"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

14/9/10

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ… ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΦΥΣΙΚΑ.

ΣΧ.Κρισαίον.{ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ; ΕΧΟΥΝ ΑΔΙΚΟ ΟΤΑΝ ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ;)

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
Προ ημερών αναφέρθηκε ότι στην περιοχή του συνοριακού νομού ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ βρέθηκαν όπλα και χιλιάδες σφαίρες. Το ανέφεραν στα πολύ χαμηλά …των εφημερίδων. Αμέσως μετά το θέμα εξαφανίστηκε. Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και η κυβέρνηση δεν έχει... δώσει απαντήσεις σε αυτά, ή η ΕΛΑΣ, ή το ΓΕΣ λόγω του ότι και ο νομός είναι παραμεθόριος. Ανήκουν σε Αλβανικές μαφιόζικες οργανώσεις που τα έκρυψαν εκεί μετά τα γεγονότα 1997-1998 και τον λαϊκό ξεσηκωμό στη γειτονική χώρα κατά του ΜΠΕΡΙΣΑ(τότε); Μήπως ανήκουν σε άλλες οργανώσεις οι οποίες μέσα στα χάλια που είναι η χώρα μας, πιθανότατα κάποτε να τα χρησιμοποιήσουν για τους παράνομους σκοπούς τους; Μήπως είναι ακόμα μέρος των όπλων της γνωστής ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΠΡΟΒΙΑΣ/ΨΥΧΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ (γιατί αυτά τα όπλα συνολικά δεν έχουν βρεθεί)-που μάλλον το αποκλείω(η φύση των όπλων είναι προς Αλβανία μεριά), αλλά όλα πρέπει να λαμβάνονται υπόψη- και τέλος πάντων γιατί τόσες χιλιάδες σφαίρες; Και αναρωτιέμαι η τοπική αστυνομία και το Αρχηγείο/ΔΙΟΙΚΗΣΗ της ΕΛΑΣ στη Β Ελλάδα τι κάνουν, καθώς επίσης και η 15η Ταξιαρχία Πεζικού(ΚΑΣΤΟΡΙΑ). Θυμάμαι κάποτε τον Επίτιμο Διοικητή του Α ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ Αντιστράτηγο ΚΩΣΤΑ ΚΑΤΗ(εξαίρετο αξιωματικό , που αποστρατεύτηκε στις τελευταίες κρίσεις ) που είχε πει ότι «η ζώνη του ΑΣΣ που εδρεύει στη ΚΟΖΑΝΗ θα πρέπει να έχει μεταξύ άλλων και την περίπτωση της μελέτης-εκπαίδευσης και αντιμετώπισης ασύμμετρων απειλών. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ. Τότε τι γίνεται και δεν έχουμε κάτι από έρευνες…και αποτελέσματα; ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΠΡΟΣ ΑΣΥΜΜΕΤΡΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ.

Αν κάποιοι εξ υμών θεωρούν τις εκλογές ως μέσον ανατροπής των κατακτητών, εγκληματούν κατά του εαυτού τους. Δεν θα συμμετάσχουμε σε εκλογές τους όρους των οποίων καθορίζει ο εχθρός. Η μαζική αποχή και η απονομιμοποίηση των εκλογών τους είναι βασικός όρος ανατροπής των κατακτητών. Δεν πρέπει να παίξουμε θέατρο σε ένα έργο με δικό τους σενάριο. Εξηγούμαι περαιτέρω. Πώς είναι δυνατόν να λάβουμε μέρος στις εκλογές των κατακτητών χωρίς να έχει γίνει εκκαθάριση των εκλογικών καταλόγων από όλους τους ελληνοποιημένους εισβολείς; Χωρίς εκκαθάριση εκλογικών καταλόγων δεν μπορούμε να συμμετέχουμε στις εκλογές τους.
Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: