"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

18/9/10

Τα έγγραφα Ντάουνερ βγαίνουν στο φως. Μάθετε την πραγματική φύση του Μάριου Κάρογιαν. Το τι λέει ο Χριστόφιας πίσω από κλειστές πόρτες. Τι λέει ο Αναστασιάδης. Τι κάνει ένας μαγάριος στο βουνό με άλλους φανατικούς ζηλωτές του ανανισμού; Ποιοι ιεράρχες κρίνονται από την ομάδα Ντάουνερ ως θετικά διακέιμενοι στα σχέδιά τους; Η σημαδεμένη τράπουλα των διαπραγματεύσεων, στη δημοσιότητα.

Η κυβερνώσα τρομοκρατία

Αν κάποιοι εξ υμών θεωρούν τις εκλογές ως μέσον ανατροπής των κατακτητών, εγκληματούν κατά του εαυτού τους. Δεν θα συμμετάσχουμε σε εκλογές τους όρους των οποίων καθορίζει ο εχθρός. Η μαζική αποχή και η απονομιμοποίηση των εκλογών τους είναι βασικός όρος ανατροπής των κατακτητών. Δεν πρέπει να παίξουμε θέατρο σε ένα έργο με δικό τους σενάριο. Εξηγούμαι περαιτέρω. Πώς είναι δυνατόν να λάβουμε μέρος στις εκλογές των κατακτητών χωρίς να έχει γίνει εκκαθάριση των εκλογικών καταλόγων από όλους τους ελληνοποιημένους εισβολείς; Χωρίς εκκαθάριση εκλογικών καταλόγων δεν μπορούμε να συμμετέχουμε στις εκλογές τους.
Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: