"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

2/12/10

Παράγοντας μεγάλης ΠΑΕ πίσω από την επίθεση κατά Βασάρα! Η Ασυλία των Υπουργών !!!

 Φαίνεται να αποδίδουν οι έρευνες της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό των δραστών της επίθεσης εναντίον του πρώην διεθνούς διαιτητή Κύρου Βασάρα. Σύμφωνα με πληροφορίες του directNEWS.gr, οι αρμόδιες υπηρεσίες της Ασφάλειας Αττικής αξιοποιώντας μαρτυρίες και σημαντικά ευρήματα, τόσο από τους βοηθητικούς χώρους του ΟΑΚΑ, όσο και από το χώρο του συμβάντος,βρίσκονται πολύ κοντά στον εντοπισμό και τη σύλληψη των υπαιτίων, οι οποίοι είναι τέσσερις.

Οι δράστες κινούνται στο χώρο της νύχτας, ενώ κάποιοι εξ αυτών έχουν σχέση με ναρκωτικά και είναι σεσημασμένοι. Εκείνο που απομένει τώρα στο αρμόδιο τμήμα ερευνών της Ασφάλειας είναι να καταδείξει, συγκεντρώνοντας επαρκή στοιχεία, τον ηθικό αυτουργό της εγκληματικής ενέργειας, ο οποίος -σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις- είναι πολύ γνωστός παράγοντας μεγάλης ΠΑΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: