"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

21/9/10

Η ζωή των νέων........

 Η ζωή των ανθρώπων, φτανει σε ένα σημείο όπου οι δυνατότητες της νεανικής ηλικίας, που φαίνονται απεριόριστες, ξαφνικά στενεύουν και πρέπει κανείς να αντιμετωπίσει το γεγονός, πως δεν είναι πια ανοιχτές όλες οι επιλογές.
Αυτή η γνώση μπορεί να εμπνεύσει μια νέα δημιουργική δραστηριότητα, λιγότερο αθώα ίσως, από τον αφελή ενθουσιασμό των προηγούμενων ετών, αλλά πιο σύνθετη και τελικά πιο γόνιμη.
Η διαδικασία του να αντιμετωπίζει κανείς τα όριά του δεν είναι ποτέ εύκολη.
Μπορεί να καταλήξει σε απελπισία ή σε ΕΞΕΡΓΕΣΗ.
Μπορεί να δημιουργήσει ένα μίσος για τον εαυτό του, που να μετατρέπει αναπόφευκτους συμβιβασμούς σε μιά αίσθηση ανικανότητας.....

ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ Η ΕΞΕΡΓΕΣΗ , ΠΑΡΑ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ, Ο ΚΑΘΕ ΝΕΟΣ...

Αν κάποιοι εξ υμών θεωρούν τις εκλογές ως μέσον ανατροπής των κατακτητών, εγκληματούν κατά του εαυτού τους. Δεν θα συμμετάσχουμε σε εκλογές τους όρους των οποίων καθορίζει ο εχθρός. Η μαζική αποχή και η απονομιμοποίηση των εκλογών τους είναι βασικός όρος ανατροπής των κατακτητών. Δεν πρέπει να παίξουμε θέατρο σε ένα έργο με δικό τους σενάριο. Εξηγούμαι περαιτέρω. Πώς είναι δυνατόν να λάβουμε μέρος στις εκλογές των κατακτητών χωρίς να έχει γίνει εκκαθάριση των εκλογικών καταλόγων από όλους τους ελληνοποιημένους εισβολείς; Χωρίς εκκαθάριση εκλογικών καταλόγων δεν μπορούμε να συμμετέχουμε στις εκλογές τους.
Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: