"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

20/9/10

Αλήθεια, γιατί δεν διαμαρτύρεται η Αλεξάνδρα του ΚΚΕ για τις απολύσεις στην Κούβα; Για άλλες περιπτώσεις και για ψύλλου πήδημα βγαίνουν στον δρόμο οι Κνίτες. Τώρα τι έπαθαν, αγκύλωση τάχατες ή ποδάγρα;

1 εκατ. δημόσιοι υπάλληλοι απολύονται στην…Κούβα
H Κούβα ανακοίνωσε τα σχέδιά της να απολύσει τουλάχιστον 1 εκατ. δημόσιους υπαλλήλους εκ των οποίων οι 500 χιλιάδες απολύσεις πρόκειται να γίνουν μέσα στους επόμενους έξι μήνες. Η κουβανική ένωση εργατών ανακοίνωσε τη Δευτέρα πως τουλάχιστον 500 χιλιάδες δημόσιοι υπάλληλοι θα χάσουν τη δουλειά τους στους επόμενους έξι μήνες και οι υπόλοιποι στα επόμενα 2 με 3 χρόνια.
Αυτοί που θα χάσουν τη δουλειά τους θα ενθαρρυνθούν να δημιουργήσουν είτε μια....
δική τους μικρή επιχείρηση είτε να προσληφθούν από νέες ιδιωτικές επιχειρήσεις. «Το κράτος μας δεν μπορεί πλέον να συνεχίσει να συντηρεί κρατικές εταιρείες και υπηρεσίες με πληθωρικούς μισθούς και ζημιές που ζημιώνουν την οικονομία μας», δήλωσε η κουβανική ένωση εργατών.
Άλλα μέτρα που πρόκειται να ληφθούν και στοχεύουν σε μια διαφορετική οικονομική προσέγγιση αφορούν τον περιορισμό των κοινωνικών δαπανών και τον περιορισμό των πρόωρων συνταξιοδοτήσεων. Ο μέσος μισθός ενός κουβανού δημόσιου υπαλλήλου είναι περί τα 20 $ το μήνα και ο δημόσιος αντιστοιχεί στο 95% της συνολικής οικονομικής δραστηριότητας στη χώρα.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr



Αν κάποιοι εξ υμών θεωρούν τις εκλογές ως μέσον ανατροπής των κατακτητών, εγκληματούν κατά του εαυτού τους. Δεν θα συμμετάσχουμε σε εκλογές τους όρους των οποίων καθορίζει ο εχθρός. Η μαζική αποχή και η απονομιμοποίηση των εκλογών τους είναι βασικός όρος ανατροπής των κατακτητών. Δεν πρέπει να παίξουμε θέατρο σε ένα έργο με δικό τους σενάριο. Εξηγούμαι περαιτέρω. Πώς είναι δυνατόν να λάβουμε μέρος στις εκλογές των κατακτητών χωρίς να έχει γίνει εκκαθάριση των εκλογικών καταλόγων από όλους τους ελληνοποιημένους εισβολείς; Χωρίς εκκαθάριση εκλογικών καταλόγων δεν μπορούμε να συμμετέχουμε στις εκλογές τους.
Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: