"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

20/9/10

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΩΣ ΕΘΑΨΑΝ ΜΕ ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΕΣ ΤΟ ΤΥΜΒΟ ΤΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΩΝ-Πετάγαν τα κόκκαλα των Σαλαμινομάχων στη θάλασσα..

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΝΑΥΠΗΓΙΟΥ ΗΤΑΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΣ!!! 

ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΑΜ;

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΌΜΩΣ; ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝ!!

 
Σε δελτίο τύπου του Υπουργείου Ναυτιλίας 29/8/2001 διαβάζουμε για την σύμβαση παραχώρησης και των υποδομών από τον ΟΛΠ όπου αναφέρεται η δεσμευση για την συνέχιση και την ανπάπτυξη της Ναυπηγοεπισκευαστικής δραστηριότητος μέχρι το 2030 σχο χώρο της ζώνης Περάματος και στη Κυνοσούρα.

Στις 27/6/2001 ΥΠΠΟ απαντά στην ερώτηση Τατούλη ότι το 1975 η Ναυπηγική εταιρία παρόλο που είχε απορριφθεί από το αίτημά της για επέκταση εγκαταστάσεων προχώρησε σε ισοπεδωτικές εργασίες στο Αν μέρος του τύμβου δημιουργώντας σκάμα βάθους 15μ. χρησιμοποιησε τον χώρο σαν απόθεση απορριμάτων το 1980 διαμετακόμιση άνθρακα και διακομετακόμισης.


Τέσσερα σήματα του ΥΠΠΟ το 1998 στο τοπικό ΑΤ για να σταματήσουν παράνομες εργασίες και επιχωματώσεις της εταιρίας Μπεχρή δεν βρίσκουν κάποια ανταπόκριση και τελικά κάποιοι τιμωρούνται με λιγόμηνη εξαγοράσιμη φυλάκιση για καταστροφή αρχαιοτήτων. Αντί αυτού πήγαν κάποιοι αξιωματικοί του ναυτικού με τη σκέψη να τοποθετήσουν μνημείο προς τιμή της ναυμαχίαςκαι παραλίγο να τους συλλάβουν.
ΠΗΓΗ

Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: