"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

10/9/10

Παιδόφιλοι κληρικοί οδηγούν σε αυτοκτονίες

 Έχουν σημειωθεί πάνω από 13 κρούσματα

Από έρευνα της επιτροπής που έχει συσταθεί για θέματα παιδεραστίας στους κόλπους της Καθολικής Εκκλησίας του Βελγίου διαπιστώθηκαν 13 τουλάχιστον αυτοκτονίες.

Σύμφωνα με την έκθεση που συνέταξε η επιτροπή έχουν εξεταστεί μαρτυρίες 475 ανθρώπων που είχαν κακοποιηθεί σεξουαλικά ή οικείων τους.

Από τις μαρτυρίες αποκαλύπτεται πως 13 από τα θύματα αυτά αυτοκτόνησαν, εξαιτίας της σεξουαλικής κακοποίησης που υπέστησαν από κληρικό, ενώ άλλοι έξι έκαναν... απόπειρα αυτοκτονίας, αν και ο αριθμός πρόκειται να αυξηθεί μετά την ολοκλήρωση της καταγραφής των μαρτυριών.

Η πλειοψηφία των υποθέσεων αφορά πράξεις παιδεραστίας που διαπράχθηκαν από τη δεκαετία του 1950 ως τα τέλη της δεκαετίας του 1980 από ιερείς, αλλά και θεολόγους ή συνοδούς χριστιανικών οργανώσεων νέων.


Αν κάποιοι εξ υμών θεωρούν τις εκλογές ως μέσον ανατροπής των κατακτητών, εγκληματούν κατά του εαυτού τους. Δεν θα συμμετάσχουμε σε εκλογές τους όρους των οποίων καθορίζει ο εχθρός. Η μαζική αποχή και η απονομιμοποίηση των εκλογών τους είναι βασικός όρος ανατροπής των κατακτητών. Δεν πρέπει να παίξουμε θέατρο σε ένα έργο με δικό τους σενάριο. Εξηγούμαι περαιτέρω. Πώς είναι δυνατόν να λάβουμε μέρος στις εκλογές των κατακτητών χωρίς να έχει γίνει εκκαθάριση των εκλογικών καταλόγων από όλους τους ελληνοποιημένους εισβολείς; Χωρίς εκκαθάριση εκλογικών καταλόγων δεν μπορούμε να συμμετέχουμε στις εκλογές τους.
Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: