"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

17/11/10

Κύπρος: Κερύνεια..Οι Τούρκοι έχουν επιδοθεί σ΄ένα όργιο Σφαγής καί Λεηλασίας !!!

ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟ,ΔΡΑΓΩΝΟ-ΡΕΠΟΥΣΗ-ΦΡΑΓΚΟΥΔ....ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ , ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΡΠΕΤΑ : ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ !!!! ΑΛΗΤΕΣ !!!!!  θα σας λιώσουμε τα κεφάλια ερπετά !!
ΚΥΠΡΟΣ 1974 22 ΙΟΥΛΙΟΥ....
Οι μηχανοκίνητες τουρκικές ορδές, εξορμώντας από το Πέντε Μίλι, κατέλαβαν τα γύρω χωριά προωθούμενες προς τη.... γραφική πόλη της Κερύνεια, η οποία βομβαρδίζεται συνεχώς από θάλασσα και από ξηρά.
Η τραγικότητα των στιγμών είναι απερίγραπτη.
Μεμονωμένες ομάδες εθνοφρουρών μάχονται απεγνωσμένα χωρίς να αναμένουν από πουθενά καμία ενίσχυση.
Οι κάτοικοι {κυρίως γυναικόπαιδα}  έντρομοι προσφεύγουν, υπό την προστασία της ειρηνευτικής δύναμης των Ην. Εθνών, στο ξενοδοχείο " Ντομ" ή προς τα γειτονικά χωριά Πελάτες και Αγ. Επίκτητο.

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΔΟΘΕΙ Σ΄ΕΝΑ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΟΡΓΙΟ ΣΦΑΓΗΣ ΚΑΙ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ, ΟΙ ΔΕ ΔΡΟΜΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΔΙΚΗ ΑΡΤΗΡΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΕΜΙΣΕΙ ΑΠΟ ΠΤΩΜΑΤΑ......

λίγο μετά το μεσημέρι διείσδυσαν στην Κερύνεια οι πρώτοι επιδρομείς και ως το βράδυ ολόκληρη πόλη , που επάνω της πέφτουν εφιαλτικές οι ανταύγειες από τις φωτιές στον Πενταδάκτυλο, βρισκόταν υπό το πέλμα του Αττίλα.
Αντίσταση, ωστόσο, εξακολουθεί να προβάλλεται από το φρούριο της Κερύνειας και, σποραδικά, από διάφορα άλλα σημεία.
Κι ενώ ήδη από τις 4 το απόγευμα ισχύει επίσημα η ΑΝΑΚΩΧΗ, ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΣΦΑΓΕΣ, ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ , ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ φιρτώνουν τα μεταγωγικά που αποβιβάζουν στρατό με παντός είδους αγαθά, ΛΕΙΑ ΤΟΥΣ , που έχουν καταληστέψει, για να μεταφερθεί στην Τουρκία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: