"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

20/10/10

Ματαιώνεται η επένδυση ύψους 2.5δισ ευρώ στον Αστακό..{Μήπως ήταν μεγάλη η προμήθεια;} Fast tra....rrrrrr...



Δεν τα βρήκαν τελικά οι επενδυτές του Κατάρ και της Ιταλίας για τα έργα ύψους 2.5δισ ευρώ στον Αστακό και τελικά ματαιώνεται. 
Σύμφωνα με πληροφορίες το θέμα γνωστοποίησε η πλευρά του Κατάρ με επιστολή που εστάλη στον υφυπουργό Εξωτερικών Σπύρο Κουβέλη, με την οποία αποσύρει το εμιράτο το ενδιαφέρον του για την συγκεκριμένη επένδυση. Στον Αστακό προβλεπόταν να κατασκευαστεί τερματικός σταθμός υγροποιημένου φυσικού αερίου και μονάδα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας. 
Σε δηλώσεις του, στο ΑΠΕ ο υφυπουργός Εξωτερικών για το θέμα τόνισε ότι «η εξέλιξη αυτή έχει να κάνει με το επιχειρηματικό μέρος της επένδυσης. Δεν τα βρήκαν οι επιχειρηματίες», ενώ πρόσθεσε ότι δεν επηρεάζεται κατά κανένα τρόπο η συμφωνία που υπέγραψε ο υπουργός Επικρατείας Χ. Παμπούκης στη Νέα Υόρκη, για επενδύσεις ύψους 5 δισ. δολαρίων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: