"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

19/11/10

ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ !! Η ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ Η ΠΕΘΑΙΝΟΥΜΕ !! ΔΙΑΒΑΣΤΕ !!!

ΑΙΧΜΗΡΑ4/ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ…


«Είσαι ο ήλιος που έχει γίνει επικίνδυνος/και κάθε ημέρα καίει την επιδερμίδα μου /σαν τους πολλούς πολιτικούς /και εσύ είσαι ένας από αυτούς/που ξεπουλάνε με ευκολία την... πατρίδα μου/.ΚΑΙΤΗ ΓΑΡΜΠΗ-ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΑΡΔΗΣ/CD «ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ».

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΕΠΙ ΑΝΑΛΥΣΕΩΝ. Προσωπικά θα τα θέσω σε πολύ σύντομη μορφή.

*Για το περιβόητο τζαμί στην ΑΘΗΝΑ/ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ .Αντί να πληρώσουμε εμείς, θα πρότεινα η ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ-το ΚΑΤΑΡ και τα ΗΑΕ να το χρηματοδοτήσουν. Ήμαστε γελασμένοι, αν νομίζουμε ότι επειδή θα το πληρώσουμε εμείς, δεν θα γίνεται ΟΥΑΧΑΜΠΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ κλπ στην ΑΘΗΝΑ. ΑΠΟΛΥΤΑ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ. Το τζαμί θα είναι ΜΑΓΝΗΤΙΚΟΣ ΠΟΛΟΣ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ….

*Στο περιφερειακό σκηνικό κινδύνων που αντιμετωπίζουμε δεν προβαίνεις σε μαζικές καταργήσεις στρατιωτικών δυνάμεων στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ και ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ. Κρατάς κάποιες και υπολογίσιμες. ΑΠΛΑ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΑΣΗ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ…(ΣΚΟΠΙΑ-ΣΑΝΤΖΑΚΙ-κάποια ΚΟΣΟΒΑΡΙΚΑ-ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ κλπ).Απαιτείται ψυχραιμία.

*Δεν μπορώ να κατανοήσω γιατί χρηματοδοτούνται ιδρύματα πρωην πρωθυπουργών και κάτι άχρηστες «δεξαμενές σκέψεις» από τον κρατικό προϋπολογισμό. Δηλαδή τι τρομερό προσέφεραν στον τόπο όλοι αυτοί οι πρωην πρωθυπουργοί; Να μας βουλιάξουν περισσότερο στα χρέη; Και γιατί να έχουμε τόσα πολλά Πανεπιστήμια και άχρηστες ή υποτονικές σχολές; Στις ΗΠΑ τα διάφορα ιδρύματα ΚΛΙΝΤΟΝ-ΜΠΟΥΣ-ΚΑΡΝΕΓΚΙ-ΦΟΡΝΤ-ΜΑΚΑΡΘΟΥΡ-ΡΟΚΦΕΛΕΡ-ΣΤΙΜΣΟΝ-ΟΥΙΛΣΟΝ-ΚΑΡΤΕΡ-ΑΙΖΕΝΧΑΟΥΕΡ-ΤΡΟΥΜΑΝ-ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΡΗΓΚΑΝ κλπ, δεν χρηματοδοτούνται από τον ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟ προϋπολογισμό. Και προσφέρουν και εντυπωσιακό έργο. Τα δικά μας τι προσφέρουν; ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ.

*Στο θέμα της ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ. Ούτε ο νέος νόμος ΠΕΡΙ ΑΣΥΛΟΥ, ούτε τίποτα άλλο θα δώσει λύση. ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. Ανησυχώ ιδιαίτερα το προσεχή χρόνο για τυχόν εκτροπή με αντιπαραθέσεις βίαιων ομάδων Αφρικανών-Κεντροασιατών στην πρωτεύουσα με πολιτικές-κοινωνικές και άλλες επιπτώσεις…Γεγονότα τύπου Γαλλικών προαστίων (με ώθηση από αόρατα ή απρόσωπα συμφέροντα), δεν τα αποκλείω. ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΣΥΜΒΑΝ σε γειτονιά της ΑΘΗΝΑΣ μπορεί να προκαλέσει ανάφλεξη. Ανησυχώ για τις ανωτέρω δυο ομάδες ατόμων στην χώρα μας…

*Θα περίμενα στα όσα λέει διθυραμβικά και απροκάλυπτα ο Τούρκος Υπουργός ΜΠΑΓΙΣ να υπήρχε μια σοβαρή και αξιοπρεπής απάντηση. ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ δεν είναι ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΑΡΓΕΝΤΙΝΕΖΙΚΟ ΤΑΝΓΚΟ, ή ΑΥΣΤΡΙΑΚΟ ΒΑΛΣ. Ας σοβαρευτούμε. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ .ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 60 + ΓΥΡΟΥΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ. Είδαμε που οδήγησαν και τα λεβεντοζειμπέκικα του μακαρίτη ΤΖΕΜ και του δικού μας στην ΣΑΜΟ. Μη φθάσουμε σε χειρότερα τώρα.

*Είναι λυπηρό και άμεσα επικριτέο το γεγονός ότι συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι σε διάφορα κανάλια, ενεργούν ΕΤΣΙΘΕΛΙΚΑ και εμφανίζονται ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΙ, ως και ΚΟΜΙΣΑΡΙΟΙ/ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ τραπεζικών συστημάτων. Και άλλα λένε το πρωί και άλλα το βράδυ. ΕΙΝΑΙ ΗΜΙΜΑΘΕΙΣ και ΑΣΧΕΤΙΚΑ ΑΠΕΡΑΝΤΙΛΟΓΟΙ. Μόνο σε χώρα σαν την Ελλάδα θα μπορούσαν να εργαστούν…ΖΑΛΙΖΟΥΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ. Προσεχώς θα προχωρήσω και σε παρακάτω τοποθέτηση…ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΑΣΠΙΔΑ ΚΑΙ ΔΟΡΥ ΤΟΥ ΠΛΕΟΝ ΑΝΑΛΓΗΤΟΥ-ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥ-ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΥ-ΑΘΛΙΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ. Αντί να καταφέρονται κατά εκείνων που ντρόπιασαν την χώρα και είναι οι πολιτικοί, βάλουν εναντίον των μη-εχόντων και κατεχόντων…ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ, και ασφαλώς όχι ΓΚΕΜΠΕΛΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ και αλλάζοντας τα ΕΙΔΩΛΑ με τα ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ. Θα περίμενα να μιλήσουν για το ποιοι καταχράστηκαν εκείνα τα ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ-τα ΠΑΚΕΤΑ ΝΤΕΛΟΡΙ-ΙΙ κλπ. δεν μπορεί να είναι όλα ΑΡΙΟΜΗΤΙΚΗ και ΨΥΧΡΑ ΝΟΥΜΕΡΑ.

*Θα περίμενα κάποιοι να ασχοληθούν με εκείνο το σκάνδαλο που όλοι κρύψανε για την ΨΕΥΤΟΓΡΙΠΗ, που τρέχανε για ΕΜΒΟΛΙΑ και φόβιζαν τον κόσμο ότι θα έχουμε πανδημία και ασυναρτησίες. Και αναφέρομαι και στα δυο κόμματα. Και σε ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ. Γιατί δεν μίλησε και δεν μιλάει κανένας; ΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΚ ΕΜΒΟΛΙΩΝ. Ποιες φαρμακοβιομηχανίες ωφεληθήκαν και θησαύρισαν;

*Σε ότι αφορά τον ΞΕΝΟ ΤΥΠΟ , είναι καλό να παρουσιάζουμε εκείνα τα άρθρα που μας βελτιώνουν την εικόνα της χώρας. ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΟΙΔΩΡΟΥΝ , ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΤΟΠΙΕΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΡΧΕΣ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. Δεν μπορεί να παρουσιάζουμε μόνο εκείνα που εκθειάζουν τον Έλληνα Πρωθυπουργό στην κόντρα με την ΜΕΡΚΕΛ(FINANCIAL TIMES) για εσωτερική κατανάλωση. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΕΜΜΕΝΩ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ Η ΤΡΟΪΚΑ «ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ».ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ. Ανύπαρκτες εκπομπές , και εκπομπές-φαντάσματα τις πληρώνουμε στους λογαριασμούς μας. Η ΤΡΟΪΚΑ πρέπει να επέμβει εκεί που υπάρχει ΠΑΘΟΓΕΝΕΣ και ΑΧΡΗΣΤΟ ΛΙΠΟΣ…Και όχι τα μέτρα να λαμβάνονται ενάντια στις ασθενείς και μεσαίες τάξεις.

* Ρεαλιστικά μην περιμένετε από το ΚΑΤΑΡ και την ΚΙΝΑ να σωθούμε. Η περίπτωση του ΑΣΤΑΚΟΥ και η εμπλοκή ύποπτων Αραβικών στοιχείων, έδειξε το χάλι μας. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ. Σε μια χώρα που δεν παράγει δεν μπορεί να περιμένουμε υπολογίσιμες και παραγωγικές επενδύσεις. ΑΚΟΜΑ και οι ΚΙΝΕΖΟΙ με κάποιες μικροεξαιρέσεις σε 1-2 τομείς) παρασιτικοί είναι και με προϊόντα της συμφοράς… ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΝΟΥΝ ΜΕ ΚΙΝΗΣΕΙΣ-ΜΑΤ οι Αμερικανοί από παντού για να δούμε τι θα δούμε….Από τους ΚΑΤΑΡΙΑΝΟΥΣ μην περιμένετε κάτι το εντυπωσιακό. Δεν το δουλεύουμε σαν επιλογή σωστά και μπορεί να ζητήσουν διάφορα και περίεργα….ΜΗΝ ΥΠΕΡΕΚΤΙΜΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. Το Πεκίνο κοιτάει προς ΑΓΚΥΡΑ-ΤΕΧΕΡΑΝΗ-ΔΑΜΑΣΚΟ.

*Τέλος και οι προτάσεις για ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ είναι επιεικώς απαράδεκτες. Με τα νυν υλικά το ΥΠΑΡΧΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ. ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ. Με κόμματα ΝΤΟΡΑΣ-ΚΟΥΒΕΛΗ-ΛΑΟΣ δεν αλλάζει τίποτα. ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ. Παλιό κρασί και ξινό σε ψευτομπουκάλια(ψευδεπίγραφα)… Μια τέτοια πολύχρωμη κυβέρνηση θα αποτύχει πλήρως και θα μας φέρει σε ακόμα πιο τραγικά και πρωτοφανή αδιέξοδα. ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ και οι ΚΥΡΙΟΙ δεν προέρχονται από παρθενογέννηση…ΜΙΑ ΟΙΚΟΥΜΕΜΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΩΜΑ..

Κάποτε επί ΠΟΛΕΜΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ είχα γράψει ότι «με συμβιβασμούς και συγκολλήσεις/ΜΕΤΡΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ δεν αποφεύγεται ο ΠΟΛΕΜΟΣ .ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΣΑΝ ΜΕΣΟ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ. Το ίδιο λέω και τώρα για την ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. Με οικουμενικές συγκλίσεις της απελπισίας, των δημοσίων σχέσεων και της παρεούλας δεν επιτυγχάνεται τίποτα. Οι άνθρωποι αυτοί δεν παράγουν πολιτική. ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. Είναι τα άλλα μοντέλα διακυβέρνησης που χρειαζόμαστε. ΜΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΜΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΜΙΑ ΤΟΛΜΗΡΗ –ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ-ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΕΙΡΑ(ΜΕΣΩ ΣΟΒΑΡΟΥ ΔΙΑΛΟΓΟΥ) ΥΙΟΘΕΤΗΣΗΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ… ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΑΡΩΤΙΚΗ ΜΕΤΕΞΕΛΙΞΗ(ΤΣΟΥΝΑΜΙ –ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ) ΤΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΚΟΥ-ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥ-ΕΞΑΣΘΕΝΗΜΕΝΟΥ-ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΥ-ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. ΤΕΛΕΙΑ και ΠΑΥΛΑ.
************************************
ΔΕΙΤΕ : 

Οργάνωση Ελληνικής πολιτοφυλακής

Ενώ οι επαναστάτες σήκωσαν το γάντι που τους πέταξε ο Παπανδρέου, οι κυνοβουλευτικοί έρριξαν λευκή σημαία

Ίδρυση πολιτικού φορέως των Ελλήνων στο θρήσκευμα

Ο πολιτικός φορεύς θα έχει επαναστατικούς σκοπούς. Δεν πρόκειται για κίνηση διαμαρτυρομένων πολιτών. 

ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ; ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ;   





 

Δεν υπάρχουν σχόλια: