"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

18/9/10

MEΓΑΛΕΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ, με αφορμή την γενική Συνέλευση του ΟΗΕ



'Λεφτά υπάρχουν'': Μαζί με τον πρωθυπουργό (που γέμισε τις φυλακές στην Ελλάδα με τα λαμόγια ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, μιζολήπτες και μη, που καταλήστευσαν-χρεοκόπησαν την πατρίδα μας) έρχονται στις ΗΠΑ, ο υπουργός Εξωτερικών Δημ. Δρούτσας και ο υφυπουργός Σπ. Κουβέλης (18 Σεπτ.).
- Τα έξοδα γιά τις ''φιλενάδες'' μελών της συνοδείας του GAP και τα ψώνια στα πολυτελή καταστήματα της 5ης λεωφόρου, όπως έγινε Μάρτιο και Ιούνιο 2010, πιστεύουμε θα πληρωθούν από τους....
ίδιους. (Γιά λεπτομέρειες, ρωτήστε τον επί του Τύπου σύμβουλο του GAP, τον κ. Ζιώγα)
- Λέτε, τα γνωστά παπαγαλάκια-''μαϊντανοί'', μεγαλο-ανταποκριτές και μη στις ΗΠΑ, να ερωτούν πάλι τους συνοδεύοντες τον πρωθυπουργό συμβούλους του, ''τι γραμμή να περάσουμε κάτω'' (Ελλάδα); Αναμένουμε με αγωνία τους γνωστούς παπατζίδικους ''διθύραμβους'' γιά τον GAP, αλλά και την ''γραμμή'' προς ''ιθαγενείς'', στα (''κυβερνητικά'') λιμνάζοντα κανάλια ΜEGA, ANT και ΕΡΤ...

Την Δευτέρα (20 Σεπτ.) έρχεται και ο υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος γιά τους Απόδημους (που καμία κυβέρνηση δεν τους σεβάστηκε) ο Δημ. Δόλλης (αυτός θα προωθήσει τα ζητήματα των...Απόδημων στην γεν. Συνέλευση του...ΟΗΕ;).
Η αντιπροσωπεία, συνολικά, είναι 22-25 άτομα
, χώρια οι της κρατικής Τηλεόρασης κ.ά... Θα μείνουν στο ξενοδοχείο ''Le Parker Méridien New York'' (119 West 56th Street, Manhattan), όπου οι τιμές κυμαίνονται από 725.28 ίσαμε 1,356.40 δολ., την βραδυά, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του (θα τους γίνει έκπτωση, θα δοθούν τιμές ως ''πακέτο''). Το συνολικό κόστος και αυτού του ταξιδιού (καύσιμα κλπ έξοδα αεροπλάνου, εισιτήρια γιά τους υπόλοιπους, ξενοδοχεία, Ουάσιγκτον, αυτοκίνητα, φαγητά κλπ, γιά 6 ημέρες) εκτιμάται σε $600-700,000.
Ο κ. Δρούτσας θα παρατείνει κατά μία εβδομάδα την παραμονή του στις ΗΠΑ. Θα επισκεφθεί και το Λος 'Αντζελες, 29-30 Σεπτεμβρίου. Στις 28 Σεπτεμβρίου ο ΥΠΕΞ, θα μιλήσει στην 65η γεν. Συνέλευση του ΟΗΕ.
Ναι, σημαντικές
οι επαφές στον ΟΗΕ κι αλλού του πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου γιά την Ελλάδα (και ειδικά γιά το προσωπικό του immage), αλλά οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά -και δίνουν το παράδειγμα/μήνυμα- σε πολύ δύσκολους, γιά τον ελληνικό λαό, καιρούς. (Σημ.: Η 5 ημερών επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Ν. Υόρκη, τον Ιούνιο, ήταν κομματική -''Σοσιαλιστική Διεθνής''- αλλά τα έξοδα πληρώθηκαν από τους φορολογούμενους).


http://www.kalami.net/
Αν κάποιοι εξ υμών θεωρούν τις εκλογές ως μέσον ανατροπής των κατακτητών, εγκληματούν κατά του εαυτού τους. Δεν θα συμμετάσχουμε σε εκλογές τους όρους των οποίων καθορίζει ο εχθρός. Η μαζική αποχή και η απονομιμοποίηση των εκλογών τους είναι βασικός όρος ανατροπής των κατακτητών. Δεν πρέπει να παίξουμε θέατρο σε ένα έργο με δικό τους σενάριο. Εξηγούμαι περαιτέρω. Πώς είναι δυνατόν να λάβουμε μέρος στις εκλογές των κατακτητών χωρίς να έχει γίνει εκκαθάριση των εκλογικών καταλόγων από όλους τους ελληνοποιημένους εισβολείς; Χωρίς εκκαθάριση εκλογικών καταλόγων δεν μπορούμε να συμμετέχουμε στις εκλογές τους.
Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: