"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

20/9/10

Μιλώντας λοιπόν περί φορολογικών εσόδων, προσπάθησα να μάθω τι τζίρο έκανε όλες αυτές τις μέρες στη Θεσσαλονίκη το Τίμιο Ξύλο που ήρθε περιοδεία και ήταν και sold out.


Βυζάντιον
Προκόπιος
  Άκουσα στο ραδιόφωνο για εβδομήντα χιλιάρικα, αν και δεν υπάρχει τρόπος να το διασταυρώσεις και δεν αποκλείω το ποσό να είναι εντελώς αυθαίρετο, να είναι μεγαλύτερο ή μικρότερο. Φυσικά, είναι αφορολόγητο. Και ασφαλώς ουδείς γνωρίζει πού και πώς διακινήθηκαν αυτά τα χρήματα. Τι ποσοστό πήρε η Μητρόπολη Θεσσαλονίκης; Πόσα έφυγαν στα Ιεροσόλυμα;Αν κάποιοι εξ υμών θεωρούν τις εκλογές ως μέσον ανατροπής των κατακτητών, εγκληματούν κατά του εαυτού τους. Δεν θα συμμετάσχουμε σε εκλογές τους όρους των οποίων καθορίζει ο εχθρός. Η μαζική αποχή και η απονομιμοποίηση των εκλογών τους είναι βασικός όρος ανατροπής των κατακτητών. Δεν πρέπει να παίξουμε θέατρο σε ένα έργο με δικό τους σενάριο. Εξηγούμαι περαιτέρω. Πώς είναι δυνατόν να λάβουμε μέρος στις εκλογές των κατακτητών χωρίς να έχει γίνει εκκαθάριση των εκλογικών καταλόγων από όλους τους ελληνοποιημένους εισβολείς; Χωρίς εκκαθάριση εκλογικών καταλόγων δεν μπορούμε να συμμετέχουμε στις εκλογές τους.
Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: