"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

8/12/10

Εντολή Δολοφονίας του , Α. Παπανδρέου. 1987


Τ
ο 1971, η υπηρεσία εκτόξευσε δυο νέους δορυφόρους της, που είχαν ονομαστεί "Κώδικας 647" και είχαν τα παρατσούκλι "Μπίγκ Μπέρντ".
Βάρους 12 τόνων και ύψους 80 μέτρων συνιστούσαν τους πιο τελειοποιημένους σταθμούς παρακολούθησης, με μηχανήματα τόσο ακριβά, ώστε μπορούσαν να εντοπίσουν από ύψος 200 χιλιομέτρων αντικείμενα επιφανείας 60 εκατοστών.
Τα "Μπιγκ Μπερντ", είχαν κάμερες που μπορούσαν να εντοπίσουν τους ...πυραύλους, ακόμα κι όταν ήταν υπόγειοι, επειδή σε αυτά τα σημεία η θερμοκρασία της γης είναι υψηλότερη από το φυσιολογικό.
Μπορούσαν να ακούσουν μέχρι και τις συνδιαλέξεις και συζητήσεις των ηγετών του Κρεμλίνου.
Του Κοσίγκιν στο γραφείο του, του Μπρέζνιεφ στη ντάτσα του.
Επίτευγμα, που είχε και μια κωμική πλευρά, αφού έτσι αποκαλυπτόταν αδιακρισίες για την οικογένεια ζωή του Κοσίγκιν, την υγεία του Μπρέζνιεφ, μέχρι και την σεξουαλική ζωή του Ποντγκόρνυ, καθώς και παρατηρήσεις του Σουσλώφ, όπως διέσχιζε τους δρόμους της Μόσχας με την λιμουζίνα του...

Όπως συνέβη και με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας Κ. Καραμανλή τον Αύγουστο του 1974, όταν αρκετά θυμωμένος φώναζε στον Μολυβιάτη ότι όχι μόνο θα έβγαζε την Ελλάδα από το ΝΑΤΟ , άλλα θα έκλεινε και τις Αμερικάνικες βάσεις.

Μόλις το μετέδωσαν στο Αρχηγείο της NSA, σε 24 ώρες αποφασίστηκε η δολοφονία του.
Χρειάστηκε η αποφασιστική επέμβαση του τότε Υπουργού Χένρυ κίσσιγκερ, για να σωθεί η ζωή του τότε Πρωθυπουργού της Ελλάδας.

Τον Μάρτιο του 1987, ο τότε Πρωθυπουργός Α. Παπανδρέου , είχε διατυπώσει ορισμένες απόψεις του στους άμεσους συνεργάτες του, σχετικά με την εξαγορά των μετοχών του ξένου καρτέλ πετρελαίων , που εκμεταλλεύεται το σφράγισμα των κοιτασμάτων στη Θάσο.

Ο Α. Παπανδρέου, συνελήφθη από τους δορυφόρους Μπιγκ Μπερντ της NSA την νύχτα της 28ης Μαρτίου, όπου είχε μια συνομιλία με τον τότε Υφυπουργό Γιάννη Καψή.
Η κουβέντα έγινε αντιληπτή "πιάστηκε" και από την βάση του Ακτίου στη Πρέβεζα.
Διασταυρώθηκε με αυτή των δορυφόρων της NSA και αποφασίστηκε η κεραυνοβόλος επέμβαση της "Τριμερούς Επιτροπής", με αποτέλεσμα Ελλάδα και Τουρκία να κλείσουν το ζήτημα ξαφνικά, χωρίς καμιά προειδοποίηση, αλλά και χωρίς καμία νίκη.
Στη συνέχεια , το Ιούνιο του ίδιου χρόνου, η NSA "κατόπιν εντολής της Τριμερούς ", διέταξε την CIA να δολοφονήσει τον Α. Παπανδρέου.
Κατέφθασαν στην Αθήνα περί του 29 πράκτορες για αποσταθεροποιήσεις καθεστώτων , με επικεφαλής τον Μαΐκλ Λεντίν και τον εκτελεστή του Ούλαφ Πάλμε.
Απαιτήθηκε η δημοσιοποίηση του γεγονότος, Η Προσωπική παρέμβαση του ΓΡΑΦΟΝΤΟΣ "Α.Σ." στον Τζιοβάνι Ανιέλι και στον Γεν. Γραμ. του ΝΑΤΟ Λούνς, για να αποτραπεί η δολοφονία.
Αυτό συνοδεύτηκε με σημαντικές υποχωρήσεις του Πρωθυπουργού Παπανδρέου , που σώθηκε μεν από τη δολοφονία αλλά δεν κατόρθωσε να διασώσει την διάβρωση και την αποσταθεροποίηση της Κυβέρνησης του...

Συνεχίζετε εντός του βιβλίου Παγκόσμιοι Εντολοδότες..

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΤΡΙΓΑΣ. 2Η ΕΚΔΟΣΗ..

Δεν υπάρχουν σχόλια: