"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

17/3/11

Ο υπουργός Π. Γερουλάνος, προσεγγίζει την GAY κοινότητα ΗΠΑ, γιά κρουαζιέρες ομοφυλόφιλων στα ελληνικά νησιά... Αναμένεται υφυπουργοποίηση Ψινάκη;


Kατάντια:
Με ψέματα και συστηματική παραπληροφόρηση, Γερουλάνος και Νικητιάδης ''παραμυθιάζουν'' τον ελληνικό λαό, γιά να δικαιολογούν τα δικά τους ταξίδια στο εξωτερικό.
Αυτά παθαίνουμε όταν οι γενειοφόροι υπουργός και υφυπουργός, ασχολούνται με...τρίχες
H ''τουριστική προβολή'' και η ''προσέλκυση κρουαζιερόπλοιων'', ναυάγησε στον Ατλαντικό
Παρασκευή 11 Μαρτίου στη Νέα Υόρκη, υποτίθεται, ο υφυπουργός του Γερουλάνου, είδε ''Τour Operators'' 'Ελληνες και μη. Πέντε ημέρες μετά, στην ίδια πόλη, ο υπουργός ξαναβλέπει (τους ίδιους)...''Τour Operators''.
(Αλλά στο Μαϊάμι, που έγινε η μεγάλη διεθνής 'Εκθεση γιά Κρουζιερόπλοια, ο υπουργός δεν πήγε).
Κυριακή 13 Μαρτίου, ο υφυπουργός στη Νέα Υόρκη ''ενημέρωσε την Ομογένεια γιά την πολιτική και τους στόχους όσον αφορά τον Τουρισμό'', ειδικά γιά τον χρόνο...2012. Τρεις ημέρες μετά, 16 Μαρτίου, στη Νέα Υόρκη πάλι, ο υπουργός ''ενημερώνει'' γιά τα ίδια, τα ομογενειακά ΜΜΕ... Τις τελευταίες 8 ημέρες, ο Γερουλάνος ήταν Γερμανία, Ρωσία, ΗΠΑ. Ο Νικητιάδης ήταν Γερμανία, ΗΠΑ και από Φλόριδα πήγε Ρωσία.

Oι ψευτιές του υφυπουργού Γ. Νικητιάδη ότι δήθεν ήταν ''ο κεντρικός ομιλητής στην 'Εκθεση Κρουαζιέρας'' (δεν υπήρχε ''κεντρικός ομιλητής'') και η παραπληροφόρηση του κρατικού ΑΠΕ (κεντρικός ομιλητής της ελληνικής αποστολής, σε ένα από τα πολλά επιμέρους συνέδρια, ναι. Αλλά όχι στην 'Εκθεση γενικά, όπως παραπλανητικά είπε και δημοσιεύεται στην Ελλάδα)
Τα ''τουριστικά καραγκιοζιλίκια'' στις ΗΠΑ, του υπουργείου Πολιτισμού-Τουρισμού
... (Αναλυτικά)

Δεν υπάρχουν σχόλια: