"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

14/9/10

Σκάνδαλο μεγατόνων: το “Fast Track” του Γιώργου Παπανδρέου ανοίγει την πόρτα στην παραχώρηση ελληνικής υφαλοκρηπίδας!

 Ο Γιώργος Παπανδρέου υποστήριξε με πάθος στη ΔΕΘ το νέο εκτρωματικό νόμο για τα Μεγάλα Δημόσια Έργα και Επενδύσεις (Fast Track).
Οι Έλληνες πολίτες, οι οποίοι στην συντριπτική τους πλειοψηφία δεν γνωρίζουν ούτε το περιεχόμενο του νόμου, ούτε τα δικαιώματα τους στην κοινή (δημόσια) περιουσία που ξανά τους υφαρπάζεται, δικαιούνται να γνωρίζουν:
Ο νόμος αναφέρει ρητά: “… επιτρέπεται η παραχώρηση στο Φορέα Πραγματοποίησης τους, του δικαιώματος χρήσης αιγιαλού, παραλίας, συνεχόμενου ή παρακείμενου θαλάσσιου χώρου ή του πυθμένα.”

πυθμένας = υφαλοκρηπίδα

Υφαλοκρηπίδα: δημόσια περιουσία, ένα από τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας, μια από τις αιτίες πολέμου μεταξύ Ελλάδος-Τουρκίας.
Ελληνική Υφαλοκρηπίδα κατά μήκος 16.000 χιλιομέτρων ακτογραμμής: γίνεται αντικείμενο παραχώρησης και εμπορικής εκμετάλλευσης από αγνώστους ξένους “επενδυτές” (Αμερικάνους, Ευρωπαίους ή και Τούρκους), αλλά και “γνωστούς – αγνώστους” εγχώριους επενδυτές, με την ευγενική μεσολάβηση της κυβέρνησης και ιδιαίτερα του ενορχηστρωτή Γιώργου Παπανδρέου.
Ερώτηση προς τον πρωθυπουργό της Ελλάδας: γιατί προωθείτε στο πλαίσιο του συγκεκριμένου νόμου, την “υπερ-επένδυση” της Ελληνικός Χρυσός ΑΕ του Μπόμπολα στην Χαλκιδική (http://bit.ly/8ZpjyE), σε έκταση 317.000 στρεμμάτων πρώην δημόσιας περιουσίας, με δασοκάλυψη 90%, κατά μήκος ακτογραμμής 41 χιλιομέτρων και δίπλα στα κοιτάσματα πετρελαίου που πιθανόν εκτείνονται υπό της αντίστοιχης υφαλοκρηπίδας;..
Ερώτηση προς την ανεξάρτητη Δικαιοσύνη: Γιατί δεν έχει επεμβαίνει ο Εισαγγελέας;..

Σ.Κ.-- ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ; ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΣΤΟΑ ; ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΑΔΕΛΦΑΚΙΑ; 

http://bobolasgate.info/2010/09

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, ΚΑΙ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ.

Αν κάποιοι εξ υμών θεωρούν τις εκλογές ως μέσον ανατροπής των κατακτητών, εγκληματούν κατά του εαυτού τους. Δεν θα συμμετάσχουμε σε εκλογές τους όρους των οποίων καθορίζει ο εχθρός. Η μαζική αποχή και η απονομιμοποίηση των εκλογών τους είναι βασικός όρος ανατροπής των κατακτητών. Δεν πρέπει να παίξουμε θέατρο σε ένα έργο με δικό τους σενάριο. Εξηγούμαι περαιτέρω. Πώς είναι δυνατόν να λάβουμε μέρος στις εκλογές των κατακτητών χωρίς να έχει γίνει εκκαθάριση των εκλογικών καταλόγων από όλους τους ελληνοποιημένους εισβολείς; Χωρίς εκκαθάριση εκλογικών καταλόγων δεν μπορούμε να συμμετέχουμε στις εκλογές τους.
Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: