"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

25/9/10

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΥΦΗΓΕΣΙΑΣ Ο.Ε.Α. (ΟΜΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ) ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ»


ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ «ΜΜΕ» ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΑΠΑΣΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΑΠΑΣΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ, ΗΤΟΙ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΒΟΥΛΗΣ, ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ

ΒΟΛΟΣ 24.09.2010

ΘΕΜΑ: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΜΕΝΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΑΠΟ....
ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΕΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ «ΕΨΙΛΟΝ 666» ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΕΟΙΔΡΥΘΕΝΤΟΣ «ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ» ΕΛΛΑΔΟΣ, ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ «ΕΛ.ΑΣ», ΗΤΟΙ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ» ΣΤΟ «ΓΕΣ», «ΓΕΑ», «ΓΕΝ», «ΓΕΕΘΑ», ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΜΟΤΙΜΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑΝ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ «ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ».


ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗ ΜΑΣΟΝΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ»,

ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ: ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ – ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ,

ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗ ΜΑΣΟΝΟΙ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ «ΜΜΕ» ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ,

ΣΤΙΣ 22.09.2010, ΗΤΟΙ ΠΡΟ ΔΥΟ ΗΜΕΡΩΝ, ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΣΤΙΣ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ, ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ:

ΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΜΕΝΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ» ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΕΣ ΜΑΣΟΝΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ «ΕΨΙΛΟΝ 666» ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΚΑΙ ΤΟΥ «ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ» ΕΛΛΑΔΟΣ, ΑΛΛΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ» ΗΤΟΙ ΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ «ΓΕΕΘΑ», «ΓΕΣ», «ΓΕΑ», «ΓΕΝ», ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΛΟΓΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΠΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ «ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ».

ΟΙ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΜΕΝΕΣ ΑΥΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΓΚΛΙΝΟΥΝ ΕΙΣ ΤΟ ΕΞΗΣ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ  ΤΟ ΕΠΕΙΓΟΝ ΚΕΙΜΕΝΟ:

Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ: ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΜΑΣΟΝΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΑΦΑΝΙΖΕΣΤΕ !!!



Αν κάποιοι εξ υμών θεωρούν τις εκλογές ως μέσον ανατροπής των κατακτητών, εγκληματούν κατά του εαυτού τους. Δεν θα συμμετάσχουμε σε εκλογές τους όρους των οποίων καθορίζει ο εχθρός. Η μαζική αποχή και η απονομιμοποίηση των εκλογών τους είναι βασικός όρος ανατροπής των κατακτητών. Δεν πρέπει να παίξουμε θέατρο σε ένα έργο με δικό τους σενάριο. Εξηγούμαι περαιτέρω. Πώς είναι δυνατόν να λάβουμε μέρος στις εκλογές των κατακτητών χωρίς να έχει γίνει εκκαθάριση των εκλογικών καταλόγων από όλους τους ελληνοποιημένους εισβολείς; Χωρίς εκκαθάριση εκλογικών καταλόγων δεν μπορούμε να συμμετέχουμε στις εκλογές τους.
Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: