"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

20/9/10

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΌΜΩΣ; ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝ!!


Στο ΠΕΠ Κρήτης και Νήσων Αιγαίου εντάχθηκε το έργο της αποκατάστασης Διατηρητέου Λουτρού (χαμάμ) στη Μήθυμνα Λέσβου και της Ανάδειξης του σε Χώρο Τεκμηρίωσης Κατασκευής Χρήσης και Λειτουργίας των Οθωμανικών Λουτρών, με προϋπολογισμό 1.000.000 ευρώ. Το λουτρό έχει χαρακτηριστεί ως ιστορικό διατηρητέο μνημείο.
το οποίο θα αποκατασταθεί με χρηματοδότηση απ’ το ΕΣΠΑΠΗΓΗ

Αν κάποιοι εξ υμών θεωρούν τις εκλογές ως μέσον ανατροπής των κατακτητών, εγκληματούν κατά του εαυτού τους. Δεν θα συμμετάσχουμε σε εκλογές τους όρους των οποίων καθορίζει ο εχθρός. Η μαζική αποχή και η απονομιμοποίηση των εκλογών τους είναι βασικός όρος ανατροπής των κατακτητών. Δεν πρέπει να παίξουμε θέατρο σε ένα έργο με δικό τους σενάριο. Εξηγούμαι περαιτέρω. Πώς είναι δυνατόν να λάβουμε μέρος στις εκλογές των κατακτητών χωρίς να έχει γίνει εκκαθάριση των εκλογικών καταλόγων από όλους τους ελληνοποιημένους εισβολείς; Χωρίς εκκαθάριση εκλογικών καταλόγων δεν μπορούμε να συμμετέχουμε στις εκλογές τους.
Bookmark and Share

1 σχόλιο:

Poulman είπε...

Παρομοιως στα Γιαννιτσα, εχουν βαλθει να αναστηλωσουν κατι ρημαδια τουρκικα λουτρα και βαλθηκαν να μας φανε το οικοπεδο επειδη συνορευει με τα βρωμοερειπια των οθωμανων.