"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

28/9/10

ΟΙ ΠΩΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ.-- Έλληνας που δεν πιάνει όπλο για να υπερασπίσει την πατρίδα του, ΔΕΝ λέγεται Έλληνας και δεν έχει θέση σε αυτά τα ιερά χώματα!!!

Ποίοι ΠΟΥΛΗΣΑΝ το Βυζάντιο; ΟΛΟΙ αυτοί που εσείς μέχρι σήμερα προσκυνάτε και φιλάτε τους σταυρούς τους, ρίχνετε τον όβολόν σας στο δήθεν φιλόπτωχο ταμείο τους και τόσο παρωπιδιασμένα προσκυνο-φιλάτε τις εικόνες των δήθεν αγίων τους, δηλαδή προσκυνάτε τα είδωλα και μετά λέτε ότι εμείς είμαστε οι ειδωλολάτρες. Οι παπάδες είναι άχρηστοι, δειλοί και τεμπέληδες και θα σας το αποδείξω. και μην μου πείτε για μερικούς στην Τουρκοκρατία γιατί εμάς άλλα λένε τα αποδεικτικά έγγραφά μας.

Ιερείς, καλόγεροι, Ιεχωβάδες και λοιπό παπαδαριό που δεν έπιασαν όπλο λόγω της....
ιδιότητας τους και μην ξεχνάτε ότι το Βυζάντιο έπεσε στα χέρια των Τούρκων, όχι από έλλειψη ανδρείας των μαχητών του αλλά γιατί οι περισσότεροι νέοι ήταν καλόγεροι. Οι καλόγεροι μαζί με όλο το ιερατείο, αριθμούσαν περίπου 500.000 ενώ ο στρατός των Τούρκων δεν υπερέβαινε τις 140.000 και ο στρατός του Αυτοκράτορα δεν υπερέβαινε τις 13.000 όπου οι περισσότεροι ήταν ξένοι μισθοφόροι! Εάν οι 500.000 κρατούσαν ένα ρημάδι όπλο και έβαλαν κατά του εχθρού, τώρα ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΟΥΡΚΟΙ στον πλανήτη!!!  Άς μην ξεχνάμε και το γεγονός ότι εβραίος άνοιξε την πύλη της Πόλης και μπήκαν μέσα οι Τούρκοι και κατέσφαξαν τους συγγενείς σας.
Αναλογιστήκατε ποτέ το ΓΙΑΤΙ υπάρχετε; Μήπως είναι επειδή κάποιος συγγενής σας κατάφερε να γλιτώσει πρώτα από το χριστιανικό και έπειτα από το Τούρκικο σπαθί; ΝΑ κυρίες και κύριοι ποίοι αληθινά ευθύνονται για τον χαμό της Κωνσταντινούπολης και το πνευματικό σκοτάδι που έχουν μέχρι και τις ημέρες μας οι Έλληνες. Δόξα τον όποιο θεό, δεν έχετε ανάγκη από χρήματα, έχετε τις όποιες εργασίες σας. Δώστε τους μία κλωτσιά να πάνε στα Τάρταρα όπου ανήκουν και θα δείτε τί εστί ξημέρωμα.

Έλληνας που δεν πιάνει όπλο για να υπερασπίσει την πατρίδα του, ΔΕΝ λέγεται Έλληνας και δεν έχει θέση σε αυτά
τα ιερά χώματα!!!

Του ρασοφόρου συνέτριψε ο πέλεκυς και η αξίνα,
τα μεγαλόχαρα είδωλα στα βάθη των ναών.
Των συντριμμένων η ψυχή, δεν χάθηκε μ’ εκείνα.
Φωτοπλανήτης έγινε στα χάη των ουρανών.
Όσο που νέα ζωντάνεψε αγαλματένια κρίνα,
στου διαλεχτού τον λογισμό, στους κήπους των σοφών.
Άναβε φωτιές καλόγερε, κάψε, κάψε, στα χαμένα καις.
Από την στάχτη της φωτιάς σου, της ιδέας ο χρυσαετός
τις φτερούγες του τεντώνει πιο πλατιές,
προς τα ύψη, προς το φως!!!
Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: