"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

19/9/10

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ...

  Το άμεσο καθήκον μας είναι η σταδιακή απονομιμοποίηση αυτού του ληστρικού καθεστώτος.Θα επανασυσταθεί ο ελεύθερος δήμος. Στα όριά του θα ισχύει παράλληλα με το καθεστώς η κυβέρνηση του ίδιου του δήμου.
Κάθε Δήμος θα αναλαμβάνει πλήρη εξουσία στα όρια του και θα συνδέεται άμεσα με άλλους δήμους άλλων περιοχών για να δημιουργούν ελεύθερες ζώνες. Οι δήμοι θα ιδρύσουν δημοτική πολιτοφυλακή με απόφαση στην... Εκκλησία των πολιτών. Το ψήφισμα είναι νόμιμο ηθικό και δίκαιο και καμία κρατική εξουσία δεν μπορεί να αρνηθεί την νομιμότητά του όταν το εκλογικό ψήφισμα είναι αυτό που της δίνει την εξουσία και αυτό επικαλείται.
Οι Δήμοι με ευθύνη των Φυλοβασιλέων θα εγγράψουν στους καταλόγους τα μέλη τους Έλληνες Πολίτες που θα κληρώνονται στις Αρχές. Ετσι οι ιδιώτες υπήκοοι του καθεστώτος θα αποκτήσουν νομοθετικές εξουσίες και δικαστικές εξουσίες και θα μετατραπούν σε πολίτες!Όταν οργανωθούν οι Δήμοι με ψήφισμα θα κηρύξουν αποχή απο τις καθεστωτικές εκλογές στην ελεύθερη ζώνη επικράτειάς, της Κοινότητας των Δήμων. Έτσι θα δηλώσουμε ότι οι εκλογές του καθεστώτος των επαγγελματιών πολιτικών είναι άκυρες εντός της Κοινότητας.

Αν κάποιοι εξ υμών θεωρούν τις εκλογές ως μέσον ανατροπής των κατακτητών, εγκληματούν κατά του εαυτού τους. Δεν θα συμμετάσχουμε σε εκλογές τους όρους των οποίων καθορίζει ο εχθρός. Η μαζική αποχή και η απονομιμοποίηση των εκλογών τους είναι βασικός όρος ανατροπής των κατακτητών. Δεν πρέπει να παίξουμε θέατρο σε ένα έργο με δικό τους σενάριο. Εξηγούμαι περαιτέρω. Πώς είναι δυνατόν να λάβουμε μέρος στις εκλογές των κατακτητών χωρίς να έχει γίνει εκκαθάριση των εκλογικών καταλόγων από όλους τους ελληνοποιημένους εισβολείς; Χωρίς εκκαθάριση εκλογικών καταλόγων δεν μπορούμε να συμμετέχουμε στις εκλογές τους.
Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: