"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

25/9/10

Στρατηγός εκδιώκεται από χριστιανούς σε ομιλία λόγω αντίθετης άποψης.ΒΙΝΤΕΟ...


Εδώ απολαύστε την κοινωνική εκδήλωση αγάπης προς το διάλογο και συνύπαρξη ιδεών και ανθρώπων από τους χριστιανούς της Ελλάδος και δη τους καθηγητές πανεπιστημίων μας.
Δείτε με τι χαρά εκδιώκουν κάθε άνθρωπο που δε συμφωνεί με τις φανατικές ανιστόρητες και ανθελληνικές απόψεις.
Δείτε ότι οι Έλληνες ήταν απαράδεκτοι να επαναστατήσουν κατά των Οθωμανών, που κατά τα λεγόμενά τους ....τελικά αναγνωρίζουν χωρίς ντροπή ότι αυτοί έφεραν τους Οθωμανούς να μας κατακτήσουν, προδίδοντας τον αυτοκράτορα και την αυτοκρατορία για να μη συμμαχήσει με τους Ευρωπαίους και αναγκαστούν να χάσουν τη λιγδοκουτάλα που ακόμα και σήμερα την ονομάζουν και τη στολίζουν με αυτοκρατορικά χρυσόβουλα.

Οι χριστιανοί ήταν, είναι και θα είναι ανθέλληνες.

"Ο αχρείος αυτός παπάς δήλωσε ευθέως ότι «η πραγματική άλωση έχει αρχίσει και γίνεται, μετά από το 1821»! Τον ανθέλληνα αυτόν ρασοφόρο μισθοδοτεί η ελληνική πολιτεία ως καθηγητή πανεπιστημίου!!! Ο θρήνος του ανθρώπου αυτού δεν σχετίζεται με την άλωση της πόλης από του Τούρκους το 1453, αλλά με την επανάσταση του 1821. " (ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΥΒΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821).


 http://amfipolis.blogspot.com/2010/09/blog-post_24.html
Αν κάποιοι εξ υμών θεωρούν τις εκλογές ως μέσον ανατροπής των κατακτητών, εγκληματούν κατά του εαυτού τους. Δεν θα συμμετάσχουμε σε εκλογές τους όρους των οποίων καθορίζει ο εχθρός. Η μαζική αποχή και η απονομιμοποίηση των εκλογών τους είναι βασικός όρος ανατροπής των κατακτητών. Δεν πρέπει να παίξουμε θέατρο σε ένα έργο με δικό τους σενάριο. Εξηγούμαι περαιτέρω. Πώς είναι δυνατόν να λάβουμε μέρος στις εκλογές των κατακτητών χωρίς να έχει γίνει εκκαθάριση των εκλογικών καταλόγων από όλους τους ελληνοποιημένους εισβολείς; Χωρίς εκκαθάριση εκλογικών καταλόγων δεν μπορούμε να συμμετέχουμε στις εκλογές τους.
Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: