"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

20/9/10

Ο Λαλιώτης, η φτωχολογιά, τα μυστήρια και ο Μπόμπολας!

Αφιερωμένο στον Κώστα Λαλιώτη, τον μεγάλο Ευεργέτη (και ακόμα περισσότερο… τον μεγάλο “ευεργετημένο”) του Γιώργου Μπόμπολα. Σύντομα ο γιος του Μπόμπολα ο Λεωνίδας, σε ηχητικό ντοκουμέντο μαζί με στενό συγγενή, συζητούν τις ιδιαίτερες “απαιτήσεις” του μακροημερεύοντος πρώην υπουργού ΠΕΧΩΔΕ…
Μια ζωή στην πολιτική ,
10 χρόνια ΥΠΟΥΡΓΟΣ και αφού διαχειρίστηκε, όπως λέει το ΠΑΣΟΚ
, …


4 ΤΡΙΣ και 300 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ δραχμές … δηλώνει μοναδικό περιουσιακό στοιχείο (γελάστε τώρα!)… το σπίτι του παππού του στα Δολιανά!

Είναι αυτό το πέτρινο σπίτι που βλέπετε δίπλα στη φωτογραφία.
Και σαν να ΜΗΝ έφτανε αυτή η κακιά μοίρα … βρήκε
μπροστά του τον … Μητσοτάκη ο οποίος ήθελε να του κατασχέσει αυτό το ΜΟΝΑΔΙΚΟ του περιουσιακό στοιχείο σύμφωνα με τις ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ δηλώσεις του στην εφορία!

Θα ήθελα να συγκρατήσετε τα δάκρυά σας καθώς διαβάζετε για την τραγωδία αυτού του δύσμοιρου ανθρώπου που λέγεται Κώστας Λαλιώτης.
Υπήρξε υπουργός στο ΥΠΕΧΩΔΕ … μία εποχή που “έβρεχε” τρισεκατομμύρια δραχμές στα κρατικά ταμεία και δεν ήξερε ο καημένος που να τα πρωτοδώσει.
Το ότι κανένα από τα μεγάλα ΜΜΕ δεν τολμάει να αναφέρει το όνομά του σημαίνει ότι ο μεγαλόκαρδος κ.Λαλιώτης έχει «ευεργετήσει» πολλούς καναλάρχες -εργολάβους κι αεριτζήδες που τώρα πίνουν νερό στ’ όνομά του και τον κρατούν στο απυρόβλητο μέχρι να ξεχάσουμε ότι πέρασε μία τέτοια μορφή από την πολιτική σκηνή στην Ελλάδα.
Βρήκαμε μία λίστα με ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ που άξιζαν ακόμα και την ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ της χώρας και την κλοπή μισθών και συντάξεων για την πληρωμή τόκων στο ΔΝΤ
.(Ελ.Βενιζέλος, Ρίο-Αντίρριο, Εγνατία, Μετρό, Αττική Οδός κλπ,κλπ καθώς … “ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!”)

Ήταν μία χρυσή εποχή (με Χρηματιστήριο κι Ολυμπιακούς) που οι καναλάρχες-μεγαλοεργολάβοι έγιναν με το σπαθί τους …τρισεκατομμυριούχοι!
  • Σιγά να μην έπεφταν μίζες 5-7% επί του κόστους του έργου.
  • Σιγά να μην τσέπωναν υπουργοί του Σημίτη μίζες.
Την ίδια εποχή ο Κώστας Λαλιώτης δήλωνε εισοδήματα πενιχράΤο 1996 ενδεικτικά η οικογενειακή του δήλωση ήταν περί τα 30.000.000 δραχμέςπερίπου 20 φορές πολλαπλάσια αυτής του μέσου εργαζόμενου.
Κι όμως παρά το ότι ήταν 10 χρόνια υπουργός … το 2009… το ΜΟΝΟ που του είχε απομείνει ήταν το …σπίτι του παππού του.
Δακρύστε λίγο φίλοι μου…
Είμαι σίγουρος ότι ο Κώστας Λαλιώτης κατέθεσε τα πλούτη του στον λογαριασμό για τη διάσωση της χώρας.
Αλλιώς όλο και κάποιος εφοριακός ή εισαγγελέας θα απορούσε που πήγαν τα λεφτά του/μας. Δεν συμφωνείτε;
Τώρα, μετά από 10 χρόνια … περασμένα ξεχασμένα…
Δεν βαριέσαι… 4 ΤΡΙΣ παραπάνω, 4 ΤΡΙΣ λιγότερα … από κάπου θα βρούμε να τα συμπληρώσουμε.
2 συντάξεις η γιαγιά σας, 2 συντάξεις ο παππούς σας, 2 μισθούς η μάνα σας , 2 μισθούς ο μπαμπάς σας και να δείτε που σε 20 χρόνια θα μαζευτούν αυτά και περισσότερα!

Κι εμείς φτωχοί κι ο Λαλιώτης ο μεγαλόκαρδος …παρολίγον κι άστεγος …

Μήπως εκεί στο MEGA του Μπόμπολα, που του χρωστούν πολλά, να διοργάνωναν έναν Τηλεμαραθώνιο για να μην πεινάσουν τα παιδιά του τουλάχιστον;
Ο μέγας συνταγματολόγος Βενιζέλος κι ο τότε Υπουργός Δικαιοσύνης Πετσάλνικος κανόνισαν να πεινάσουν τα ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ.
Νομοθέτησαν τις παραγραφές υπουργικών ευθυνών και ταυτόχρονα και την παραγραφή των δισεκατομμυρίων που ΕΚΛΕΨΑΝ … και καθάρισαν την μπουγάδα για όλους όσους …
έτυχε να το μάθουμε ότι συμμετείχαν στο μεγάλο φαγοπότι.
ΕΤΣΙ
ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας αυτοί που ΤΙΜΗΣΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΜΑΣ και ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΣΑΜΕ για να μην λαδώνονται εύκολα!
Κι όσα μάθαμε δεν είναι ΟΥΤΕ το ΕΝΑ ΧΙΛΙΟΣΤΟ όσων συνέβησαν με τα δικά μας χρήματα.

Πηγές:
ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ ΣΗΜΕΡΑ: Ο Λαλιώτης , η φτωχολογιά και τα μυστήρια!

- http://axinosp.blogspot.com/2010/09/blog-post_7777.html

-http://bobolasgate.infoΑν κάποιοι εξ υμών θεωρούν τις εκλογές ως μέσον ανατροπής των κατακτητών, εγκληματούν κατά του εαυτού τους. Δεν θα συμμετάσχουμε σε εκλογές τους όρους των οποίων καθορίζει ο εχθρός. Η μαζική αποχή και η απονομιμοποίηση των εκλογών τους είναι βασικός όρος ανατροπής των κατακτητών. Δεν πρέπει να παίξουμε θέατρο σε ένα έργο με δικό τους σενάριο. Εξηγούμαι περαιτέρω. Πώς είναι δυνατόν να λάβουμε μέρος στις εκλογές των κατακτητών χωρίς να έχει γίνει εκκαθάριση των εκλογικών καταλόγων από όλους τους ελληνοποιημένους εισβολείς; Χωρίς εκκαθάριση εκλογικών καταλόγων δεν μπορούμε να συμμετέχουμε στις εκλογές τους.
Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: