"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

22/9/10

Επιχείρηση μαζικής προπαγάνδας Παπανδρέου-Μπόμπολα για την συλλογική ενοχοποίηση των πολιτών

 Εδώ και μερικούς μήνες εξυφαίνεται μια συντονισμένη επίθεση προπαγάνδας για την πρόκληση ψυχολογικών συνδρόμων ενοχικότητας στους Έλληνες πολίτες και μέσω αυτής, η κάμψη του ηθικού τους ενόψει του εκρηκτικού χειμώνα κοινωνικών εξεγέρσεων.
Η προπαγάνδα τους είναι άθλια!.. μόνο ένα μικρό παιδί δεν θα μπορούσε να την διακρίνει!
 Απέναντι σε αυτό τον άθλιο ψυχολογικό πόλεμο εναντίον της... κοινωνίας που καταρρέει, οι Έλληνες πολίτες πρέπει να οπλιστούν με σημαντικά αποθέματα ψυχολογικής αντίστασης. Και ακόμα, να χρησιμοποιήσουν τα τεράστια αποθέματα οργής τους για να γκρεμίσουν το ταχύτερο δυνατόν την κυβερνητική συμμορία Παπανδρέου και Εθνικών εργολάβων-καναλαρχών που ενορχηστρώνουν την “καμπάνια”.
Η Ελληνική κοινωνία βρίσκεται μπροστά σε ένα νέο 1453 μ.χ.! Βρίσκεται μπροστά σε μια νέα εθνική σκλαβιά για τα επόμενα εκατό χρόνια. Και αυτή την φορά τα όπλα της κατοχής δεν είναι ούτε κουμπούρια, ούτε γιαταγάνια, είναι τα αόρατα όπλα του τεχνητού υπερχρέους και το μνημονίου του ΔΝΤ.
Έλληνες συμπολίτες, ο καιρός πλησιάζει, ας είμαστε σε εθνική ετοιμότητα!…


Αν κάποιοι εξ υμών θεωρούν τις εκλογές ως μέσον ανατροπής των κατακτητών, εγκληματούν κατά του εαυτού τους. Δεν θα συμμετάσχουμε σε εκλογές τους όρους των οποίων καθορίζει ο εχθρός. Η μαζική αποχή και η απονομιμοποίηση των εκλογών τους είναι βασικός όρος ανατροπής των κατακτητών. Δεν πρέπει να παίξουμε θέατρο σε ένα έργο με δικό τους σενάριο. Εξηγούμαι περαιτέρω. Πώς είναι δυνατόν να λάβουμε μέρος στις εκλογές των κατακτητών χωρίς να έχει γίνει εκκαθάριση των εκλογικών καταλόγων από όλους τους ελληνοποιημένους εισβολείς; Χωρίς εκκαθάριση εκλογικών καταλόγων δεν μπορούμε να συμμετέχουμε στις εκλογές τους.
Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: