρα άξιος διάδοχος της Ιεράς Κληρονομιάς των πνευματικών ηγετών του Ελληνισμού.
Οι Ιεροφάντες είναι οι οπλουργοί του Ελληνικού Λαού. Σχεδιάζουν και κατασκευάζουν πνευματικά όπλα για την ......
άμυνα και την επίθεση του Ελληνισμού.
Οι Ιεροφάντες μάς απεκάλυψαν την πνευματική πραγματικότητα, η οποία υπερισχύει της υλικής πραγματικότητος. Μας προειδοποιούν για το μέλλον και οφείλουμε να τους ακούμε για να αποφεύγουμε εθνικές καταστροφές.  
Όλοι οι Έλληνες μέσα στην οικογένειά τους υποχρεούνται να είναι ιερείς, δάσκαλοι, πνευματικοί ηγέτες. Η Ελληνική Θρησκεία έχει ως κύρια δοξασία την μαζική παραγωγή πνευματικών ηγετών. Πιστεύει στους Έλληνες περισσότερο από ό,τι πιστεύουν αυτοί στον εαυτό τους.
Η ανθρωπότης απαιτεί Ελληνικές ανατρεπτικές φωνές που θα προκαλούν την συμβατική σοφία, που θα αντιστέκωνται στην μόδα της συναινέσεως, που θα διαταράσσουν την ιδεολογική ειρήνη. Το να στέκεσαι έξω από το ρεύμα, το να διορθώνεις την διαδρομή που ακολουθεί το πλήθος, είναι το βασικό καθήκον του Ιεροφάντου ανά τους αιώνες.
Η Ελληνική Θρησκεία ομοιάζει με σύστημα πλοηγήσεως. Προσπαθεί να καθορίσει την θέση σου στο σύμπαν απόλυτα, όχι σε σχέση με το προβατοποιημένο χριστιανικό πλήθος που τρέχει εμπρός σου. Ειδικώς στις πιό τραγικές στιγμές του Έθνους, οι Ιεροφάντες διατάσσουν τον Λαό να έχει ως πρώτη προτεραιότητα την διδασκαλία της Ελληνικής Θρησκείας στις επόμενες γενεές.
Ακόμη και στις πιό δύσκολες στιγμές του Έθνους, με έλλειψη φιλοσόφων και λίγες ελπίδες, ο Ελληνισμός κάνει τα μεγαλύτερα πνευματικά άλματα επειδή η Ελληνική Θρησκεία έχει πολύ υψηλές ηθικές και πνευματικές απαιτήσεις από τους Έλληνες.
Το Ελληνικό Έθνος μεγαλούργησε διότι η Ελληνική Θρησκεία αποτελεί δομικό μηχανισμό παραγωγής πνευματικών ηγετών. Για να λάβει κάποιος Έλλην το αξίωμα του Ιεροφάντου πρέπει ταυτοχρόνως να είναι πνευματικός ηγέτης, δάσκαλος και δικαστής. 
Κάθε Ιεροφάντης οφείλει να έχει πολλούς μαθητές στους οποίους θα μεταδώσει τις γνώσεις του. Οι Έλληνες Ιερείς είναι δάσκαλοι, φιλόσοφοι και πολεμιστές. Αποτελούν την πνευματική αριστοκρατία του Ελληνισμού που έχει ως ιερό καθήκον την Ελληνική Συνέχεια.
Το χρέος σου είναι να γίνεις Ιεροφάντης-Πολεμιστής. Θα γευτείς πείνα, εξευτελισμούς, αρνήσεις, διωγμούς, ώστε να γευτούν γλυκό κρασί οι επόμενες Ελληνικές γενεές που θα έρθουν μετά από σένα. Θα πεινάς, θα κρυώνεις, το παιδί σου θα υποφέρει, αλλά εσύ θα συνεχίζεις απτόητος τον ανελέητο αγώνα κατά του μισελληνισμού διότι έξω θα σφυρίζουν οι βόμβες του μίσους και του αθεϊσμού που θα θερίζουν τις ζωές των Ελλήνων.
Ως Ιεροφάντης έχεις καθήκον να παρέχεις δικαιοσύνη με βάση τους Ιερούς Νόμους των Θεών στην Ελληνική Κοινότητα όπου κατοικείς. Με αντικειμενικότητα, χωρίς πάθος, θα εκδίδεις αποφάσεις περί αθωότητος ή ενοχής, και θα επιβάλλεις τις ανάλογες ποινές. Είσαι ο Δικαστής της Ελληνικής Κοινότητος, θα απαιτείς και θα επιβάλλεις σεβασμό στην Ελληνική Δικαιοσύνη. 
Οι Ακαδημίες, οι Ελληνικοί οίκοι μελέτης, είναι τα πνευματικά φρούρια του Ελληνισμού. Εκεί θα περνάς τον περισσότερο χρόνο σου προσπαθώντας να αναρριχηθείς στις πνευματικές κορυφές της Ελληνικής Διανοήσεως. Αλλά δεν αρκεί αυτό, πρέπει να εκπαιδεύσεις νέους Ιεροφάντες που όταν γεράσεις, θα πάρουν την θέση σου στην πνευματική ηγεσία των Ελληνικών Κοινοτήτων. Όμως δεν τελειώνει εκεί ο ρόλος σου. Πρέπει να εξασφαλίσεις ότι οι μαθητές σου θα βρουν νέους μαθητές, για να τους παραδώσουν με την σειρά τους την Ελληνική Παράδοση, και να συνεχίσουν το έργο των Ιεροφαντών. Και τότε μόνον θα μπορείς να πεθάνεις ήσυχος ότι έπραξες τον καθήκον σου.
Οι ήρωες του Έθνους δεν είναι οι στρατηγοί και οι βασιλείς. Ήρωες του Έθνους είναι οι πνευματικοί ηγέτες, οι δάσκαλοι, οι δικαστές του.

30. Φαίνεσθαι και πράττειν
Είσαι η Ελπίδα των Προγόνων. Δεν είσαι αυτό που φαίνεσαι, είσαι αυτό που πράττεις. Είσαι ενεργητικό όν, όχι παθητικό ουσιαστικό. Όταν απευθύνεσαι στους Θεούς σου δίνουν μία Θεϊκή Αποστολή. Αλλά δεν είσαι ήρωας, ούτε ημίθεος. Μονίμως βρίσκεσαι σε μία δύσκολη εκστρατεία και παλεύεις να καθαρίσεις τον ηθικό ρύπο του κόσμου, μέσα από ένα αδύναμο σώμα, μία άστατη ψυχή, ένα ρηχό πνεύμα, με μία εύθραυστη προσωπικότητα. Και παρ’ όλα τα μειονεκτήματα, προσπαθείς να αλλάξεις τον μιασμένο κόσμο σε κάτι Θεϊκό. Προσπαθείς να απαλλάξεις την ανθρωπότητα από το Κακό.
Υπάρχει διαφορά στο πώς ανατραφήκαμε και στο ποιοί είμαστε. Άλλο το πώς μεγαλώσαμε και άλλο το ποιοί είμαστε ως κομμάτι της Ελληνικής ιστορίας. Κάποιοι Έλληνες δηλητηριάστηκαν με χριστιανικές αξίες, αλλά όταν ήρθε η ώρα της επιλογής διάλεξαν το Μονοπάτι των Θεών όπου μέσα σε μία θάλασσα διώξεων και στερήσεων, ανέλαβαν την ηγεσία των Ελλήνων διότι οι ελπίδες των Προγόνων στηριζόντουσαν σε αυτούς τους νέους ηγέτες.
Το ίδιο ισχύει και για σένα. Δεν έχει σημασία πόσο μικρός και αδύναμος φαίνεσαι. Είσαι η Ελπίδα των Προγόνων. Όταν έρθουν οι δύσκολες στιγμές του Ελληνισμού, θα καθοδηγήσεις την γενεά σου στο Μονοπάτι των Θεών, όσα εμπόδια και αν βρεθούν εμπρός σου.
Δεν θα δειλιάσεις, οι Πατρώοι Θεοί θα σε στηρίζουν σε κάθε δύσκολη στιγμή. Δεν θα οπισθοχωρήσεις, οι Πατρώοι Θεοί θα σε ωθούν εμπρός. Δεν θα συμβιβαστείς με τους βεβήλους, οι Πατρώοι Θεοί θα τους εξολοθρεύσουν. Θα θριαμβεύσεις επί των εχθρών του Ελληνισμού, οι Πατρώοι Θεοί σου υποσχέθηκαν ότι θα εξουσιάζεις τον κόσμο.
Οι πράξεις σου έναντι των Πατρώων Θεών θα καθορίσουν το τί είσαι και όχι οι τίτλοι σου, ή η οικονομική σου κατάσταση, ή η εξωτερική σου εμφάνιση. 
 
31. Το Ελληνικό Ταξίδι  
Στο Ελληνικό ταξίδι που καλείσαι να γίνεις επιβάτης κυριαρχεί η μυθοπλαστική ικανότητα.
Ο Ελληνικός Μύθος δεν συνιστά μία απόδραση από την πραγματικότητα. Αντιθέτως αποτελεί ένα όχημα εξερευνήσεως της πραγματικότητος. Ο Ελληνικός Μύθος είναι η κυριαρχούσα πολιτιστική δύναμη διαμορφώσεως του κόσμου. Εάν σε μία εποχή της Ιστορίας υπάρχουν σημάδια ότι αποδυναμώνεται η μυθοπλαστική ικανότητα των Ελλήνων, αυτή η εποχή θα είναι σίγουρα εποχή παρακμής για τον Ελληνισμό.
Οι Ελληνικοί Μύθοι αφορούν τις περιπέτειες του Έθνους, όχι τις περιπέτειες ενός ατόμου. Στους Ελληνικούς Μύθους δεν πρωταγωνιστούν υπεράνθρωποι, αλλά συνηθισμένοι άνθρωποι που υπό ασυνήθιστες συνθήκες κάνουν ασυνήθιστα κατορθώματα. Ενώ σε εποχές κρίσεων οι ψυχές των ανθρώπων πλημμυρίζουν απαισιοδοξία, στην Ελληνική Ψυχή αναδύεται η πραγματικότητα του Μύθου.
Η κρίση για τους Έλληνες είναι δημιουργική, προσφέρει ευκαιρίες για αλλαγή του κόσμου. Τους επιτρέπει να ξαναζήσουν την Αρχαία Πολιτιστική Κληρονομιά από φρέσκια οπτική γωνία. Η κρίση τους δίνει κίνητρα για να επιβιβαστούν στον επόμενο Ελληνικό Μύθο που θα τους μεταφέρει συλλογικώς στον επόμενο σταθμό του Ελληνικού ταξιδιού μέσα στον χρόνο. 
Μερικές φορές καθώς θα παρατηρείς εξωτερικώς τους Έλληνες, δεν θα σου εμπνέουν εμπιστοσύνη. Θα είναι επιρρεπείς στους καυγάδες, αχάριστοι, αναποφάσιστοι και κάποιες φορές θα αποστατούν από τους Θεούς. Μην αποθαρρύνεσαι από αυτή την εικόνα, άσε το βλέμμα σου να διαπεράσει την ψυχή τους. Θα διαπιστώσεις ό,τι και οι Πρόγονοί σου. Οι αρχαίοι Ιεροφάντες ήξεραν ότι οι Θεοί είχαν αναθέσει μία μεγάλη αποστολή σε αυτό τον Λαό. Η σημασία αυτής της αποστολής διαπερνούσε τον συγκεκριμένο χρόνο και χώρο. Ήξεραν ότι αυτός ο Λαός ήταν φορεύς του Αιωνίου Φωτός που θα επηρέαζε όλη την ανθρωπότητα.
Η ιστορία του Ελληνικού Λαού δεν τελειώνει ποτέ. Εσύ θα γράψεις το επόμενο κεφάλαιο. Το Ελληνικό πεπρωμένο είναι η συλλογική Αθανασία του Ελληνικού Λαού.
Κάθε σου πράξη ή παράλειψη, θα δεσμεύσει τις επόμενες γενεές Ελλήνων διότι το να είσαι Έλλην δεν είναι θέμα επιλογής, αλλά πεπρωμένου.
Οι Θεοί μάς καλούν διαρκώς να κάνουμε ένα ταξίδι, το ταξίδι της Ελληνικής Συνέχειας. Το πρόγραμμα του συλλογικού Ελληνικού ταξιδιού, κάνει την διαδρομή συναρπαστική για σένα που θα είσαι ο επόμενος επιβάτης.
Είσαι μέρος ενός Λαού, εμπλέκεσαι στην μοίρα του, στον προορισμό του. Λαμβάνεις μέρος στο δράμα του και στους θριάμβους του. Μοιράζεσαι τις ελπίδες του και αναπτερώνεις το ηθικό του για συλλογική Σωτηρία. Οι Πρόγονοί σου ορκίστηκαν πίστη στην συλλογική επιβίωση υπό την κυριαρχία των Θεών. Σε δεσμεύει αυτός ο Όρκος. Η ατομική σωτηρία αποτελεί έγκλημα καθοσιώσεως.
Τα κράτη και οι αυτοκρατορίες που βασιλεύουν σήμερα και καταπιέζουν τους Αδελφούς και τις Αδελφές μου, στις δικές σου ημέρες δεν θα υπάρχουν. Όταν διαβάσεις αυτή την επιστολή, θα έχουν αφανιστεί από την Ιστορία. Αλλά θα ζει και θα βασιλεύει η Ελληνική Αδελφότητα, που σήμερα αντιμετωπίζει τρομακτικές δυσκολίες. Είναι πτωχή, ανίσχυρη, κατατρεγμένη.
Αυτοί που σήμερα θα διαβάσουν την επιστολή μου ίσως να μην το πιστέψουν, αλλά εσύ και η γενεά σου θα το ζήσετε. Η Ελληνική γενεά που σήμερα καταπιέζεται από αλλοφύλους και αλλοθρήσκους μισέλληνες, θα καταφέρει να δημιουργήσει νέα γενεά Ελλήνων και να επιβιώσει, ενώ οι σημερινοί καταπιεστές θα έχουν αφανιστεί στην δική σου εποχή. Αυτή την ανεκτίμητη ικανότητα επιβιώσεως θα κληρονομήσεις στους Απογόνους σου.
Στο ταξίδι μέσα στο χρόνο κάθε Ελληνική γενεά συμπληρώνει ένα κομμάτι του Μύθου. Το αποτέλεσμα αυτού του ταξιδιού έχει τεράστιες συνέπειες για την ανθρωπότητα. Άκου το κάλεσμα των Προγόνων. Σε καλούν να γράψεις το επόμενο κεφάλαιο του Ελληνικού Μύθου. Γίνε φρουρός του Μύθου. Μεταβίβασε αυτή την έκκληση στους Απογόνους σου. Εκπαίδευσε τους νέους φρουρούς του Ελληνικού Μύθου.
Μόνο αν εσύ και τα παιδιά σου παραμείνουν Έλληνες η ιστορία εκατοντάδων γενεών Ελλήνων θα ζει μέσα από σένα. Δεν μπορείς να σπάσεις την αλυσίδα. Δεν επιτρέπεται να είσαι ο κρίκος που θα λείπει.
32. Αιωνιότητα  
Άλλοι λαοί έχουν ως ιερά σύμβολα ξίφη, δισκοπότηρα, ζώα. Το Ιερό Σύμβολο των Ελλήνων είναι το βιβλίο. Ενσαρκώνει την Αιωνιότητα του Ελληνικού Λαού. 
Το βιβλίο είναι για τους Έλληνες πηγή ζωής και δυνάμεως. Τα άρρητα σύμβολα είναι οι πάπυροι. Βιβλία περιείχαν τα καλάθια των Αρρηφόρων. Όταν ένα Ελληνικό βιβλίο σχιστεί θρηνείς. Όταν πεθάνει κάποιος συγγενής σου, θάβεις μαζί του αντίτυπα από τα αγαπημένα του βιβλία. Όταν μία Ελληνική Βιβλιοθήκη απειληθεί με καταστροφή, ορμάς να σώσεις τα Ιερά μας Σύμβολα με κίνδυνο της ζωής σου. Στέκεσαι έκθαμβος μπροστά στα πολύτιμα κειμήλια των Ελληνικών Βιβλιοθηκών σαν να βλέπεις εμπρός σου τους Θεούς των Ελλήνων.
Σε κάθε βιβλίο που διαβάζεις ανήκει μία στιγμή της Αιωνιότητος. Κάθε βιβλίο που διατηρείς στην βιβλιοθήκη σου, διατηρεί ζωντανό ένα κομμάτι του Ελληνισμού.
Θα ερευνάς τί επιβιώνει και τί αφανίζεται, τί διατηρείται και τί φθείρεται ώστε να δώσεις σωστές απαντήσεις στην πιό βασική και πολύπλοκη ερώτηση της Ελληνικής Θρησκείας: Πώς νικάμε τον εθνικό, φυλετικό, πολιτιστικό θάνατο και κατακτάμε την αιώνια συλλογική ζωή; Πώς στην σύντομη ζωή μας θα βοηθήσουμε να διατηρηθεί κάτι πολύ μετά τον θάνατό μας; Πώς θα εργαστούμε ως άτομα για να απολαύσουμε συλλογική αιωνιότητα ως Έθνος;  
Σε αυτό το ερώτημα θα ακούσεις πολλές λανθασμένες απαντήσεις από χείλη ανοήτων. Οι απαντήσεις τους είναι αποτέλεσμα εγκεφάλων που ζουν για το παρόν, και είναι καταδικασμένοι να αφανιστούν από το πεδίο της Ιστορίας.
Ο Ελληνικός Λαός κερδίζει την Αιωνιότητα όχι με το να κτίζει μνημεία σαν τον Παρθενώνα, αλλά με το να χαράζει τις πολιτιστικές του αξίες στις καρδιές των επομένων Ελληνικών γενεών, και αυτές με την σειρά τους στις μεθεπόμενες Ελληνικές γενεές. Μόνον έτσι επιβιώνει ο Ελληνισμός στην αιωνιότητα. Αν δεν χαραχθούν στις Ελληνικές καρδιές οι Ελληνικές πολιτιστικές αξίες, δεν πρόκειται να ξανακτιστούν Παρθενώνες. Αν χαραχθούν, όσοι Παρθενώνες και να καταστραφούν, θα ξανακτιστούν διπλάσιοι και τριπλάσιοι. 
Έτσι δημιουργείς ζωντανά μνημεία. Οι ζωντανοί Έλληνες είναι τα καλύτερα μνημεία του Ελληνισμού. Πρέπει να κτίσεις Έλληνες, που θα είναι αφοσιωμένοι στο να αναθρέψουν την επομένη Ελληνική γενεά και να της παραδώσουν την κληρονομιά του παρελθόντος και το όραμα του μέλλοντος. Αν σπάσει αυτή η αλυσίδα, καταστρέφεται ο Ελληνισμός.
Οι Ιεροφάντες νωρίς ανακάλυψαν τα βασικά στοιχεία που συνθέτουν μυστικό της Αιωνιότητος: Ελληνική παιδεία, καλλιέργεια συλλογικής μνήμης, υψηλές προσδοκίες από τον Ελληνικό Λαό, ενδογαμία.
Η αιωνιότητα ρέει μέσα από τις πράξεις σου. Η αιωνιότητα του Ελληνικού Λαού εξαρτάται από το πόσο σκληρά θα εργαστείς για να αναπαραχθούν πιστά και να χωνευθούν σωστά οι Ελληνικές ιδέες και αξίες, από την επομένη Ελληνική γενεά. Αποκλειστικώς σε σένα στηρίζεται η επομένη Ελληνική γενεά.
Η σκληρή εργασία για να εξασφαλίσουμε την αιωνιότητα είναι Θεϊκή Εντολή την οποία είναι αδύνατον να παραβείς. Αποτελεί την ιερά συμφωνία που κάναμε με τους Πατρώους Θεούς, να εργαστούμε ακούραστα για το μέλλον του Ελληνισμού.
Το μυστικό της Αιωνιότητος του Ελληνισμού είναι απλό: Οι Έλληνες αφιερώνουν περισσότερο χρόνο και εργάζονται ακούραστα για την Ελληνική Συνέχεια, σε σχέση με τους λαούς που αφανίζονται.   
33. Ελευθερία 
Η Ελευθερία δεν είναι κάτι που δίδεται αφιλοκερδώς στους Έλληνες. Κερδίζεται πρώτα στο επίπεδο της φαντασίας και της θελήσεως. Δεν γίνεται να είσαι ελεύθερος χωρίς Ελληνική Παιδεία. Τα φρούρια της Ελευθερίας δεν είναι τα τεθωρακισμένα και τα αεροπλάνα. Τα φρούρια της Ελευθερίας είναι τα Ελληνικά σχολεία, οι Ακαδημίες, τα εκτροφεία διανοουμένων που φροντίζουν το ιδεώδες της Ελευθερίας να περάσει στις επόμενες Ελληνικές γενεές, και να μην διαστρεβλωθεί.
Οι μη-Έλληνες ισχυρίζονται ότι μπορείς να διαλέξεις την ταυτότητά σου αδέσμευτη από το παρελθόν, την ιστορία, τον πολιτισμό, την φυλή, ότι είσαι ένα λευκό βιβλίο που κάποιος μπορεί να γράψει ό,τι θέλει. Κατά αυτής της ιδέας εκστρατεύει ο Ελληνισμός. Είσαι μέρος της Ελληνικής Ιστορίας και έχεις χιλιάδες δεσμούς με το παρελθόν και το μέλλον.
Ο Έλλην ως άτομο έχει νόημα μόνο όταν λάβει θέση μέσα στο Ελληνικό σύνολο. Από πού ήρθες και πού πηγαίνεις είναι δύο σημαντικές ερωτήσεις που θα απαντήσεις στα παιδιά σου.
Οι Έλληνες είναι περίεργος λαός. Εκρήγνυνται όταν τους καταπιέζουν οι δυνάστες. Ουδείς άλλος λαός κράτησε ανέπαφη την εθνική του ταυτότητα τόσους αιώνες, υπό τόσο αντίξοες συνθήκες, αντιμετωπίζοντας τόσο πολλούς κατακτητές.
Τιμημένε Απόγονε, όταν χάνεις την Ελευθερία σου, το λάθος ανήκει σε σένα, όχι στους Θεούς. Αν οι Θεοί επεμβαίνουν κάθε φορά να σε σώσουν από τα δικά σου λάθη, αυτό θα σήμαινε ότι δεν έχεις ιδία βούληση. Κάθε φορά που παραλείπεις να προστατεύσεις την Ελευθερία σου, θα αντιμετωπίζεις τις συνέπειες των επιλογών σου.
Οι άνθρωποι υποδουλώνονται διότι ξεχνούν ότι η Ελευθερία δεν διανέμεται δωρεάν. Κερδίζεται με συνεχή καθημερινό αγώνα. Η Ελευθερία στο πεδίο της φαντασίας σημαίνει να μπορείς να δεις τον κόσμο διαφορετικό από ό,τι είναι γύρω σου.
Όταν η φαντασία σου μπορεί να ζωγραφίσει έναν άλλο κόσμο, διαφορετικό από αυτόν που βλέπεις, και η θέλησή σου είναι έτοιμη να τον υλοποιήσει, μία ημέρα η Ελευθερία στο επίπεδο της φαντασίας θα μετατραπεί σε Ελευθερία στο επίπεδο της πραγματικότητος.


Αν κάποιοι εξ υμών θεωρούν τις εκλογές ως μέσον ανατροπής των κατακτητών, εγκληματούν κατά του εαυτού τους. Δεν θα συμμετάσχουμε σε εκλογές τους όρους των οποίων καθορίζει ο εχθρός. Η μαζική αποχή και η απονομιμοποίηση των εκλογών τους είναι βασικός όρος ανατροπής των κατακτητών. Δεν πρέπει να παίξουμε θέατρο σε ένα έργο με δικό τους σενάριο. Εξηγούμαι περαιτέρω. Πώς είναι δυνατόν να λάβουμε μέρος στις εκλογές των κατακτητών χωρίς να έχει γίνει εκκαθάριση των εκλογικών καταλόγων από όλους τους ελληνοποιημένους εισβολείς; Χωρίς εκκαθάριση εκλογικών καταλόγων δεν μπορούμε να συμμετέχουμε στις εκλογές τους.
Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: