"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

17/4/11

Μεγάλες πυρκαγιές μαίνονται στη Σιβηρία---Ρωσία: Αρρώστησαν 300 παιδιά από εμβολιασμό


Λόγω της ανώμαλης ζέστης στη Σιβηρία καίνε εκατοντάδες εκτάρια δασών. Σε μερικές περιοχές η θερμοκρατία φθάνει τους 30 βαθμούς πάνω από το μηδέν.


Στην κατάσβεση των φυσικών πυρκαγιών παίρνει μέρος και η αεροπορία. Το πιο ζεστό σημείο είναι η ορεινή περιοχή του Αλτάι. Η θερμοκρασία εκεί στις 16 Απριλίου αναμένεται να φτάσει τους 32 βαθμούς. Προς το παρόν οι ειδικοί δεν επιτρέπουν στη φωτιά να εξαπλωθεί ως τα κατοικημένα σημεία. Η βασική αιτία της εμφάνισης των πυρκαγιών είναι η αμέλεια του ντόπιου πληθυσμού. Μέχρι τώρα έχουν καταγραφεί πάνω από 100 εστίες ανάφλεξης φυσικών πυρκαγιών ολικής έκτασης 2500 εκταρίων.

Ρωσία: Αρρώστησαν 300 παιδιά από εμβολιασμό

Ανησυχία επικρατεί σε πόλη της Ρωσίας, αφού περίπου 300 παιδιά έχουν αρρωστήσει, μετά από τον εμβολιασμό τους για την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων από τσιμπήματα τσιμπουριών, σύμφωνα με εγχώρια ΜΜΕ.
Οι αρχές έχουν θορυβηθεί μετά το περιστατικό στη βόρεια πόλη Βολόγκντα. Περίπου 40 σπουδαστές εμφάνισαν συμπτώματα αμέσως μετά τον εμβολιασμό τους κατά της μηνιγγίτιδας.
Η κρατική τηλεόραση ανέφερε ότι οι αρχές απέσυραν το σκεύασμα EnzeWir, με το οποίο γινόταν ο εμβολιασμός, από την διανομή. Οι υγειονομικές αρχές ανέφεραν ότι η αντίδραση των παιδιών σε μαζική κλίμακα είναι ιδιαίτερα ασυνήθιστη.
http://www.newpost.gr 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: