"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

11/9/10

Ο θίασος των δελτίων του MEGA και το σύστημα μαζικής χειραγώγησης του Μπόμπολα

Οι δημοσιογράφοι Όλγα ΤρέμηΓιάννης ΠρετεντέρηςΠαύλος Τσίμας και Γιώργος Οικονομέας, με την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν, ανανέωσαν τα συμβόλαιά τους για τα επόμενα δύο χρόνια και θα συνεχίσουν να ενισχύουν με την παρουσία τους το δελτίο ειδήσεων και τις ενημερωτικές εκπομπές του MEGA.
… Με άλλα λόγια θα συνεχίσουν να χειραγωγούν τους πολίτες κατ’ εντολή του υπερ-εκπαιδευμένου στην προπαγάνδα, πρώην πράκτορα της KGB Γιώργου Μπόμπολα.
Φυσικά, η επιστήμη της προπαγάνδας δεν είναι πυρηνική φυσική. Είναι μια μάλλον απλή στην εφαρμογή της... σειρά από διαβολικές και προβλέψιμα αποτελεσματικές τεχνικές, που χτυπούν τον απλό άνθρωπο στα ευαίσθητα σημεία της προσωπικότητας του μέχρι να τον ισοπεδώσουν. Μέχρι τα κύτταρα του. Και μέσα από τα κύτταρα του να χειραγωγήσουν και τα ίδια τα παιδιά που γεννάει!..
Δείτε δυο μόνο από τις εκατοντάδες τεχνικές που διδάσκονται ακόμα και σήμερα στις μυστικές υπηρεσίες δύσης και ανατολής (όπως η KGB που εκπαίδευσε τον Μπόμπολα). Είναι τόσο απλό που σου ‘ρχεται να χτυπήσεις το κεφάλι σου στον τοίχο!!!…http://bobolasgate.info/2010



Αν κάποιοι εξ υμών θεωρούν τις εκλογές ως μέσον ανατροπής των κατακτητών, εγκληματούν κατά του εαυτού τους. Δεν θα συμμετάσχουμε σε εκλογές τους όρους των οποίων καθορίζει ο εχθρός. Η μαζική αποχή και η απονομιμοποίηση των εκλογών τους είναι βασικός όρος ανατροπής των κατακτητών. Δεν πρέπει να παίξουμε θέατρο σε ένα έργο με δικό τους σενάριο. Εξηγούμαι περαιτέρω. Πώς είναι δυνατόν να λάβουμε μέρος στις εκλογές των κατακτητών χωρίς να έχει γίνει εκκαθάριση των εκλογικών καταλόγων από όλους τους ελληνοποιημένους εισβολείς; Χωρίς εκκαθάριση εκλογικών καταλόγων δεν μπορούμε να συμμετέχουμε στις εκλογές τους.
Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: