"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

9/11/10

Οργανωτικό σχέδιο της Ελληνικής Επαναστάσεως

Το άμεσο καθήκον των Ελλήνων επαναστατών είναι η σταδιακή απονομιμοποίηση του κατοχικού καθεστώτος σε όλα τα επίπεδα, και η δημιουργία ζωνών ελευθερίας. Ζώνη ελευθερίας σημαίνει ότι σε μία συνοικία δεν εφαρμόζεται το μνημόνιο του ΔΝΤ, ή ότι η συγκεκριμένη συνοικία δεν πληρώνει φόρους στο κατοχικό καθεστώς...

Δεν χρειάζεται να καταλάβουμε την εξουσία άμεσα σε όλα τα μέρη της Ελλάδος. Μπορούμε να καταλάβουμε την εξουσία σε ωρισμένες περιοχές και να δημιουργήσουμε ελεύθερες ζώνες, όπου δεν θα ισχύουν οι κατοχικοί νόμοι των ΔΝΤ-ΕΕ-Παπανδρέου.

Εφ’ όσον δεν μας προστατεύει η αστυνομία, ιδρύουμε λαϊκές πολιτοφυλακές. Εφ’ όσον οι εκλογικοί κατάλογοι και τα αρχεία του κράτους νοθεύονται προκειμένου να εμφανιστούν ως Έλληνες οι εισβολείς, δημιουργούμε τα δικά μας Ελληνικά ληξιαρχεία.
Το επόμενο βήμα είναι να προχωρήσουμε στην διεξαγωγή παραλλήλων εκλογών, με δικούς μας εκλογικούς καταλόγους. Δι’ αυτού του τρόπου το Ελληνικό επαναστατικό κίνημα θα αποδείξει την δύναμή του και θα επιβάλλει την θέλησή του. Αν εγκλωβιστεί έστω και ένας Έλλην στις κατοχικές εκλογές, νομιμοποιεί εμμέσως το κατοχικό καθεστώς.

Ο στόχος της δημιουργίας πολιτοφυλακών, Εκκλησιών του Δήμου, λαϊκών δικαστηρίων, παραλλήλων εκλογών, είναι να προπαγανδίσουμε στον Λαό την ιδέα ανακηρύξεως Εθνοσυνελεύσεως, η οποία θα λειτουργεί παραλλήλως και ανεξαρτήτως από το κατοχικό καθεστώς.

Η πολιτική αυτονόμηση των Ελλήνων θα πάρει σάρκα και οστά με την ψήφιση νόμων στην Εθνοσυνέλευση που θα ακυρώνουν τα νομοσχέδια του κατοχικού κοινοβουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: